Dneska odpoledne jsem zjistila že mám prohnutou brzdovou tyč u kočáru, který je zaparkovaný v kočárkárně. Chtěla bych to řešit ale nevím jak, máte prosím někdo radu? NAvíc nechápu jak to mohl někdo udělat, chtělo to fakt sílu. Kočár jsem chtěla prodat, ted už je neprodejný a navíc je mimo záruku.
@laurital bohužel mám generali. mrknu na to děkuju ti. KOčárkárna je na klíč a ten má pouze ten kdo v kočárkárně něco má, bohužel je to zároveň i kolárna takže tam má nejspíš přístup celý dům. Běžně se mi stává že mám kočár naražený na kolech, která jsou zavěšné na zdi, nebo zapříčené cizí kolo kočáru mezi svým, několikrát se mi stalo že mi ho porstě někdo "přestěhoval" o kus dál protože tam vadil dětským kolům které jsou běžně fláknuté na zemi.
@lv dům pojištěný je ale pojistka se nevztahuje na věci jednotlivých vlastníků v nebytových prostorech. Pokoušeli jsme se zjištovat co s tím a i kdybychom měli věci v nebytu pojištěné, pojištovna by potřebovala protokol od policie o vandalismu, jenže kočárkárna je pod zámkem a ten poškozený není takže se s tím nedá nic dělat.
to je nemilé..kočárkárna je jistě zahrnutá v pojistce domu, ale jestli vám to někdo uzná, že se to stalo tam..čert ví..