Ahoj holky, hledám už delší dobu nějakou nehormonální antikoncepci a zaujal mě pesar femcap, caya nebo evanella.
Máte s tím některá zkušenosti? Uvažuji o koupi Evanella.
Děkuji moc za Vaše zkušenosti 🙂
Ahoj, děkuji moc za názor 🙂
máme z pesaru našeho nejmladšího...po užívání asi půl roku bez nehod (prý v ovulaci při zvýšené tvorbě hlenu nemusí úplně dosednout dobře, takže asi tak stejně účinný jako špunt k vaně)
Je ty vady já jsem si taky chtěla pesar pořídit..a koukam teda,že je asi k ničemu 😉?
Měla jsem femcap i caya, ale bohužel partner je cítil při styku a bylo mu to nepříjemné. Manipulace byla snazší s caya, u femcap mi byl někdy nepříjemný ten podtlak na čípek...Pokud máš pravidelný cyklus a víš, kdy máš ovulaci, tak by to mělo být ok, jak již psal někdo výše, během ovulace při zvýšeném hlenu se může caya uvolnit, femcap by měl držet díky podtlaku.
@adriana1302 já otěhotněla právě s femcapem, takže to vyjde na stejno...a taky jsem předtím četla samé pochvalné reakce, takž jsem myslela jak je to spolehlivé...a není
Ahoj,
nemůžu doporučit Cayu, používala jsem ji správně a stejně se nám s přítelem stala nehoda. Pesarum už nevěřím.