Ahojky,chtěla bych zjistit od maminek které nosí gelové nehty,jestli si je před porodem nechaly sundat?Já je nosím a jsem na ně hodně zvyklá.Nejradši bych si je proto také nechala.Nosím je velice krátké,takže by neměly být nebezpečné ani pro miminko.Jenže si dělám hlavu s tim,jak o nehty pečovat v 6ti nedělí,kdy budu předevšim s malinkou a na návštěvu manikérky nebude čas... Jak jste to dělaly vy?Stačí pilovat nebo je opravdu lepší je sundat?Moc děkuju za rady.Mějte se hezky 😀
Lilbb já mám gelovky už tak 4-5 let min. a ani jsem neuvažovala, že bych si je kvůli porodu nebo péči o mimčo sundala. Proč? Myslím, že neohrabanější už bych teda byla bez nich, jsou prostě už za tu dobu moje 😉 ale zas je nechodím dodělávat nějak často, cca 1x za 4-6 týdnů, takže jsem to v pohodě zvládla i během toho šestindělí, před porodem jsem měla dodělané nové, krátké a šla až za 5 týdnů. Zvládla jsem i kadeřnici měsíc po porodu 😅 😅
lilbb, mám akryl 6 let, už si to bez nich neumím představit. Péče o malou byla naprosto v pohodě, obávám se, že bych to daleko hůř zvládala se svými nehty, než bych si zase zvykla.. Nehty jsem si nechala udělat těsně před porodem a pak jsem šla během 6 nedělí, bylo to fajn, si "odskočit", hlídala babička. Jediné, co by mohlo být jako argument pro sundání, jsou finance, je to dost drahé, kor v Praze, to ne že ne. Ale pokud si to můžeš dovolit, pak bych nesundavala.
Jo a u porodu v pohodě, nikoho ani nenapadlo zjišťovat co mám za nehty 😉 Jen se obrň proti dětským doktorkám a sestrám ze staré školy, ty do tebe možná budou hučet, že se s tím o mimi nemůžeš starat. Zkusily to i na mě ale marně, jen jsem jim to odkývala a myslela si svoje 😉 O malou se starám naprosto normálně 😉
Ahoj, ja nosim nehtiky asi 5 let a nedovedu si to bez nich poredstavit. V tehu mi rostly strasne rychle, asi diky magnezku, ktery do me dopovali v konskych davkach. Na nechtiky jsem byla objednana den po porodu, takze jsem je v nemocnici mela opravdu strasne dlouhy. Na doplneni jsem sla presne tyden po porodu a nechala si je o trochü zkratit. Vsechno s nima dobre zvaladam, jen u mazani zadecku musim byt opatrnejsi 🙂 🙂
Moc děkuju za vaše rady.. Nakonec nehty mám a manikérka mi popřípadě přijde až domů 😀 Mějte se hezky
Ahojky, já nehtíky sundala... Nosila jsem je také kratší... Nakonec mi do porodnice dorostly moje vlastní do délky umělých (to byly ještě kvalitní, teď už zase hrůza) a s tou délkou jsem to zvládala... S ní myslím problém není, pokud dobře zkrátíš, ale opravdu v dalších týdnech není čas na to, je jezdit nechat dodělávat... Doteď je zase nemám a už mi ani nechybí... A taky je to dost peněz 🙂....