Přestupek - projetí na červenou. Kdy mohu očekávat dopis a co mě čeká?

22. dub 2023

Dobrý den,
je mi z toho samotné zle, podařilo se mi projet křižovatku na červenou... vím, nic mě neomlouvá, naštěstí se nic nestalo, ale je to 4 týdny a pořád mi z toho není dobře. Na semaforu je kamera, kdy mohu očekávat dopis a co mě čeká, pokuta, body, něco horšího? Kamera není ta, co snímá projetí na červenou, ale asi u ní někdo sedí a hlídá, bylo to v Ostravě..

marimanta
22. dub 2023

Za jak dlouho, nebo jestli vůbec, netuším... ale

marimanta
22. dub 2023
kakba
22. dub 2023

Nikomu se nic nestalo. Dnes a denne tohle vidim, i me se to podarilo, ale nevim v jake situaci jsi byla ty. Nikdy me zadna pokuta neprisla. Muze se jednat jen o dopravni kameru kvuli hlaseni kolon ve meste. Hod to za hlavu. Zbytecny se trapit.

autor
22. dub 2023

@kakba ano, podle netu je to taková kamera, ale fakte je mi zle, někde jsem četla i o odebrání řidičáku na 6m...

autor
22. dub 2023

@kakba no něco asi přišlo, na poště máme dopis, nic jinak nečekáme..

sanyy22
22. dub 2023

Mě ani manželovi taky nikdy žádna pokuta nepřišla.

autor
22. dub 2023

@marimanta to jsem vše četla... zajímala mě osobní zkušenost, ale díky

slecnami
22. dub 2023

Buď v klidu, většinou jsou tam sice kamery, ale pokuty nechodí, hlavně že se nikomu nic nestalo 🙂

kakba
22. dub 2023

Museli by te zastavit. Kamera snima i semafor, kde byla cervena? Byla bych v klidu.

martinka_33
22. dub 2023

A to jsi prosvištěla na červeniu jakože tam už svítila nebo to bylo takové to "to ještě stihnu"? Občas jedu na oranžovou tak, že děti vzadu už vidí červenou a vždycky me fascinuje, že ještě projede auto za mnou 😅 Tak kdyby za to byly automaticky pokuty, tak to asi nikdo nedělá 🤔

autor
22. dub 2023

@kakba ano, byla to tato kamera https://kamery.ovanet.cz/ 17. listopadu / K Myslivně
hned ta první

autor
22. dub 2023

@martinka_33 už svítila červená... takže jakoby to auto za tebou...

vikinkav
22. dub 2023

Manzel dostal pokutu asi 500 Kc, stal tam v kolone, takze jakoby projel uz na cervenou. Jinak je rozdil kamera na semaforu kvuli stridani svetel a kamera dopravni, ta byva jen na opravdu velkych krizovatkach

autor
22. dub 2023

@vikinkav když jsem jela po druhé, waze nehlásil, že kamera hlídá průjezd na červenou... ale na poště je už dopis :-/ nic nečekáme...

lv
22. dub 2023

Z kamery rychle, aspon takovou mam zkušenost (v sobotu ptestupek, v pondeli v datovce). Stane se, samozřejmě je to blbě, ale neprolitla jsi 100km v hodine kdyz jezdi auta v druhym smeru..

martinka_33
22. dub 2023

U nás to asi moc nehlídají, ale v Praze jednou muž pokutu dostal.

mourovatakocka
22. dub 2023

Muž takhle platil 5000,--, dlouhá křižovatka a on jel na přezrálou oranžovou. Nikomu se nic nestalo a prachy vzal čert. Zamrzí ale stane se.

leymea
22. dub 2023

A co mas na te vyzve od posty?

autor
22. dub 2023

@mourovatakocka chytli ho nebo zpětně na kamery a dostal dopis? bylo to i za body?

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
exbordelar
22. dub 2023

Tu a tam jsme dostali pokutu za prekroceni rychlosti, a vzdycky nam prisel dopis cca po mesici dvou.

kami1984
22. dub 2023

Pokud by to byl dopis z úřadu, měla bys ve schránce kromě oznámení o dopisu i Poučení od daného úřadu.

jana7ka
23. dub 2023

Pokud tě nezastavili na místě tak pouze pokuta. Pokud ji zaplatíš, tak body zůstanou, neboť nedokáži kdo řídil.

merope
23. dub 2023

Za kameru jsou max peníze, nikdy ne body, to by ses musela vyloženě přiznat a nechtít zaplatit. Teď zrovna čtu, že to už píše @jana7ka - přesně tak.

vladenkamaminka
23. dub 2023

Jsem z Ovy a bud v klidu, jezdím tama denně a na oranžovou tam jezdi auta normálně, taky jsem to parkrat nestihla a to i na Svinove, jsou to naštěstí velké křižovatky, takže než se rozjedou ostatní jsi dávno v bezpečí. Jedine co vím tutove je ulice Třebovicka, někdy zapnou radary, to mi pak přišly 3 obsílky s pokutami, já blbec si nevšimla, ze je tam 40ka a zrovna jsem se stěhovala, takže jsem to za den projela 4x a oni me 3x naměřili 😂😂😂

mourovatakocka
24. dub 2023

Přes kamery, myslím, že jen platil pokutu, ale body má.

eurotip
Odpověď byla odstraněná
Zobraz