Čauky, potřebuji se vypsat a případně poradit. Jsem týden po rozchodu. Přítel se s semnou před týdnem rozešel, po ročním vztahu a chce, abychom zůstali kamarádi. Celej náš vztah jsme se dost hádali, vždycky pár dní dobrý a pak zas ne. Udělali jsme si navzájem i dost blbý věci. Ze začátku jsem do něj tak zamilovaná ještě nebyla, ale on ano a ke konci se to obrátilo, já jsem zamilovaná, jako blázen a on už teď teda asi vůbec... Jsem z toho dost špatná a vůbec se s tím nedokážu smířit, protože jsme si spolu byli dost blízcí, ale vím jistě, že kamarádka s ním být nedokážu. :( Bydlíme ve stejné ulici , jsme téměř sousedé a vím, že ho tu budu potkávat neustále. Nechapu, že jsem mu tak jedno, potom všem. :( Byli jsme zvyklí spolu být 24/7. Něco takového, že přijde jsem trochu i čekala, protože už tak 2-3 měsíce se choval jinak a zájem tam dost opadl i v sexu, ten byl pouze, když jsem na něj už vážně tlačila a to jednou za dva nebo tři týdny. Byla jsem z toho už docela zoufalá a pořád jsem dumala nad tím, co dělám zle, že s semnou nechce spát, přišla jsem si absolutně neatraktivní. Když jsem chtěla a dala jsem mu to najevo nebo jsem mu to i řekla, tak se hned osočil, že je např. unavenej z práce, že nemá náladu nebo na mě byl zrovna za něco naštvanej a někdy prostě jen usnul "raději". Přišla jsem si už pak až trapně, že ho do toho musím nutit, ale kdybych to tak nechala, tak by se mě snad už ani nedotkl. Potom co mi oznámil, že se rozejdem a budeme kamarádi, jsem u něj ještě o víkendu spala. Sestra mi zajistila heslo od jeho mobilu a když v noci usnul, tak jsem mu v rychlosti projela zprávy. Zprávy jsou starý právě tak 2-3 měsíce dozadu, což by tomu odpovídalo. Našla jsem tam spoustu zpráv s holkama, s jednou z nich se i sešel, podle toho co si spolu posílali, spolu byli pít a vrátili se přibližně v půl šestý ráno, vůbec nevím, co si o tom myslet. :( S každou co si psal, tak to byli spíše "žhavé" zprávy. Snažil se je nabalovat a posílali si navzájem nějaké fotky, ale pouze na jedno zobrazení, takže nevím jaké, ale je to asi jasné... Není to pro mě zas takové překvapení, protože jsem si jednou založila fake účet a chytil se na to. Trochu si myslím, že ty zprávy mají něco společného s tím, že už s semnou být nechce. Teď je to něco málo přes týden, co se s semnou rozešel, za ten týden jsme se spolu vyspali 2x , tak nechápu, proč předtím to nešlo a teď jo? Jsem asi fakt blbá, ale chci s ním být i nadále, ale takhle si ho asi neudržím. Včera mi napsal jeden kluk z jeho práce, dělají tam spolu a chtěl se s semnou po práci sejít. Znám ho už z dřívějška, tak jsem se s ním sešla na chvíli. Samozřejmě došlo na téma, co já a můj bývalý a řekl mi , že o mně v práci nehezky mluví, prostě jsem zjistila, že mě pomlouvá, jak to jde a být s semnou nechce, jen jako kamarádi. Řekl mi spousta věcí, co jsem si myslela, že zůstalo jen mezi mnou a mým ním a on mě takhle pomlouvá i v práci. Strašně mě to naštvalo, protože mi sám tvrdil, jak je do naše vztahu všem hovno, že se nebudeme navzájem nikde špinit a teď zjistím, že on dělá tohle?! Všechno jsem mu to napsala a ještě včera jsem si ho zablokovala, aby mi nemohl napsat . Jen nevím, co s ním mám teď dělat? Nechci konec, miluju ho, ale on už o mně nejspíš nestojí. Kamarádka s ním být nedokážu. Takže opravdu nevím, co teď? Poraďte mi cokoliv. On chce zůstat kamarád, já chci vztah , ale potom všem...:( Já už opravdu netuším. Také nevím, jak bych se z toho dostávala, nesnáším tyhle konce..:( případně mi poraďte, jak to ukončit a co dělat dál, abych se úplně nezhroutila? Děkuji, všem, co mi něco poradí nebo i cokoliv napíšou. 🙂
To ze chce zustat jen kamarad je jen zasterka ze te jakoze neodstrihne uplne... ale on uz te stejne v hlave odstrihl...plus te jeste pomlouva
...
Vztah kdy se 2 lidi hadaji kdyz spolu jeste ani neresi vazne veci ( deti, finance, bydleni, nemoci, starosti) a maji si v podstate jen uzivat nema vubec smysl...
Bud rada ze je to za tebou ...
Nechce s tebou být, balí jiný, pomlouvá tě, tam láska není. Obreč to, vyhýbejte se mu, zkus nový koníčky (cvič, maluj, cokoliv tě baví).
Neřeš to, je konec. Ty ho stále miluješ, on tebe ne. Je třeba jít dál. Vůbec nechápu, co sis slibovala od té schůzky s kamarádem z práce. V podstatě je jedno, zda po rozchodu zůstanete kamarádi nebo ne.
SIce ho miluješ, ale on tebe ne. Nemůžeš ho nutit, aby s tebou zůstal. A vzhledem k tomu, že se chová jako pitomec, buď ráda.
Odejdi z prace a odjed nekde pryc ...nove mesto, novi, lidi, novy stat...
Me to pomohlo 🤩...