Prosím vás ,dejte si všichni pozor na podvodníci :simonka08081990@seznam.cz,chtěla za miminka peníze ,které si vzala ,ujistila nás že teda budou naše a nakonec nic.preatala komunikovat ,peníze nevrátila a my teda podali na ni oznámení na policii .NENALETTE prosím.
Tak já nevím, jestli blbě vidím...To měla být náhradní matka a měli jste vše ošetřené alespoň tak, jak je to jen u nás možné? Nebo jste prostě našli nějakou zmatenou těhotnou paní, která přislíbila adopci a za to jste zaplatili? Jako je mi líto to tak blbě napsat, ale to je fakt kšeft s dětma, pokud je to ta druhá varianta. A zajímalo by mě, jak to bude řešit policie, protože ani z vaší strany to není legální. Pokud vím, tak se můžou platit pouze lékařské výdaje náhradní matce, ale takto si "kupovat" dítě...Přijde mi to zvláštní.
Trošku nechápu
asi vazba k předchozímu příspěvku co?? miminko vždy patří mamince, které se narodí. Její tělo stvořilo nový život. A tak je to od přírody dané! To kde pak dítě vyrůstá a koho tím bere za rodiče je věc druhá. Pokud chcete miminko, tak si zažádejte o klasickou adopci a ne, že se s někým domluvím, že mi porodí miminko a já si ho pak koupím...V neposlední řadě, pokud nemůžete mít vlastní děti, tak to tak prostě mělo být a smířila bych se s tím.. Každý má scénář osudu napsán jinak..
Ach jo🤦♀️ podlali jste oznameni na policii? To by spíš mělo byt podáno na vás - obchod s dětmi? A ještě to pisete takto veřejně.
Peníze za děti a ještě podáš trestní oznámení 🤬🤣
Připadám si , jako kdybych spadla z višně 😃. Co k tomu říct, nemám slov.
To bude troll 🙄
@klokanka31 kéž by, toto fakt neni normální.
A jestli ne troll, tak doufám že začne policie řešit i vás. Tohle je prachsprostej obchod s dětmi. 🤮
A nebudou to panenky??🙄
Email je nejlepsi identifikacni udaj protoze ten muze mit clovek jenom jeden 😂
@zlataberta taky me napadly panenky😂… jinak si nedokážu představit to hlásit na policajty… kdyby to bylo tak jak to vyznívá …
"Chtěla za miminka peníze, které si vzala a ujistila nás, že budou naše." Twl, tohle je normální obchod s dětmi. 😠