Dobrý den, hledám touto cestou maminku, kamarádku - přítelkyni, která by chtěla jezdit na výlety s dětmi nebo zajít třeba jen na prolézačky nebo do expozice vláčků nebo třeba okouknout staveniště🙂. Nevadí ji nahodit batoh, sbalit svačinu na celý den a strávit někde v pěkném prostředí s dětmi i celý den. Máme dva kluky - staršímu synovi je 5,5 roku a baví ho hlavně technické věci, ale rád zajde i do přírody a mladšímu budou 2 roky, ten rád pozoruje cokoliv, hlavně pak zvířata a bagry. Já mám ráda historii, knihy, hudbu a tanec, jsem staromilec a ráda trávím čas i nad vařením nebo ručními pracemi - ale také miluji čas strávený v přírodě a velmi ráda cestuji po naší krásné vlasti a ráda se učím novým věcem. Piště možná raději do zpráv. Děkuji. 🍀
@ester_davidova skoda ze Praha a ne Vysocina, mam podobne zajmy i ty dva kluky (jen mladsi - rok a skoro tri)
To je krásný příspěvek. Jen já jsem teprve těhotná, ale výlety a podobně, to zní moc hezky.
@monaluza To už je opravdu trochu dál...ale máte tam krásně. Jeden čas jsem pobývala v NMnM, moc se mi tam líbilo. Mám na to pěkné vzpomínky🙂
@merope užívejte si to krásné období těšení, pak už to půjde strašně rychle🙂
Zapomněla jsem dodat, že jsme z Prahy, ale dojet do jakéhokoliv bližšího okolí Prahy je úplně bez problémů🙂