Ahoj vím,že tady podobné diskuze jsou,ale pojďte se podělit společně o vaše zkušenosti a zážitky..totiž přišli mi na to že nemám ovulaci,tudíž musím brát prášky a pak mi ji musí uměle vyvolat,hledám holky s podobnou skušeností,které by mi dodaly sebevědomí,že se jim potom brzy zadařilo a nebo si nemam dělat naděje...
No hodně ženských píše že jim to nepomohlo a snaží se třeba 3 roky .. a vím že ten clostil se nesmi užívat nejak delší dobu .. spiš hledám i někoho kdo je na tom podobně
No super 😔 to je to čeho se bojím nejvíc.. že je to k ničemu a ještě mi to přihorší..
Ahoj holky ráda bych Vás tady povzbudila a napsala pár řádek k tomu clostíku. Já ho brala 2x v životě, jednou mi ho napsala dr. na gynekologii s tím at se snažíme a přijdeme cca za 3 měsíce a víc se nestarala, no nezabral. Po druhé mě ho napsali v CARU přidali různá vyšetření kde se zjistila zvýšená imunita přidali prednison a pregnyl a taky mě pozorovali ovulaci jak clostík reaguje na mě a zabral hned na poprvé za pomoci IUI. Tím chci říct, že není jenom to o tom napsat clostík, ale taky sledovat jak to tělo na to reaguje. Přeji ať se Vám všem brzy zadaří s clostíkem či bez něj!
No mě napsala dr. I ten pregnyl... začnu užívat zitra to je 4.den cyklu a 10.den jdu na kontrolní UTZ a pokud bude folikul dostatečně velký tak mi píchnou pregnyl.. mám problém s pravidelnou menstruací teď jsem to dostala po 42.dnech..takže se bojím aby to vubec zabralo..do toho mám tabletky na štítnou žlázu takže jedno ke druhému 😔
@medulinek je to bohužel tak, poprvé když mi ho napsala gyndařka ani by mě nenapadlo, že by se to mělo sledovat tak jsem šla štastná dom s clostíkem a pak jak jsme přišli do CAR a nasadili clostík od 10 DC mě sledovali obden ultrazvukem jak rostou foliky a jak reaguji. Úplně mě ta péče překvapila.
Tak mě to taky budou hlídat a pak píchnou pregnyl... vy ste to neměli stím pregnylem?
Takových tu je... projdi si diskuze o PCOS. A naději máš, akorát že na každou zabere něco jiného. Mě clostil nepomohl vůbec, zabrala nízkosacharidová dieta a těhu bylo přirozené 🙂
Já nemám PCOS, i když pár malých cyst mám. Rozhašená jsem byla z dlouhodobého užívání HAK. Nikdy jsem pravidelnou ms neměla. Po roce a půl od vysazení se ms jakž zakž rozběhla. Vyvolávačky měly vždy efekt jen jednou a pak nic. Prostě se muselo čekat. Pak nebyla ovu, dostala jsem Clostil, ale ten doktor (ke kterému už nechodím) nesledoval účinky i když jsem mu o to říkala, takže to bylo k ničemu. Pak mě napsal do CAR. Všechny výsledky byly ok, kromě imunity, na kterou mi dali Pentomer. Do toho mi místo Clostilu dali Tamoxifen, pak jsem si sama píchla Pregnyl hned se zadařilo. A to jsme měli jediný styk, protože manžel musel odjet. Důležitý je sledovat, jestli zrajou na UTZ. Půjde to, jestliže už aspoň menstruuješ. Moje cykly byly 50-34dní, takže taky žádná sláva ateď se mi při cestě v autobuse v bříšku vlní malý tvoreček 🙂
Jav tomhle verim CARu,maji vetsi zkusenosti,vic moznosti a taky - bohuzel - jim pojistovna proplatimnohem vic nez gyndarovi
@leniiid Já kdybych jim neřekla, že jsem už Clostil brala předtím, napsali by mi ho taky. Hodně holkám pomůže a věřím, že by pomohl i mě, kdyby se zkombinoval s kontrolami a Pregnylem. Ten Tamoxifen není na tohle primárně určený. Je to lék, co se podává při rakovině prsu a jako vedlejší účinky má dozrávání folikulů.
Kéž bych měla taky to štěstí .. užívám i nosifol ale je to drahe jak..
Mne na ovulaci zabral Clostil hned prvni mesic, ale otehotnet se podarilo az druhy mesic. Drzim pesti. 😉
@leniiid mela jsem akorat takove jakoby navaly, ale asi dvakrat behem uzivani a docela dost me pri te ovulaci po pichnuti Pregnylu bolelo bricho, ani pohodlne sednout jsem si nemohla a sex bolel. Na utz (folikulometrii) jsem byla jednou, tusim, ze 13.den a to uz byl folikul (prvni cyklus jeden, druhy cyklus dva), pri prvnim cyklu mi Pregnyl pichli hned na gynde a u druheho cyklu jsem mela pockat 24hod a pichla jsem si ho sama doma.
Já mám pco..s clostíkem jsem otěhotněla na první piju...druhé miminko je zcela přirozeně..hodně důležitá je i psychika a životospráva..držím pěsti
víš,myslím,že zrovna tohle je ten nejmenší problém,co se týče otěhotnění. Clostík ti určitě zabere,pak pregnyl a bude to raz dva