Ahoj holky běžkyně,
potřebovala bych od vás poradit. Začala jsem před 5 týdny běhat. Běhám obden, půl hodiny, pak pět minut protažení. Ze začátku jsem spíš chůzi prokládala během, teď víc běžím než jdu. Nesleduji tepovou frekvenci, běžím tak, abych se nezadýchávala, nespěchám, nechci si to zkazit. Fakt mě to moc chytlo, těším se a cítím se pak skvěle. Ale když jsem se teď vážila, mám o dvě kila navíc. Jídelníček jsem nijak nezměnila, už léta jím stejně a držím se na váze kolem 55 kg. Ani jsem nezačala běhat kvůli hubnutí. Co se narodilo druhé dítě, jsem v jednom kole a nemám na sebe moc času, tak jsem jen chtěla od všeho na chvíli utéct 🙂. Myslíte, že prostě jen nabírám svaly? Nebo čím to může být? Máte s tím některá vlastní zkušenost? Díky moc.
Jak je psáno, když už spis se merte. Když jsem byla nejvíc hubena, měla jsem asi 85kg a nechtělo se mi tomu věřit, protože jsem začínala na nižší váze, takže jsem paradoxně přibrala a navíc .. jsem byla fakt hubena. Ale svaly no.)
Já když začnu běhat, váha jde spíš nahoru a neobléknu nic přes lýtka😁
Děkuju holky 🙂
Svaly jsou těžší než tuky. Pokud chceš vidět změny bude lepší se měřit a zapisovat si o kolik cm se ti zmenšila stehna apod. 😊