Prasklý držák pásku - hodinky Garmin. Opravil by někdo?

mersule
19. srp 2020

Dobrý den, nevíte, opravil by někdo prasklý držák pásku na Garmin hodinkách? V servisu mi řekli, že to opravit nejde, ale přeci nevýhodim hodinky za 7000 Kč do koše. Když jinak technicky jsou zcela v pořádku. Poradi nekdo???? 😢

bejuna29
19. srp 2020

Kupte nový celý pasek

marti89
19. srp 2020

Asi záleží, o jaký jde pásek a jestli je možné ho opravit (takový ten vcelku navazující rovnou kolem displaye je problém).

mersule
autor
19. srp 2020

@bejuna29 mě nerupnul pásek ale držák co ho drzi na hodinkách.

mersule
autor
19. srp 2020

@marti89 není to na pásku ale na drzacku u hodinek co pásek drží

martiniquest
19. srp 2020

@mersule Asi uplne nevim, co mas namysli. Nejde to nejak zalepit?

bejuna29
19. srp 2020

Taky asi nechápu co přesně prasklo... nejste v reklamační lhůtě? Že byste reklamovala...

marti89
19. srp 2020

Zkus nám to vyfotit, z popisu to bohužel nechápeme. Třeba ti pak budeme vědět poradit 🙂

sasui1
19. srp 2020

Myslim si ze bohuzep je po hodinkach...pokud to nejaky sikovny kutil nejak nepolepi. Daji se koupit jen nahradni pasky ale ne ten "obal na cifernik" to jsem nikdy nikde nevidela...v servisu asi maji pravdu ptz kdyz to otevrou a vymeni tak ti v podstate daji nove hodinky proto to opravit "nejde"

mersule
autor
19. srp 2020

@sasui1 ano je to obal, už jsem našla pána, co neřekl ne a ptá se na materiál. Děkuju

sasui1
19. srp 2020

Tak super!!! Snad to klapne a jeste dlouho poslouzi 😉

pipi987
28. zář 2021

@mersule ahoj, jak to dopadlo s hodinkami? Mám teď úplně stejný problém, takže řeším, co s tím...

mersule
autor
11. pro 2021

@pipi987 ahoj nejde to opravit, vyměnili mi nový kus za starý s doplatkem...