Ahoj mám 11týdenní holčičku..plně kojím ale párkrát do měsíce musím pryč a hlídá manžel takže jeden den má UM
Doteď dostávala Nutrilon profutura 1 ale hrozně potom brečela a nemohla se vyprdět. Tak teď chci skusit jiné mlíčko. Ale nevím jestli Hipp bio combiotic nebo
Sunar nutradefense ?
S čím jste nejvíc spokojené ? Jde mi o to aby jí to zasitilo a hlavně aby jí potom nebolelo bříško.
Žádné kapičky nechci normálně s prdíkama problém nemá ale vždy jen ten den nebo druhý po tom co dostane um. Díky za rady 🙂
Já kojím a dokrmuju Hippem a malé vyhovuje. Když jsme s ním ale začali, tak měla 2 dny zácpu, pak už v pohodě. U všech UM chvilku trvá než si na to to malé tělíčko zvykne, zvlášť když je to takhle nárazově.
Po smrti ženy jsem dával hipp, dnes už dcerka pije i kravské mléko.
U nás Nutrilon nevyhovoval - syn měl po něm zácpu, Sunar taky nic moc. Takže za mě Hipp, ale jak u vás bude sedět, to se ukáže 🙂
Za mě taky Hipp,obsahuje navíc probiotika,tak třeba pomůže.
My zkusili kde co, nejvíc vyhovoval Hipp.
Byla jsem spíše pro Hipp...tak jste mi to potvrdili 🙂 všem děkuji za odpovědi 🙂 skusím Hipp 🙂
Sunar jako jediné UM ( alespoň co vím) obsahuje plnotučné mléko
Plnotučné mléko obsahuje i Kendamil a Babybio. U dcery vyhovoval HiPP, u syna Nutrilon Comfort.
My jsme cca od 11tydne na sunaru complex a za nas super 🙂 a jsou na nej hodne akce, slevy... 🙂
I sunar obsahuje probiotika..
Za mě oranžový Sunar ;)
No ono taky zalezi,jestli ti ho mimco "vezme"... u nas odmitala Hippika,Nutrilon i Sunar!Uspela az Bebivita...
A odstříkat MM do zásoby nejde? 11 týdnů mi přijde ještě málo na to, aby jsi ji takhle "mátla" zažívání kvůli jednomu dni... Nevím, možná jsem mimo, prostě mě to napadlo 😉
Ja davala od 4. mesice Hipp, kdyz jsem prisla o mleko, a velka spokojenost. Sunar jsem nezkousela. Hipp davam stale, nyni 17mes.