Ahojte. Mám 12 a môj frajer (Damián) 13. Damiánova mama mne a Damiánovi nedovolí sa často stretávať pretože nesúhlasí s tým že spolu chodíme. Dáva mu na stráženie mladších súrodencov vždy keď sa máme stretnúť. Nie je ľahké to presunúť a už vôbec nemôže brať súrodencov zo sebou pretože sú malý, bývame od seba ďaleko (chodíme za sebou niekoľkými spojmi) takže to nejde. Keď sme u nich čo jeho mama povie to spravím ale nech robím čo robím vždy si nájde dôvod a chybu. Chcem sa spýtať čo by ste robili Vy a čo si o tom myslíte.
Ďakujem
Tady už to je jak v bravíčku🙈
@alexandra1625
hlavne bych prestala trollit
jaký trollení? Jakože žaneta nemá právo chodit s Ferem? Něrobila bych nič, ani antikoncepci bych něbrala, v komunitě se o to někdo postará. Když tak to rozdáš. A na mamu buď hodná, teda na babičku už brzo...
... že ve 12 by sis mohla ještě hrát s panenkami 😉
Radši si jdi hrát s panenkami😘
@alexandra1625
a já už aspoň chápu, proč mě máma v 15ti tak hlídala s mým prvním klukem 😂😂😂
a co bych dělala já? no budeš se divit, ale když mi bylo 12 tak jsem jezdila na kole, na inlinech, chodila ven s kámoškami a kluky jsem ve 12letech faaaaaakt neřešila...
No jo, prvni den prazdnin... A je to tu. Ted se tady takove blbiny budou objevovat porad 😂😂🤦♀️🤦♀️
Ty kraso, láska, sex a nežnosti 😂😂😂😂😂🤦♀️
@sudylichozrout
admini by konecne meli zacit fungovat ale to je asi nerealny pozadavek
@sudylichozrout ale ne, slečna už psala před pár dny 😄 a drží fazonu, třeba to troll není 😂
@alexandra1625 frajerova máma má zjevně víc rozumu než vy dva dohromady.
Já bych jen chtěla reagovat na ty panenky. Už jsem to tu zaregistrovala několikrát, že se tu podobně staré slečně (nebo trollovi 😊) radilo, aby si šla radši hrát s panenkami. A když si vzpomenu na sebe ve dvanácti, tak jsem si s panenkami už fakt nehrála... Chodila jsem na gympl, na nějaké ty kroužky, jezdila jsem na kole, v zimě na lyže, trávila jsem dost času s kamarádkama, hodně, ale fakt hodně moc času jsem trávila v knížkách (knihomolka), a dokonce jsem měla i toho kluka - chodili jsme na procházky, vodili se za ruku, kecali o knížkách (taky knihomol) a občas jsme si dali pusu... a naši ho znali a brali ho v pohodě. Tak jen až budete třeba radit nějaké reálné stejně staré slečně, tak počítejte s tím, že při poznámce o panenkách si třeba bude ťukat na čelo. Ale zas každá jsme jiná, že... 😊
@hanih Já s klukama začla až ve 14 😱 ale ve 12 u mě taky už panenky nebodovaly 😂
Co třeba pomoct příteli s hlídáním malých sourozenců? Nebudete u toho mít čas na blbosti, máma to určitě ocení a navíc si uvědomíte, do čeho se řídíte, když neuposlechnete moudré rady zasloužilých matek na MK. Ještě tady nebyl dotaz "čo robit s frajerovým tatou?"😀
Nechci být nejapná,sama mám 12ti letou dceru a je třeba zapřemýšlet nad tím, jaká je doba. Já ve byla ráda,že mám panenku na polici a deskové hry,síť na plotě sousedů a míč v ruce s kamarády z ulice. Dcera panenku držela naposledy v rukách ve 3letech. Ve 4precetla slabikář a v 5ti nastoupila do školy. Dnes ve 12letech zvažuje nad školou,nastoupí v září do 8. třídy. Jezdí nakupovat do většího města s kamarádkama uvažuje mnohdy zodpovědného,než 18ti létě holky.
@te_reza víš,že mi to taky napadlo. Ono už pro ty pubertacky nic není,že začínají psát sem?!
@klokanka31 Tak ono to taky bylo jen držení za ruce a občas pusa (obyčejná na rty, nic víc). Taky jsme za pár let zkonstatovali, že spolu vlastně spíš jen kamarádíme a u toho jsme taky zůstali, jsme dobří kamarádi dosud 😊
@ovin stráženie mladších súrodencov sme jej navrhli. To u nej neprešlo a povedala že som nezodpovedná. Aj ja strážim mladších súrodencov chodím ako pomocníčka na tábory, aj budúci týždeň idem a budem mať stráženie prvákov a myslím že keby som bola nezodpovedná tak ma tam nevezmú.
@te_reza no toto je účet mňa aj kamarátky a tá prvá diskusia bola jej. Len jej ju zmazali😅
Myslím si, že máma má vždycky pravdu 😀