V poslednej dobe som si všimla že na tie "babské prespávačky" sú veľmi rôzne názory. Ja to osobne mám tak že skoro každý druhý týždeň u nás spí nejaká moja kamarátka tak ma hrozne zaujíma že aký máte na toto názor😊(ináč moja mama je s tým úplne v pohode)
@alexandra1625 mám to tak samo akorát jsme dospělá :D a nebydlím s rodiči :D
@alexandra1625 Je to normální, taky jsem v dětství a mladí ráda prespavala u kamaradek, nebo oni u mě.. Moje dcery to samé.. Je zajímavé, že z toho člověk vyroste, teď naopak prespavani i někoho doma úplně nesnasim😃
Dcera také občas spi u kamarádky. Dokonce párkrát spala její kamaradka u nás i když to úplně nemusím. Sotva se doma vejdeme sami, brácha ve společném dětském pokoji to také trochu komplikuje 🤣 (holkám, i nam rodicum)
Celkově je to takový holčičí fenomén se mi zdá, u kluků jsem se s tím nesetkala, že by chtěli spát u kamaráda. v dětsví jsem u kamarádek nespala, ani ony u nás, ale teď ráda jednou za čas u nějaké přespím. Je to takový víc na pohodu, než jen jít někam na kafe. Když se vidíme jednou za uherský rok, tak si to chceme užít.
@izz76 mam to taky tak...jsem docela ráda ze chlap i svy kamarády naučil ze maji mizet pred snidani 🙂))
Jako dítě jsem to mít nikdy nesmela, navstevy minimalne.. Takze to svym holkam dopravam, tak 1x za 14dni, 3 tydny.. No, některé kamaradky mam vic v oblibe, nez jine, ale to si nechavam pro sebe.