Maminky moc prosím o rady. Chtěla bych koupit pračku se sušičkou, nemám místo kde v zimě sušit ty naše hory prádla. Vůbec se v tom ale nevyznám, tak budu ráda za každý dobrý typ 🙂
Milé maminky, obnovím tuto otázku, protože se mě týká: jsme nuceni pořídit si (pro mě bohužel) pračku se sušičkou v jednom (malý byt bez balkónu v 11. patře...). Mám obavu sušit prádlo v bytě jen na sušáku, mám hrůzu z plísní, už jsem to zažila a zažívám a nechci. Zároveň ale je mi jasné, že v případě přístroje 2v1 to bude vždycky něco za něco. Máte prosím tip, jaký přístroj pořídit? Nebo zkušenost se sušením prádla v bytě a jste bez plísně? Máme dvě malé děti, takže pračka bude v permanenci furt. A pořídit si dva stroje - není místo, opravdu... Moc díky za vaše postřehy.
pokud ti můžu radit a máš aspoň trochu volnějšího místa, jdi do dvou samostatných přístrojů...jde je dávat i na sebe...pokud sem teda správně pochopila, že ti jde o kombinovaný přístroj...ten nikdy neodvede tak kvalitní práci jako dva samostatné, navíc na trhu jich ani moc není, takže výběr je dost omezený...