Ahoj,
nevím zda píši do správné kategorie,ale moc by jsem potřebovala nějaký nápad na pozvánku na první narozeniny!Už hodinu hledám po netu a vůbec nic tu není!Jaké jste měly pozvánky vy?Prosím poraďte mi!!!!
Termín naplánovaný,dort objednaný a už jenom vymyslet a vytiskout pozvánky!
My dostali pozvánku na naroziny batolecího kamaráda SMSkou...., ale jak píše Mircka, třeba ve wordu je spousta pěkných obrázků, tak něco stvoř a bude to alespoň originál 🙂
P.S. http://www.google.cz/images?hl=cs&q=pozvánka+na...
Tak ten odkaz nějak nefunguje.... dej si do googla: pozvánka na oslavu narozenin a je tam docela dost zajímavých nápadů
Ked mal najstarsi syn 1 rok, prichystala som "pozvanky" pre hosti, ktore som roozdavala pri prichode, predtym sme sa dohodli v predstihu o mieste a datume. Na papier som si vytlacila tento text (zmestilo sa mi 6x na A4) a zo zadu som nalepila nalepky s narodeninovym motivom (šašovia a baloniky), nieco som este dokreslila....
Oslava
Dávidkovych 1. narodenín
(tu som uviedla miesto a dátum)
Program :
• 12.00 slávnostný obed
• 13.20 sfúknutie sviečky na narodeninovej torte
• 13.30 oslávenec prijíma gratulácie
• 13.40 fotenie
• 14.00 spoločne strávené chvíle s oslávencom pri kúsku výbornej torty
• 15.30 fakultatívna prechádzka do okolia mesta
V prípade nepriaznivého počasia zmena programu vyhradená!
Pri oslave 4 rokov starsieho a 2 rokov mladsieho som vytlacila uvitaci bulletin, ten som tiez rozdala kazdemu pri prichode...
Srdečne Ťa vítam
na oslave narodenín
Dávidka ( 4 r.) a Filipka ( 2 r. )
dňa 24. mája 2008
v krásnom prostredí malebného rekreačného mestečka.... (XY)
v Penzióne
„U Šimkáčov“.
Tento uvítací bulletin zároveň slúži ako vstupenka do všetkých priestorov ( „salónov“ ) Penziónu.
Nenechaj si preto ujsť jedinečnú príležitosť zažiť neopakovateľnú atmosféru každého bodu programu, ako aj návštevu každého „salónu“, ktorých tu máme naozaj bohatú ponuku (sú 2, z toho vyberáme aspoň 5):
„Cica ako doma“ je vstupná hala do nášho Penziónu, a privíta ťa veľkorysosť priestoru spolu s našim milým personálom.
„Kúpeľný salón“ poskytuje všetky osviežujúce a zhygienizované služby, nachádza sa v prízemí Penziónu s oku lahodiacou rozlohou
„Parfuméria“ je našim pravidelne navštevovaným salónom, kde sa dokonca samotní návštevníci s veľkou obľubou zapájajú do výrobných procesov vždy nových a skutočne neopakovateľných vôní. Určite si aj ty vyberieš.....
„Eye and tongue“-salón nesie v sebe tajomný názov, ale nedaj sa zmiasť, jednoducho –čo na oku, to na jazyku – nekonečné množstvá lahôdok, chutí, vôní, čo oko vidí, to jazyk zmlsne....Dobrú chuť!
„Relaksačné centrum“ je k dispozícii, tak ako doteraz uvedené salóny, v prízemí Penziónu a poskytuje nevyčerpateľné možnosti oddychu a relaksu prostredníctvom knižnice (AKCIA :požičiavanie za poplatok), debatného krúžku (našou špecialitou sú debatujúci od 0 do 99 rokov), premietanie filmov a rozprávok (podľa želania), fotenie (skupinové, individuálne, ostré foto, rozmazané.,...s fotoaparátom a bez...) a iné.
„Silent Night“ –salón je osobitou časťou Penziónu, nachádza sa ako v prízemí, tak aj na poschodí (na ktoré vedie moderný a regulovateľný eskalátor). Situovaný v odpočinkovej zóne orientovanej smerom k frekventovanej cestnej komunikácii zaručuje pokojný a v nočných hodinách nerušený spánok. Izby sú viaclôžkové kvôli komfortu.
„Rajská záhrada“ o rozlohe niekoľkých hektárov priam vyzýva k šporu, k turistike, skialpinizmu, v zime lyžovaniu, v lete plážovým hrám a samozrejme naši najmenší (150 cm a menej) si prídu na svoje v zrekonštruovaných priestoroch herne s názvom „Pod kuchynským oknom“.
Program pobytu:
1. uvítanie
2. uhradenie vstupného poplatku
3. absolvovanie návštev (podľa možností všetkých) salónov – jednorázovo i opakovane
4. fakultatívny kultúrny program ....
Veríme, že si naozaj vyberieš z našej bohatej ponuky a využiješ ekskluzívnu ponuku navštíviť všetky naše salóny úplne ZDARMA!
Stačí na mieste uhradiť paušálny (ale určite nie jednorázový) poplatok – „úsmev"- a hor sa na dobrodružstvo!
Tie jednotlive "salony" su samozrejme jednotlive miestnosti domu, s trochou ironie som vypichla ich hlavne atributy (rozloha a pod), kedze nas dom je skor domcek...
Ja jsem sla tam, kde mi vytiskli pozvanky na svatbu, rekla jsem jim, co si asi predstavuji, oni udelali par navrhu a bylo to.
Holky,díky za nápady...
kutcher:taky dobrý nápad,ale myslím si že by mi asi netiskly jenom třeba 5
pozvánek!
Nás to čeká za necelý měsíc,tak jsem si nakreslila na kartonovou kartičku méďu pú s kytičkou,napíšu tam podrobnosti a většině lidí to pošlu mailem.
Tak jestli jich chceš tak málo, tak ti to můžu udělat na compu a vitisknout jako třeba fotku - lesklou, matnou, jemnou, hrubou a návrh ti klíďo ňáký splácám pošlu mailem a ty si vybereš, to je maličkost
My tedy rozhodně něco takového nedělali. Domluvili jsme se přes telefon. 😉 Nicméně pokud chceš, tak si najdi třeba obrázky nějakých balonků, zvířátek, dortu apod. a stvoř něco sama.... Anebo použij foto prcka. Záleží jakou máš představu.