Psala jsem si na badoo s jednim muzem, vypadal byt fajn, ma malou dcerku a chtel se sejit. Ja jsem si ale chtela jeste psat, na setkani mi to prislo jeste brzy. Psal vzdycky, rano, v prubehu dne i vecer na dobrou noc. Ted uz ctyri dny nic a pritom sviti online, takze mrtvy neni 😅 Jak byste to brali? Ja mu psat nechci, nechci se vnucovat.
@palja No to prave nechci. Kdyby mel zajem, ozve se sam. Ale nechapu to. Psali jsme si, posilal mi fotky z prace ..
Tak uz asi nema zajem,potkal nekoho zajimavejsiho.
Když psát přestal, asi už psát nechce nebo nemůže, přesně tak bych to brala.
Abys neprohloupila, zařadil tě do kategorie nechce se potkat
@cuuza Vzdyt me premlouval na setkani..
Mozna toho mel rozdelanyho vic...
Přemlouval a ty si nechtěla, tak co s tebou?
@bara88 To je taky pravda.
Většinou toho na seznamkách má člověk rozjednanýho víc, tak třeba nějaká byla rychlejší a sešla se s ním. A nebo on čeká co ty...
A on si říká třeba to samé - kdyby měla zájem, ozve se. To je nějaká princeznovská móda? Mu napiš a dle (ne)reakce uvidíš.
Nemá zajem. Cos cekala? Chtel se sejit, ty ne. Nasel si někoho jineho. Neni nam 15, abysme si x tydnu vypisovali.
Na Badoo jsem chvíli byla a vesměs bych to shrnula na "nechceš š*kat, nechtěj" takže pokud se chtěl sejít a ty ne, asi se našla dostupnější.
Já na badoo našla před 10 lety mého nynějšího manžela 😍
No brala bych to tak, ze kdyz ty se nechces sejit, on uz ti nechce psat 🤷🏻♀️ Evidentne jste kazdy chteli neco jineho, tak proc by ti psal dal?
Dobyval ta dostatocne dlho, nechcela si sa stretnut, tak uz nema chut ti dalej pisat... Nasiel taku, co sa aj stretne...
Vsak s tebou nechcel hned spat... A keby hej tak nemusis.. Ale hraj sa aj nadalej na princeznu vo vezi..
Zabilo by ta napisat mu?
@lenkalubina ❤️ Já tam taky potkala muže, sice ne manžela, ale fakt muže u kterýho řekni, že vím, ze mě fakt měl rád. ❤️ Jo, někdy se i mezi těmi zoufalci, kteří chtějí jen sex najde pár dobrých chlapů.
Zakladatelko, mu napiš první. On tě pozval ven, odmítla si, tak to asi i tak bere, že nemáš zájem.
Tak proč jsi nešla????
Ze zkusenosti-ma jich rozdělených víc...a třeba je jiná která se sejít chce tak ,, neztrácí čas" s tebou..já už seznamkam nevěřím ani prd.
Treba to ze si napsala ze se jeste nechces sejit bere tak, ze se nebudes chtit sejit ani do budoucna a udelal za tim caru. Napsala bych mu, v nejhorsim nenapise, urcite to neni zadne vnucovani 🙂
Mimochodem, já na seznamce občas inzerát topnu a pak si píšu třeba s pěti naráz. Je to hra, zábava, odvahu přijet na oběd nebo houby zatím žádný neměl. Ovšem já jsem duše upřímná, tak nevím, zda se víc bojí manžela nebo tchyně. 😁😁
@tahejhula 😀
Neřešila bych. Podle mě už nemá zájem. Rozhodně jsi nebyla jediná.
Já spíš nechápu tu módu si měsíce psát a nic z toho, s přítelem jsme se seznámili na seznamce a po třech dnech měli první rande, to řekne mnohem víc než jen psaní.... Asi bych se mu ozvala já abych věděla a kdyby neodepsal tak to je jasný.
Zřejmě potkal nějakou, která se chtěla i sejít. Chlapi na dopisování fakt nejsou 🙂) zkus mu napsat a navrhnout setkání, uvidíš. Nemusí se přece veškerá komunikace nechávat jen na chlapech. Buď se uvidíte a nebo ne.
@lilian2111 jak kteří, jeden borec mi napsal třeba 40 mailů denně. 😁
@tahejhula Ty bláho, no, někteří jsou až neodbytní, to je fakt 😁😁
@lilian2111 jeden mi druhý den napsal, že takhle si tu komunikaci nepředstavoval (nereagovala jsem dost svižně) a že to nemá cenu. 🤣
Můžete si psát dlouho,ale neni nad osobní setkání,i když jiskra třeba nepřekročí tak kafe(caj,zmrzlina) a popovídání si je fajn nez si psat pul roku a ztracet zbytečně čas.ja neztrácela čas,psali jsme si pár dní,jedno,druhé a dalsi rande,za 6 měsícu jsme spolu začali bydlet, teď jsme spolu 15 let a máme dvě krásné děti.
@tahejhula 🤣🤣🤣 člověk sw někdy fakt nestačí divit
Napiš mu a uvidíš... Jinak se nic nedozvíš