Prdíky - Hipp nebo Sunar?

ahojcau
12. bře 2018

Ahoj mám 11týdenní holčičku..plně kojím ale párkrát do měsíce musím pryč a hlídá manžel takže jeden den má UM
Doteď dostávala Nutrilon profutura 1 ale hrozně potom brečela a nemohla se vyprdět. Tak teď chci skusit jiné mlíčko. Ale nevím jestli Hipp bio combiotic nebo
Sunar nutradefense ?
S čím jste nejvíc spokojené ? Jde mi o to aby jí to zasitilo a hlavně aby jí potom nebolelo bříško.
Žádné kapičky nechci normálně s prdíkama problém nemá ale vždy jen ten den nebo druhý po tom co dostane um. Díky za rady 🙂

35_a_budu_mamka
12. bře 2018

Ja davala od 4. mesice Hipp, kdyz jsem prisla o mleko, a velka spokojenost. Sunar jsem nezkousela. Hipp davam stale, nyni 17mes.

opicka123
12. bře 2018

Já kojím a dokrmuju Hippem a malé vyhovuje. Když jsme s ním ale začali, tak měla 2 dny zácpu, pak už v pohodě. U všech UM chvilku trvá než si na to to malé tělíčko zvykne, zvlášť když je to takhle nárazově.

mrav
12. bře 2018

Po smrti ženy jsem dával hipp, dnes už dcerka pije i kravské mléko.

alicie_k
12. bře 2018

U nás Nutrilon nevyhovoval - syn měl po něm zácpu, Sunar taky nic moc. Takže za mě Hipp, ale jak u vás bude sedět, to se ukáže 🙂

pandora197
12. bře 2018

Za mě taky Hipp,obsahuje navíc probiotika,tak třeba pomůže.

swetlusska
12. bře 2018

My zkusili kde co, nejvíc vyhovoval Hipp.

ahojcau
autor
12. bře 2018

Byla jsem spíše pro Hipp...tak jste mi to potvrdili 🙂 všem děkuji za odpovědi 🙂 skusím Hipp 🙂

ladyhacek
12. bře 2018

Sunar jako jediné UM ( alespoň co vím) obsahuje plnotučné mléko

bonavoxa
12. bře 2018

Plnotučné mléko obsahuje i Kendamil a Babybio. U dcery vyhovoval HiPP, u syna Nutrilon Comfort.

simkrk
12. bře 2018

My jsme cca od 11tydne na sunaru complex a za nas super 🙂 a jsou na nej hodne akce, slevy... 🙂

simkrk
12. bře 2018

I sunar obsahuje probiotika..

gembula
12. bře 2018

Za mě oranžový Sunar ;)

newwi
12. bře 2018

No ono taky zalezi,jestli ti ho mimco "vezme"... u nas odmitala Hippika,Nutrilon i Sunar!Uspela az Bebivita...

kafr
12. bře 2018

A odstříkat MM do zásoby nejde? 11 týdnů mi přijde ještě málo na to, aby jsi ji takhle "mátla" zažívání kvůli jednomu dni... Nevím, možná jsem mimo, prostě mě to napadlo 😉