Potratová pilulka. Máte zkušenosti?

15. čer 2020

Ahoj jsem tu dlouho ale u tohoto nechci být vidět, stydím se za sebe, přesto že se stala nehoda, víc rozebírat nechci.
Dotaz na posrinor či na jinou pilulku po. Zkušenosti? Ten kdo je má?
Chci do budoucna další dítě, tak se to ve mě pere, mám strach jestli to nějak nezničí prostředí uvnitř abych mohla v budoucnu počít. Teď nemůžeme, dokud se nevyřeší bydlení. Dvě děti už máme.

Díky za postřehy. Blbe komentáře ignoruji, nejsem žádná puberťačka.

novamamina
15. čer 2020

Já zkušenost osobní nemám... Moje mamka ale asi dvakrát pilulku použila. Potom normálně otěhotněla. Akorát říkala že ji to rozhodilo cyklus. Když to řeknu blbe... Jednou se fakt nic nestane. Prášek pouze zabrání ve splynutí vajíčka a spermie. Myslím že se žádný drámo nekoná.

novamamina
15. čer 2020

Teda pokud myslíš postinor, čili pilulku po, nebo už víš že jsi těhotná a myslíš potratovou pilulku...?

autor
15. čer 2020

@novamamina no s rozhatlzenym cyklem počítám, bohužel ho nemám pravideollny běžně

autor
15. čer 2020

@novamamina ne myslím pilulku po, na potrat bych už nesla ani potravou pilulku

jjasmina
15. čer 2020

Já mám osobní zkušenost, vzala jsem , další měsíc rozhozeny cyklus, ale Když sme se pokoušeli, otehotnela jsem normálně, máme 4měsíční miminko

jjasmina
15. čer 2020

Ovšem u každého může být reakce jiná, měla jsem pravidelnou ms

autor
15. čer 2020

Děkuji za postřehy 💜❤, jdu opravit název, klame to. Myslím pilulku po, potratova u mě nepřichází v úvahu.

novamamina
15. čer 2020

Tak do postinoru bych asi bez obav šla. Pokud se teď mimčo opravu nehodi... Myslíš že ti to nic nezpůsobí. Lepší než jít pak na potrat

autor
15. čer 2020

Tak nadpis bohužel opravit nejde. Ale myslím zkušenosti s Postinorem

autor
15. čer 2020

@novamamina jasné. Kdyby se zadařilo třetí tak ho ne odmítnu, ale chci to teď zarazit než k něčemu dojde. Protože jinak nám zavřou vody a budem v prd..v řešení nového bydlení. Jenže pak chceme ještě dítě, tak jsem právě na vážkách, aby mi to tam něco nějak neposasilo víc než jen rozhozený, cyklus.

novamamina
15. čer 2020

Chápu, tak snad někdo napíše osobní zkušenosti. Ale jak říkám, moje mamka po něm otěhotněla dvakrat 🙂.

jjasmina
15. čer 2020

@novamamina já jsem po Postinoru taky otehotnela, ale až sme chtěli

autor
15. čer 2020

Ještě se zeptam. V přívalové informaci je možné nežádoucí účinky, zvracení..... Je to zvracení časté? To jen asi zase individuální že?

autor
15. čer 2020

@jjasmina děkuji jsem klidnejsi

me_druhe_ja
15. čer 2020

Postinor jsem měla 3x v životě. Nikdy mi z toho nic nebylo, akorat mě to trochu rozhodilo cyklus - ale po měsíci se to spravilo. Jo a spinila jsem po tom pár dní.

jjasmina
15. čer 2020

Já nezvracela, mě nebylo nic po něm 🙂

autor
15. čer 2020

Děkuji jste zlate

slayc
15. čer 2020

pilulku PO (ne potratovou) jsem musela pouzit taky kdysi...nebylo mi po ni nic.. po par letech obe deti na prvni pokus

veritanas
15. čer 2020

Taky jsem použila, byla jsem jenom strašně unavená a prospala celý den, jinak nic.. potom jsem brala HA a otěhotněla poprvé na první pokus..💛

summer2012
15. čer 2020

Kromě postinoru je na trhu ještě ella one, měla by byt šetrnější...záleží jak dlouho od styku se vezmou...na další těhu vliv nemají, jen je po nich blbě a můžou rozhodit cyklus...měly by zabránit aby došlo k oplozeni...pokud už došlo, byla třeba zrovna akorát ovulace, nemusí být 100% účinné...

lucca0
15. čer 2020

Postinor jsem mela jednou. Dostala jsem po nem hned MS. Potom jsem dvakrat otehotnela bez problemu. 🙂

autor
15. čer 2020

@summer2012 právě že to vyšlo zrovna na den ovulace no. Prostě totálně ujetá nešťastná náhoda. Celou dobu praktikujeme přerušování a teď, když potrebujeme mít fakt jistotu, že teď ne, tak si vzal manžel ochranu... No asi prostě buď špatná manipulace, použili jsme ji naposledy, před 5 lety, tak ta svině rupla 😞 tak, si připadám jak totální blb a výsměch osudu. Postinor už mám v sobě, není to ani 12 hodin po, tak uvidíme, zatím mě bolí hlava a chce se mi spát. Musím ale vzít děti k lékaři, tak uvidíme.

summer2012
15. čer 2020

Postinor jsem měla když nám praskl kondom hned po šestinedělí, byla jsem po něm malátná, bolela hlava a chtělo se mi šíleně spát první dva dny...pak už v pohodě. Tak držím palce, ať to zafunguje jak má a za 14 dní bude negativní test.

autor
15. čer 2020

@summer2012 dekuji. Tretatko chceme, ale teď nemůžeme. Právě kvůli tomu, abychom dětem a budoucímu tretatku dopřáli rozumný domov. Jenže banky samozřejmě rodiny, s, dětmi nemají rady, to už jsem pochopila ohledně hypoték. Mám akorát strach kvůli té ovulaci, jestli to vůbec bude fungovat. Jako od řídila jsem teď 100 km, jsem na šlak, ale držím se.

barborakrt
15. čer 2020

Ahoj tabletku jsem pouzila 2x v zovote. Nikdy mi po ni nic nebylo, menstruace normalne a dvakrat jsem pak otehotnela normalne na prvni dobrou da se rict🙂

mzacikova
15. čer 2020

Taky jsem ji měla. Jako náctiletá (chránili jsme se, ale bohužel nám to selhalo) a myslím, že jsem po ní dostala MS normálně a vše bylo bez problémů. Chvíli poté jsem si nechala napsat raději antikoncepci.
Teď mám skoro 3. letého syna, takže myslím, že to tam uvnitř nic nezničí 🤗

autor
15. čer 2020

@barborakrt
@mzacikova to jen te problem, že já s nějakými problémy počítat musím. Antikoncepci nemůžu, protože díky anorexii z mladí mám zdravotní problemy a nejen ohledně cyklu. Anorexie mi znicila toho v těle hodně, a cyklus nepravidelný už víc jak 13 let.

mzacikova
15. čer 2020

Já už bych do ní také nešla. Myslím, že maximálně Vám může být nevolno a může Vám to rozhodit další cyklus. Jinak bych to viděla optimisticky ,nebojte😊
Hlavně další bude, když budete připraveni

autor
15. čer 2020

@mzacikova dekuju. Snad z toho teď třetí nebude, furt nad tím přemýšlím. Bolí mě hlava, pálí oči, celé tělo. Na potrat bych ale nesla, to vím stoprocentně na to příliš miluji svoje děti a rodinu, jen vím že bychom pak byli s nějakou budoucnosti v prde.... A bylo by, to hodně těžké. I tak je to těžké. Tretatku chci otevřít náruč, až mu budu moci co nabídnout, stejně jako těm svým, dvoum.