Potřebuji pomoc. Čím by to mohlo být?

hggubkovdd
27. dub 2020

Dobrý den, doufám že někdo opravdu odpoví.... Mám strach. 1. Dubna mi skončila menstruace, 9. Dubna jsem měla nechráněny sex (neudělal se do mě) uteklo parádní a ničeho jsem si nevšimla, potom přišla zácpa kterou mám každý měsíc. Nic divneho mi nepřišlo dokud jsem si nesahá na pod brisek byl nafoukly s tvrdý a pořád je.. Menstruaci ještě mít nemám ale dnes mě začali bolet prsa a včera palet zaha. Čtu co můžu abych něco zjistila už začínám mít paranou bojím se.. Vždy když na to myslím dělá se mi špatně menstruaci mám nepravidelnou a nevím kdy přijde... A prsa jsou oteklé jde vidět žila a začínají strie, v podbřišku cítím divný pocit..

marticcelli
27. dub 2020

Radim udelat si test

meronym
27. dub 2020

@hggubkovdd Lol, zacinaji strie? Strie mohou vzniknout jako dusledek rychleho napnuti a popraskani kuze pri rustu briska (nebo jinych casti tela). Rovnez ostatni priznaky zpravidla zacinaji pozdeji, maloktera zena na sobe opravdu pozna tehotenstvi pred tim, nez ji vynecha menstruace. Hlavne proto, ze tehotenske priznaky jsou v podstate stejne jako PMS. Myslim, ze u vas je to psychicke, ale jedinou jistotu vam da tehotensky test.

hggubkovdd
autor
27. dub 2020

@meronym takže takové příznaky nemůžou být v průběhu 3 týdne?

meronym
27. dub 2020

@hggubkovdd Priznaky se zpravidla objevuji nejdrive 14 dni po oplodnujicim styku. A psychika je mocna, vsechno vyse uvedene lehce ovlivni. Neni duvod se trapit, kupte si za par korun test.

jjasmina
27. dub 2020

@hggubkovdd já myslím, že odpověď vám dá až test,já měla třeba příznaky skoro az v 10 týdnu a někdo to cítí skoro hned.

hggubkovdd
autor
27. dub 2020

@jjasmina ano.. Ale musím přiznat že když jsem na to nemyslela vůbec jsem nic necítila. Když se nad tím zamyslím pálení žáhy může být příčina zácpy. Prsa se mi svědcila ale mám věk kdy ještě rostou. Moc nevím co si myslet.. Necítím se na to abych v 16 šla a koupila test hodně se ho bojím že tam ty 2 čárky budou..

tasimia
28. dub 2020

@hggubkovdd i když se bojíš, tak pokud máš pochybnosti, musíš se překonat 🙂 a začni užívat antikoncepcí.. protože tady ti nikdo neodpoví zda jsi nebo nejsi těhotná.

rickym
28. dub 2020

@hggubkovdd pro test nemusíš do lékárny, prodává se i v dm, Tetě drogerií😉 Já v 17 z antikoncepce zvracela, pak měla zpoždění, ale těhotenství to nebylo, jen rozhozené hormony.

orisek56
28. dub 2020

Registrace duben 2020, strie na brise.... Kdyz jeste cekas na dalsi terminm ms? Strie vyskakaji az kdyz roste bricho a v dusledku toho se natahuje kuze, leda ze by ses extreme nafoukla..
Aspon nick si uprav do lepsi formy, at nevypada tak trollovsky. Jo a ta pisnicka o nechranenem styku a 16 letech je uz nuda...Chce to zase nejaky odvaz, nejlepe, aby se tu vsechny zase pohadaly.

lachtanice86
28. dub 2020

@hggubkovdd já nevím, čím myslíš, jestli vůbec. Udělej test. Ale strie, tak určitě

hggubkovdd
autor
28. dub 2020

@orisek56 já mám ty strie naprsou který se za naoc rychl zvětšila

e7
28. dub 2020

Mě třeba pálila žáha ale extrémně už týden po sexu a byla jsem těhotná. Bylo mi divné, že to bylo až tak moc.. a prsa mě začali růst, pnout, bolet v den kdy jsem to měla dostat 😊 a to jsem už měla pekné čárky na testu.. a test bych zkusila, mě se duch ukázal 3dny před očekávanou MS a každým dnem čárky sílili

alassel
28. dub 2020

@hggubkovdd uz aby ta skola zacala, tohle je uz na palici! A jestli ne, porid si antikoncepci a nebo nesukej...