Přiznání 🙈. Máte také takové pocity?

21. led 2021

Caute
Vim ze je to tu vetsinou sama mamka 🙈 i ja sama jsem maminka je mi 24 let
tak snad mi odpustite ze to neni zadny problem ale spis takove priznani 😂😂 mozna vas to pobavi mozna ne

Znate skupinu
Why dont we ? Jestli ne nevadi 🙈🙈
Ty kluci jsou proste tak pekny sladky 🙈🙈😂😂😂 a ja nevim co jeste 😃😃 mam o nich predstavy - jake by to bylo s nejakym chodit atd 😂😂 pritom vim ze by o me nezavadili ani pohled i kdybych je znala osobne 😂😂 jako nevim treba nekde na party atd😂😂 oskliva nejsem. Ale miss world taky ne😂😂
No a nevim je mi 24let a citim se jak kdyz mi je 15 kvuli tomu 😂😂😂 mam i mimco a asi bych mela mit rozum a byt nohama na zemi 🤷🏻‍♀️😂😂. A ne snist jak kdyz mi je 15 🙈😂😂

No nevim jestli je to k pobaveni 😂 ale tak nevadi
Mate taky takove pocity?😂😂

kevi1
21. led 2021

Ja mam tiez 25 a decka 1999 mi fakt nepridu nijak pritazlivy 😀😀

meronym
21. led 2021

Podle poctu smajliku a psaneho projevu usuzuji, ze by to chtelo malinko dospet. Tohle je jak od nactilete stredoskolacky. Jinak to, ze je zena matka a ve vztahu, neznamena, ze se ji prestanou libit ostatni chlapy. Predstavy jsou rovnez povoleny. Jenom to nenecha zajit dal nez do sve fantazie.

klokanka31
21. led 2021

@meronym To máš pravdu, ale být z kluků tak vyvalená v tomhle věku a s dítětem? Mně to přijde spíš jak troll... 🙄

meronym
21. led 2021

@klokanka31 Jsem si ty objekty zajmu vygooglila a tohle nemohl psat nikdo nad 12 let... 🙈

zelenaesmolda
21. led 2021

Uz to nehul

veruuu_kubesovic
21. led 2021

"milé Bravíčko..." sakra proč ten časák pro puboše zrušili!!!

te_reza
21. led 2021

To je skupina? Já myslela že nějaká seznamka😁 mě když chlap nasere, tak mám v noci Lea nebo Keanu 😂😂😂

klokanka31
21. led 2021

@veruuu_kubesovic Oni zrušili snad všechno, bravíčko, top dívku, dívku...

chumlee71
21. led 2021

@te_reza já taky myslela,že je to seznamka a pak koukám a ona je to skupina 😄

leniczka23
21. led 2021

Tak sem googlila..
🤣🤣🤣 Prosím tě tyhle chlapecci si čerstvě přetáhli předkožku ne? Jako jo, mám mladšího manžela o 7 let, ale tohle😁

holkaokomodra
21. led 2021

😁😁😁😁 To za nás byli backstreetboys 😁