Problémy s přítelem.

4. kvě 2020

Krásný večer přeji. Potřebuji se asi vypovídat nebo já už nevím.
Opravdu ale opravdu mě už ty chlapi serou!!! Měl jsem dlouholetý vztah a odešla jsem z něj, protože jsem to už nezvládala. Dřív byl dělník a pak ho povýšili na vedoucího směny a začal se chovat s prominutím jako hovado. Doma měl vše - naklizeno, uvařeno, postaráno o zvěř a ještě jsem mu pomáhala tahat cihly na zahradě a jiné těžké práce..Tohle vše jsem zvládala..A na oplátku? - pořád blbý kecy, že nic nedělám. Žádná logika jako. .To je jedno, prostě toho bylo už na mě moc a ukončila to, protože se ze mě stala troska.Když se někomu snažíte zavděčit a děláte na 200% ale stále je to málo tak prostě jednou musíte skončit.No nic. Po tom co jsem nenáviděla všechny chlapi, jsem si našla nového přítele, který byl úplně zlatý první rok, ale pak začali ty klasický chlapský moresy. Já lítám a on je vyvalenej.Něco rozdělá a já po něm pak uklízím.Už mi začíná hrabat.Jsem pak hnusná a hádáme se. Miluju ho ale fakt mě ty chlapi serou!!!!! Přijde mi, že ženský prostě tu jsou od toho aby chlapům sloužili nebo já nevím. Že tohle si oni myslí. že jsou něco víc asi nebo co. Mám takový vztek a nejradši bych ho hnala svinským krokem, ale jinak jako je skvělej :D ale jsou to takový ty klasický chlapský věci co mě serou a ty vado to je takový každý??? Jako já vím že bez chlapa by mi bylo skvělě. Měla bych naklizeno, nikdo by neremcal, nikoho bych neobskakovala ale je to zase takový že člověk je sám no. Takže se s tím budu jako muset asi smířit, že chlapi takový jsou?? Je to vyčerpávající, jak mít velký dítě kolikrát. Taky máte chuť je někdy praštit do tý jejich kebule 😂 Pardon muselo to ze mě alespon někam ven :D

aselluska
4. kvě 2020

Tvůj předešlý vztah hodně připomíná můj předešlý. Jsou věci, které chlapi prostě dělají. Jako my ženy. Taky jsme pro ně v něčem stejné. A když si to srovnáš s tím předtím, je tam rozdíl? Například ... ano, pomoc je fajn, jsou muži, kteří své ženě pomáhají ať už chtějí, nebo musí, ale je taky otázka, zda o to ta žena stojí. Když je porovnám já: doma pořád naklizeno, dělala jsem 3 směny, dvůr se zahradou jsem dala dohromady, protože na to nikdo doslova 30 let nesáhl, vypadalo to tam jak na staveništi a sběrném dvoře. Navařeno, vypráno, vyžehleno. Co z toho? Blbý kecy, že si po sobě hned po vaření neuklidím. Pardon, asi jsem měla dát milost pánovi jídlo, svoje si nechat vystydnout, uklidit a pak se najíst. Takových situací bylo fakt dost. Nakonec si chlapec užíval s jinými, zatímco jsem chodila na noční. Našla jsem si jiného, hodného a s mozkem v hlavě. Ano, má takové ty chlapské ... ale! aby mi někdo do všeho furt kecal, nebo to dělal po mě protože má pocit, že to dělá líp, ne děkuji! To si to radši udělám sama. Je mi jedno, že já uklízím a on sedí, nebo že uklidím prádlo, otočím se a přes židli další :D ale nebuzeruje mě, ani by si to nedovolil, protože to vidí a "oceňuje" i když to neřekne. Máš to taky tak? Je to v tomhle ohledu lepší? Mě to teda takhle vyhovuje. Radši pohodlný chlap, než buzerant. Klidně mu tu služku jak píšeš budu dělat. Naoplátku, když potřebuju, zvedne se a pomůže. Oni to s těmi našemi náladami taky nemají jednoduché :D

bramarfi
4. kvě 2020

Všichni muži takoví nejsou.

orisek56
4. kvě 2020

Ne takovi vsichni nejsou, nastesti. Muj ma spoustu chyb, je to bordelar tim stylem, ze si sunda monterky, a kdyz mu to nedojde, necha je na zidli, misto, aby je dal k pracce, coz ja nesnasim, ale uci se to, snazi se. Dale je naivka a velky workoholik a kdyz vari, tak vim, ze musim udelat v kichyni kompletni jarni uklid, protoze je to po nem jak po vybuchu. A, mohla bych pokracovat. Aoe nikdy jsem si vedle neho nepripadala menecenna a nikdy jsem neslysela jedinne slovicko, ze bych byla lina a nic nedelala, vtom je bezkonkurencne zlatej. Mame doma rozdeleny ulohy s tim, ze to tak berem, ja primarne varim,, uklizim, staram se o deti, kdyz je v praci, on se postara o deti zase kdyz prijde z prace, ale vzdy se objevi neco, co musime udelat kazdy obracene. Mame to vyvazeny a jsme team.... Uz 8 let.
U tebe bych asi mpzna pouvazovala, co delas spatne ty, myslim ve vyberu chlapu a v narocich. Ono se to nezda, ale casto si ta zenska toho chlapa vychova sama do te podoby (jasne, nektery vlastnosti a podstatu muzstvi nelze zmenit (bohudik)). Z tvrho prispevku mi trochu byplyva, ze ty jsi schopna se pro chlapa rozdat do krve hned uplne na zacatku, proste se div neroztrhas a nedas moznost tomu chlapovi, aby se taky predved. A ac te to pak stve a irituje, ze ti nepomaha, defakto si ho mohla castecne do toho napasovat ze, on je pan tvorstva. Proste strucne receno, nepodstrojuj tolika chlapovi, dej mu podvedome moznost se predvest sam, jinak to dopadne jako predesly vztah. Dej mu moznost ze s nim je ti krasne a ze co pro neho delas je z lasky, ale neni to samozrejmost, ale ze mas taky svou cenu, kterou kdyz neobjevi on, objevi jiny. Bud trochu vic sebevedoma.

daisymaminka
4. kvě 2020

Já lítám a on je vyvalenej... Ale jinak je skvělej. Tomu moc nerozumím. Tak nelítej. Promluv si s ním a řekni mu, co ti vadí, jestli by nemohl jednou to a to udělat on. Rozdělte si třeba domácí práce. Požádej ho o oběd či večeři a vyval se ty. Fakt nevím, ale jestli s ním chceš strávit život, tak je důležitý s ním mluvit. 🙂

jako_mala_holka
4. kvě 2020

Ne, fakt vsichni chlapi takovi nejsou, muj manzel se o me napriklad cele tehotenstvi stara, i mi treba uvari (byla jsem na pn)... a predtim, kdyz jsem chodila do prace, tak normalne jsme meli cca rozdelene domaci prace a tak... nevidime v tom problem... obcas mu musim rikat, aby udelal to nebo to, ale nevadi mi to, lidi neumi cist myslenky a komunikace je zaklad vztahu celkove

gruyerre
4. kvě 2020

Já se považuju v našem vztahu za rovnoprávnou bytost, takže o povinnosti se dělíme spravedlivě rovným dílem. Nikomu služku nikdy dělat nebudu. Když jsi mu do teď posluhovala, bude hodně těžké se z toho otroctví vymanit, ale určitě to není nemožné.

shaun40
4. kvě 2020

Sedum let žiji spokojeně sama s dětmi. Tak jsem se po rozvodu rozhodla a nehodlám na tom nic měnit. Já na chlapa nemam nervy .Sama nejsem mám spoustu přátel.Obdivuji ženy co dokážou tolerovat.Ale někdo potřebuje vedle sebe partnera.To chápu.

autor
4. kvě 2020

@gruyerre zase jako pozor on taky sem tam pomůže to nemůžu říct..to bývalý nezapnul ani cudlik na pracce...proto pisu ze jinak je zlatej tenhle...ale asi bych chtela aby byl přesně podle mych představ coz je asi blbost no... Proste mám ráda pořádek ale právě nechci dělat služku tak nechávám některý věci právě ležet a upozorním ho na to a on to udělá ale vytáčí mě že mu to musím neustále říkat že to není automaticky... třeba se to časem naučí nebo ja nevím... třeba chci asi moc..

autor
4. kvě 2020

@shaun40 👍👍👍 určitě jste to pochopila jak jsem to myslela... děkuji.. právě o tom mluvím 🙈

autor
4. kvě 2020

@daisymaminka jako on i pomáhá proto říkám že jinak je zlatej právě.ale co mu neřeknu to nevidí a neudělá 🙈🤣 si pak připadám že ho furt buzeruju ale co mám dělat když mu to samotnému nedojde 😅

linee
4. kvě 2020

a neni chyba v tom, ze delas vsechno a chlap pak nemusi nic a ma cas premyslet nad blbostma?

jako_mala_holka
4. kvě 2020

Me treba i nekdy zarazi, ze zeny se vyjadruji ve smyslu muz "pomaha, nepomaha" v domacnosti... snad tam ziji dva dospeli lide a o domacnost se nejak rozumne staraji oba, ne? Ted to beru hlavne v situaci, kdy oba chodi do prace... prece nebudu po praci litat kolem domacnosti jak idiot, zatimco chlap prijde po praci domu a on je chudacek unaveny, sedne k tv a konec... ale souhlasim s tim, ze spousta zen si tohle dela sama, litaji, delaji vse a pak se divi...

guliii
4. kvě 2020

Ahoj no myslím si, že hodně taky záleží na tom jak si to nastavis hned od začátku. Já mám uzasnyho chlapa, ale taky měl nějaký mouchy s má pořád. Ale jsou to věci se kterými můžu žít. Jsme spolu 10 let. Je mi 29 a manžel je starší, když jsem se třeba učila na zkoušky neměl navareno ani uklizeno. Uvařil večeři a uklidil, řekl ať se v klidu učím. A to na něm ocenuji, tu podporu. My celkově děláme vše spolu, jdeme do lesa na dříví, nakrmime zvířata, uklidime. Taky se cukal třeba že nebude dítěti měnit plenky, ještě než jsme si ho pořídili tak jsem mu říkala, že bude muset, když někam budu potřebovat tak to musí umět. A už v porodnici se toho chopil na 1. Když je třeba můžu se na něj ve všem spolehnout. A kdyby mi řekl, že tohle je špatně udělané, uklizene atd. Tak ví, že bych mu řekla ať si to udělá sám a tečka. Nebere to jako samozrejmost. Já bych mu sluzku nedělala, když to neoceni. My si pomáháme se vším. A když se stane, že není jeden den naklizeno, tak se nehrouti a nebo přidá ruku k dílu.

jako_mala_holka
4. kvě 2020

Tak pokud mu reknes a on udela, tak to neni nijak hrozne, chlapi nekdy bordel nevidi, ani kdyby ho meli pred nosem... 🙂 ja si klidne reknu, milacku prosimte je potreba udelat to a to, dneska nebo zitra, diky... jak rikam, komunikace je dulezita, neber to jako buzeraci, pokud to na neho nerves :D proste se rozumne domluvit...

jjasmina
4. kvě 2020

Jako bys mluvila o mém ex, ja byla sluzka a on nedělal nic, jen bordel a chlast, ne jednou jsem i doma našla tu jeho partu z baru všude chlast, bordel, smrad z cigaret a trávy . Teď mám úplnej opak, chlap, se kterým mám miminko uklízí, vaří, nakupuje,co je potřeba, uspává malou, když může, prostě po tom všem je to chlap za odměnu

nagojka
4. kvě 2020

@aselluska no tak tahle to mam doma asi ja...vsechno delam na hovno spatne,kolikrst po me lecos predelava protoze ja nejsem schopna delat veci poradne a sem flink...Dle jeho nazoru,coz si nemyslim...Doma je uklizeno jako nikde...Rozchazeli sme se uz milionkrat ale vzdycky sme to nak zvladli...ja to nesu nekdy tezce...nekdy kdyz mam depku nebo tak neco podobneho rikam si jestli mi to za to stoji...Ale porad sme spolu...Snazim se,a pokud se nekomu neco nelibi at si to dela sam.🙂a to jeste nemame deti.O miminko se snazime,chceme ho spolu.Jen si myslim ze pak to teprv bude masakr a jestli nektere veci nepochopi tak se zblazni.Ipres vsechny mouchy ho beru takovyho jaky je s jeho chybami.ale nekdy mi prijde mi to neni oplaceno.Vetou kazdy je nejaky a nikdo neni dokonaly se snazim drzet si nadhled.Miluji ho celym svym srdcem ale...Puntickar je zlo🙂

jako_mala_holka
4. kvě 2020

@guliii presne 👍 mame to podobne a jsem za to moc rada

aselluska
4. kvě 2020

@nagojka láska je hodně slepá v tomhle. Když v tom vztahu jsi teď, připadá ti to normální, zvykla jsi si. Ale věř tomu, že kdyby jsi si čuchla k někomu "normálnímu" nechápala by jsi sama sebe, proč jsi v tom vztahu byla. Taky jsem s ním chtěla děti, a díky bohu na to nedošlo. Neumím si představit, že bych " dělala špatně" ještě více věcí. Když ten chlap ví, že ta hranice je posunutá jinde, zůstane za ní. To, co jsem ex povolovala bych současnému netrpěla. Ono na tom poučení a vyzkoušení si více něco bude.

nagojka
4. kvě 2020

@nagojka nastesti je toho jeho buzerovani minimum a vzdy si to dokazeme vyjasnit...Doma udela temer cokoliv,pere,uklizi,vytira...Jedine co neudela tak si neuvari ani vajicka..a to jsme sk rekli hned na zacatku...Rekl ze bude delat cokoliv jen ne varit,klidne vygruntune celej barak jen kdyz bude mit co jist.mame dany den kdy uklizime a oba spolecne cely barak...Dokazem se domluvit...Obcas si pripadam hloupe ale je pro me lepsi chlap nez nejake prase ktere si z zeny dela sluzku,je bordelar,chlasta atd...I pres vsechny nedostatky a chmury vychazime a snad se nam brzo podari rodinu rozsirit🙂

shaun40
4. kvě 2020

Jako máma dvou puberťáku potvrzuji že chlapy bordel nevidí (už od mala) a slyší jenom co se im hodi ostatní ignorují. Věta potřebovala bych hladku mouku ale vařím tak od toho nechci odbíhat(Čekám na reakci a nic).Zopakuji prosbu z penězma v rukou a řeknu tu máš peníze jdi pro mouku.Jak dlouho budu čekat až tam někdo půjde. (Odpověď na mou adresu vždyť si neřekla že máme jít do krámu)😂.Ponaučení ne naznačovat proste říct rovnou co po nich chci a do pár minut mouka doma.☺

nagojka
4. kvě 2020

@aselluska je to mozne..Clovek nikdy nevi co se muze stat...Kdyz uz dojde na nakou tu hadku,tak si kolikrat rikam zda nebyla chyba vubec v tom vztahu byt.Ale clovek se uci celej zivot prave z tech chyb...Nevim jesrli se na to da uplne zvyknout...Ale samozrejme ze kdyby to bylo prehnane,neunosne a kdyby me ponizoval nadaval mi tak urcite bych s nim nebyla..K tomu nastesti nedochazi...Vsichni nasi pratele kolem uz deti maji a docela raubire tak porad verim tomu ze ho decka trosku zmeniNa vychovu mame nazor stejny,schodujem se...tak to nechame a co se ma sta,to se stane😉

sudylichozrout
4. kvě 2020

Ne, nejsou vsichni takovi. Asi mam kliku, ale muj muz je naprost, poklad. Partner se vsim vsudy.

leniczka23
5. kvě 2020

Nene fakt takovy vsichni nejsou..muj ex manzel by taky takovej..jenze ja na tohle z vysoka seru, abych nekomu slouzila..takze proto je ex🤣 muj nynejsi manzel je normalni..je pro nej automaticky mi se vsim pomahat, rekne mi ze tu bydli taky takze o domaci prace se budem delit a tak to taky je, vari, uklizi, vstane k detem..pokud se mi neco nechce delat nedelam to, ze zacatku jsem se ho.ptala jestli mu to nevadi a rekl mi ze pokud by mu to vadilo tak pujde a udela to. Chape, ze kdyz jsem na rpdicaku neznamena to, ze se valim, ale ze mam praci 24/7. Za kazdou vec kterou doma udelam me podekuje. Nevyzaduje ode me svaciny do prace ale kdyz zrovna nestiham udela si ji sam..
Jen ze sveho okoli..vetsinou ty zensky to ze zacatku vztahu nastavi tak, ze chlapa obskakuji a pak se strasne divy kdyz je to zacne srat, ze ten chlap uz je na to zvyklej..
Ja bych s takovym chlapem proste nebyla..
Muj ex byl presne typ co by nejradsi kdyz prijde domu z prace aby bylo navareno, naklizeno, zavareny marmelady aby si mohl sednout k TV ja mu otevrela pivo a jeste mu ho idealne vykourila🤣🤣🤣 byla sem blba ze sem si ho vzala, ale zas mam diky nemu uzasnyho syna..nemenila bych a mozna si diky tomu ted tak moc vazim co mam doma..

bramarfi
5. kvě 2020

Můj táta je dříč, udělá spoustu práce, ale přece jen je reprezentantem modelu ženská a chlapská práce, takže mámě v domácnosti nikdy s ničím nepomohl. Navíc je ukrutnej bordelář, co mu odpadne od ruky, to tam prostě leží, dokud to NĚKDO neuklidí. Odmalička jsem ten model nenáviděla, protože prarodiče ho přenášeli i na mě a bráchu - brácha si lítal po venku a krmil s dědou králíčky a já šůrovala a byla vzteklá jako nikdy. Už jako dítě jsem se zařekla, že až vyrostu, tohle NIKDY. A striktně trvám na rovnoprávnosti. Ne na tom, aby za mě můj muž něco udělal, takhle to myšlený není, vidím, jak chodí unavený z práce, dokážu zajistit chod domácnosti a taky ho zajišťuju, ale můj manžel mi neuvěřitelně pomáhá tím, že se po návratu z práce věnuje dětem. To je pro mě neuvěřitelný balzám na nervy. A já si třeba uvařím čaj, pouklidím. Manžel naštěstí nevyžaduje žádné "obskakování", připadá si pak méněcenný. Tohle je věc, za kterou jsem vděčná. Já bych to jinak nesnesla. A jsem i moc ráda, že na mě manžel nikdy nezkusil vytáhnout něco o "mateřské dovolené" a volnu – zaprvé vidí, že ti naši zlotřilci jsou neuvěřitelný záhul a zadruhé, já pracuju pořád, mateřská nemateřská...

autor
5. kvě 2020

@shaun40 🤣🤣🤣 ježiš tak to jste mě pobavila 🙈 hold teda u chlapů funguje teda tohle rovnou říct a nečekat že je to napadne samotný 🙈😅 protože sama vidím že nenapadne...hold smíření no 🤣 ale furt je tohle lepší než bývalý který mě jen buzeroval...a sám nevynesl ani koš. ... A jako klobouk dolu... mít doma dva puberťaky a ještě chlapa jestli teda je to musí být masakr.

autor
5. kvě 2020

@sudylichozrout tak to vám moc přeji a jste šťastná žena 👍

autor
5. kvě 2020

@leniczka23 🤣🤣🤣... Tak to přesně sedí na mého bývalého co jste napsala na konci...

jjasmina
5. kvě 2020

@leniczka23 úplně přesně, po mým ex byla moc příjemná změna, že se teď stará někdo o mě, když sme neměli malou chystal mi i oběd do krabicky do práce, co máme malou, tak se zase stará o mě, aspoň, že to kafe mi aspoň dovolí abych mu občas uvařila

cherie24
5. kvě 2020

Můj chlap teda nebuzeroval, ale doma taky s ničim nepomohl, když pohlídal malou, abych mu uvařila večeři a svačinu do práce, tak to bral jako že mi strašně pomáhá a dělá už dost. Pořád někde coural i několikrát do týdne, doma nic neudělal akorát čuměl do kompu a nakonec zdrhl s jinou, protože ho prý rodina omezovala. Ale třeba teta má chlapa, kterému nechala jeho žena na krku 2 syny a utekla za jiným a ten si teď jinak váží ženských a rodiny. Uklízí, nakupuje o děti se stará, s malou jezdí ven, aby se teta vyspala.

zelenaesmolda
5. kvě 2020

Delas si to sama.Stavis se do pozice sluzky a pak se divis,ze se k tobe tak chovaji.