Doporučuji Giro s nastavitelnou. Máme ji od roka, ale máme hlavounky. Určitě doporučuji vyzkoušet.
máme kiddimoto a max spokojenost 🙂
A jakou velikost na 1,5 létě dítě tipujete? 46-52, nebo uz tu 52-56. Mala ma asi normalni velikost hlavy, ani mala ani velka
Doporucuju vyzkouset,co jsem vybrala.na.netu nam nakonec pri zkouseni bylo velke..
Asi je fakt lepší vyzkoušet holkám třeba vůbec nesedl Uvex . Giro jim nesedne ve větší velikosti, ale ty malé byly dobré. Určitě tu velikost 46-52
Koupili jsme Giro. Malemu sedla jak ulita. Je nastavitelna. V Skibi, maji i na Mall a ve specializovanych obchodech. Urcite je lepsi ji koupit v prodejne s vyzkouseni. Aby fakt sedela. Vidam dost deti s nesedici helmou. 😞
@lolajda změřte obvod hlavičky a zjistíte rozmezí, jaké potřebujete. Tipuji spíš 46-52 moje 3.5 letá ji má i teď a pořád sedí v pohodě a má ještě vůli na povolení. Já jsem objednala bez vyzkoušení, ale pokud máte možnost někde zkusit, je to jistota, že se trefíte.
Naše děti měli ještě kolem dvou let obvod hlavy asi 42cm, tak to byl docela oříšek něco sehnat...
56 mám já:D
My kupovali ve speciálce na kola... Normálně měli dětskou nastavitelnou... Synovi bude 2 a půl a pořád mu je a ještě nějakou dobu bude.