Přijde Vám psaný projev vtipný?

melykely
11. čer 2023

Dobrý den, vím, že zde dobře radíte, tak opět využiji Vašich rad. Často s kamarádkami probírám jejich kluky a vzájemně si radíme. Moje kamarádka si teď začala psát s jedním klukem. Od pohledu se mi zdá sympatický, to už jsem jí také říkala....má ale takový možná specifický smysl pro humor, že tomu občas také nerozumím. Např:
Kamarádka mu pošle fotky ze Švýcarska, říkala, jak tam bylo moc hezky. Pak po mu poslala další fotku a napsala tam Také hezká krajina 😀. On jí na to odepsal: "Neprovokuj 😀."
Kamarádka mu napsala, že jí nejde signál a že pro dnešek končí konverzaci 😀. A on na to odepsal: "V Praze nejde signál? 😀 Mně nejde signál maximálně na Ralsku 😀."
Kamarádka mu napsala k dobrému ránu kolem půl desáté. A on na to odepsal: "Dobré poledne 😀....Pražáci dobré ráno v 9:30 😀."
Kamarádka mu řekla, že zítra vstává v 7 a on: "V 7? Tak to si nestěžuj 😀. " A hned druhý den k ránu: "Dobré ráno Pražáku 😀. "
Kamarádka mu psala, že jí jde černá kočka přes cestu, tak jako každý den 😀 a on na to: "Ty už jsi na tom hodně špatně 😀😀."
Kamarádka mu napsala, ať se daří, že má poslední víkend před zkouskovym a on na to: " Jančo...přestaň mi to připomínat. Já jsem rád, že jsem v pohodě 😀.

Já abych pravdu řekla, tak úplně takový humor asi nepobírám také. Přijde Vám to vtipné? Nebo ne?

N

1pomnenka
11. čer 2023

Tak on asi netuší, že se od něj očekává, že má odpovídat vtipně. Kamarádka mu totiž nic vtipného nenapsala.

martinka_33
11. čer 2023

Holka ty jsi fakt marná...

llluckaaa
11. čer 2023

No nevím, vtipný to nějak není, normálně si z ni utahuje.
Jedno je ale jistý - ty jsi mega divná 🤪

fire85
11. čer 2023

Ty už jsi psala na emininu ne?

pampeliska1313
11. čer 2023

Teď vážně - kde je problém? Chápání vztahů/humoru/náznaků. Tohle není první příspěvek. Vždycky něco ohledně běžný situace. Chápu, když ženský řeší deset tehotenskych testu, krvácení a témata co jsou furt dokola, toho člověka to vážně trápí, člověk dokáže najít pochopení, zvlášť na takovým portálu, ale tohle mi přijde o prdu. Není tam vlastně nic k řešení. Chlap se snaží pošťuchovat, celý. Nic víc v tom není. Když to nepoznáte Vy, kamarádka by mohla. Já se u těch narážek třeba pousmála, pokud to kamarádce nesedí, zaujme ji někdo jiný.

werik153
11. čer 2023

A co je na tom humor? Úplně normálně logické odpovědi....

jirovapa
11. čer 2023

@melykely přijde mi to jako normální zdravé rýpavé odpovědi/pošťuchování. S manželem do sebe rýpeme nebo pošťuchujeme pořád, takže nevím co je na těchto sms divného 😀.

marketa1218
11. čer 2023

@melykely tvoje starosti na moji hlavu 😀. Tohle je taková normální laškovací konverzace.

aarriel
11. čer 2023

A prijde to divne tobe nebo kamaradce? 🤫 Me prijde, ze spolu normalne komunikuji...

laxesis
11. čer 2023

Mi to tu přijde jak Bravíčko:D kluk je možná urejpanej, ale no a co. Někomu se to líbí, někomu to přijde trapné, někomu vtipné. Každý má vkus jiný a přijde mi jako volovina řešit psané zprávy. Chlap může působit jako idi.t, ale ve skutečnosti být moc fajn. A nebo naopak - po sms jako skvělý, rozumný...a na živo to bude vůl, který jem umí psát a ukecávat. Radím neřešit blbosti a začít žít realitu, osobně.

cilkat
11. čer 2023

Na jednu stranu jsou to nevinné žertíky a třeba když si píše můj manžel se svým nejlepším kamarádem, vypadá to velmi podobně. Na druhou mi přijde, že jí v těch odpovědích systematicky shazuje. Možná na živo komunikuje jinak, ale já bych do podobně vyznívajícího vztahu rozhodně nešla.

amazonkajanik
12. čer 2023

@melykely naprosto normální, pro mě. Můj chlap umí vymyslet ještě větší krávoviny, které pochopím jen já a jeho spolupracovníci...
Prostě má kluk specifický způsob vyjadřování...☺️

te_reza
12. čer 2023

Ty jsi už tak trapná, až to bolí 🤦😂

alubif
12. čer 2023

Co jsi zač nevím, humor v pohodě, ale borec má evidentně problém s Pražáky 😅🤣.

amazonkajanik
12. čer 2023

@alubif taky jsem si všimla,jak si je dobírá...😅

veruuu_kubesovic
12. čer 2023

Panebože, do čehos to rozum dal 🫣🫣🫣

mama_mila
12. čer 2023

Trapné... Jakože všechno, hlavně ty

hanka_12345
12. čer 2023

to je bezva ze to tady cely tlumocis :D nechces napsat jeste neco nebo treba ze se spolu uz vyspali? :D
ví ta kamaradka ze nam to zde cele pises,co je v jejich soukrome konverzaci?

hanka_12345
15. čer 2023

a podle me teda tihle dva k sobe nepatri, ona mi prijde detinska,on je v realite