Dobrý den,
je mi z toho samotné zle, podařilo se mi projet křižovatku na červenou... vím, nic mě neomlouvá, naštěstí se nic nestalo, ale je to 4 týdny a pořád mi z toho není dobře. Na semaforu je kamera, kdy mohu očekávat dopis a co mě čeká, pokuta, body, něco horšího? Kamera není ta, co snímá projetí na červenou, ale asi u ní někdo sedí a hlídá, bylo to v Ostravě..
Nikomu se nic nestalo. Dnes a denne tohle vidim, i me se to podarilo, ale nevim v jake situaci jsi byla ty. Nikdy me zadna pokuta neprisla. Muze se jednat jen o dopravni kameru kvuli hlaseni kolon ve meste. Hod to za hlavu. Zbytecny se trapit.
@kakba ano, podle netu je to taková kamera, ale fakte je mi zle, někde jsem četla i o odebrání řidičáku na 6m...
@kakba no něco asi přišlo, na poště máme dopis, nic jinak nečekáme..
Mě ani manželovi taky nikdy žádna pokuta nepřišla.
@marimanta to jsem vše četla... zajímala mě osobní zkušenost, ale díky
Buď v klidu, většinou jsou tam sice kamery, ale pokuty nechodí, hlavně že se nikomu nic nestalo 🙂
Museli by te zastavit. Kamera snima i semafor, kde byla cervena? Byla bych v klidu.
A to jsi prosvištěla na červeniu jakože tam už svítila nebo to bylo takové to "to ještě stihnu"? Občas jedu na oranžovou tak, že děti vzadu už vidí červenou a vždycky me fascinuje, že ještě projede auto za mnou 😅 Tak kdyby za to byly automaticky pokuty, tak to asi nikdo nedělá 🤔
@kakba ano, byla to tato kamera https://kamery.ovanet.cz/ 17. listopadu / K Myslivně
hned ta první
@martinka_33 už svítila červená... takže jakoby to auto za tebou...
Manzel dostal pokutu asi 500 Kc, stal tam v kolone, takze jakoby projel uz na cervenou. Jinak je rozdil kamera na semaforu kvuli stridani svetel a kamera dopravni, ta byva jen na opravdu velkych krizovatkach
@vikinkav když jsem jela po druhé, waze nehlásil, že kamera hlídá průjezd na červenou... ale na poště je už dopis :-/ nic nečekáme...
Z kamery rychle, aspon takovou mam zkušenost (v sobotu ptestupek, v pondeli v datovce). Stane se, samozřejmě je to blbě, ale neprolitla jsi 100km v hodine kdyz jezdi auta v druhym smeru..
U nás to asi moc nehlídají, ale v Praze jednou muž pokutu dostal.
Muž takhle platil 5000,--, dlouhá křižovatka a on jel na přezrálou oranžovou. Nikomu se nic nestalo a prachy vzal čert. Zamrzí ale stane se.
A co mas na te vyzve od posty?
@mourovatakocka chytli ho nebo zpětně na kamery a dostal dopis? bylo to i za body?
Tu a tam jsme dostali pokutu za prekroceni rychlosti, a vzdycky nam prisel dopis cca po mesici dvou.
Pokud by to byl dopis z úřadu, měla bys ve schránce kromě oznámení o dopisu i Poučení od daného úřadu.
Pokud tě nezastavili na místě tak pouze pokuta. Pokud ji zaplatíš, tak body zůstanou, neboť nedokáži kdo řídil.
Jsem z Ovy a bud v klidu, jezdím tama denně a na oranžovou tam jezdi auta normálně, taky jsem to parkrat nestihla a to i na Svinove, jsou to naštěstí velké křižovatky, takže než se rozjedou ostatní jsi dávno v bezpečí. Jedine co vím tutove je ulice Třebovicka, někdy zapnou radary, to mi pak přišly 3 obsílky s pokutami, já blbec si nevšimla, ze je tam 40ka a zrovna jsem se stěhovala, takže jsem to za den projela 4x a oni me 3x naměřili 😂😂😂
Přes kamery, myslím, že jen platil pokutu, ale body má.
Za jak dlouho, nebo jestli vůbec, netuším... ale