Holky mam 4leteho syna dost me vycerpava je neskrotny a neposloucha dela si co chce,jsem furt ve stresu ,moc nejim vecer se najim v klidu kdyz spi,pribrala jsem strasne moc za 3 mesice fakt hodne,sama sobe se mi ma postava nelibi,
No a co mam za problem s pritelem budem 6rokem chce semnou spat furt se snazi a ja jsem nejaka chladna,stydim se asi za to jak jsem pribrala,po celem dnu se synem nemam chut nebo ja nevim nejaky ten blok asi mam ale nevim jaky :(( jednou za mesic se spolu pomilujem :( bojim se aby si nenasel nekoho jineho protoze mu to stacit nemuze.
A v posteli nejsem zrovna taky moc aktivni :( ¨
Poradte mi prosim je mi 23let a pritelovi 24.
@petroklay Ahoj, my máme tedy jen 18 měsíčního syna, ale jinak situace obdobná u mě. S manželem taky moc spát nechci, ne že bych v jádru nechtěla, ale jsem večer unavená, vše dělané na rychlo ve středu a není na to chuť. A situace se nelepší. A jak už psala kolegyně výše, musíš se pravidelně a častěji odreagovat, buď sama, nebo a manželem, nicméně bez dětí a pravidelně. U nás to taky není tak a jak říkám, situace je totožná. Musíme si odpočinout. Jinak to přibrání je z toho, že jíš jen večer. Vím, člověk se chce najíst v klidu a kdy jindy, že? No zkus jíst společně s malým.
Pevné nervy!
* ve stresu
holky ano no stres a jezeni az vecer,nam nikdo nehlida ,ale chtela bych ale nejde to :/
@petroklay Možná bych se zaměřila na vztah se synem, protože ten tě vyčerpává a podle mě pokud se nic nezmění, tak ani ty na to nebudeš lépe, pokud tedy nemáš v plánu jíst antidepresiva a bude ti to jedno 🙂. Ne vážně, proč je malý takový, jaký k sobě máte vztah a jaký máš styl výchovy?
@bacika Je to jen o tom, kdo co chce, co si člověk myslí, že chce ten druhý - a do jaké míry je to pravda. Často je to o spoustě neověřených domněnek. Moje zkušenost je, že je problém velmi často v oboustranné komunikaci. Potíže v sexu jsou většinou o komunikaci, ochotě pochopit... - zároveň je to velice citlivé téma, kde je možné narazit na spoustu úskalí, spoustu pocitů odmítnutí, méněcennosti (s prameny mnohdy v dávné minulosti). To, co nejvíc pomáhá - co největší otevřenost, snaha (zase nejlíp taky jasně a co nejkonkrétněji vyjádřená) o "týmové řešení" (nejsme soupeři, spolupracujeme, uvědomujeme si svou i partnerovu individualitu...), a pravda - ta samozřejmě kromě úletové nevěry. Na druhou stranu, pokud je nevěra "plánovaná" a vztah člověk už vzdal, je solidní pravdu sdělit.
@petroklay Jo chlapovi stačí když to dostane 🙂. Myslím že jsi přibrala z toho stresu a hlavně z toho že vůbec nejíš. myslím že stydět se nemusíš, když s tebou chce přítel pořád spát, tak je to dobré 🙂. Myslím že jsi přetažená. Co se domluvit s přítelem nebo s někým s rodiny, to bude asi lepší, že by malého třeba na jednu noc pohlídali, vy byste měli dva dny pro sebe, něco spolu podnikli, ty se nebudeš stresovat a uděláte si čas i pro sebe. Nám to hodně pomáhá, že si uděláme s chlapem čas jen pro sebe 🙂