Poraďte prosím s dárkem pro synovce - "Interaktivní nástěnka"

winkpink
20. dub 2018

Ahoj holky, prosím o radu. Synovec bude mít v červnu jeden rok. A protože můj brácha je manuálně nezručný (to jsem to ale napsala hezky🙂, a můj manžel je naopak kutil, dostali jsme na dárek zadání. Synovečka teď nejvíc baví dospělácké věci, takže mu máme vyrobit interaktivní nástěnku -desku na které budou připevněné obyčejné věci, se kterými si bude moci hrát. Jako příklad nám uvedli botu s tkaničkami, kliku s klíčem, který půjde otáčet, dveřní zástrčku se kterou půjde hýbat. Přijde mi to málo a ráda bych mu to udělala, co nejzajímavější. Jenže děti ještě nemáme, tak nevím, co přijde takovému špuntíkovi zábavné. Poradíte mi prosím, co bychom mohli ještě na nástěnku přidat? Popř. pokud některá podobnou hračku pro dítě máte, budu moc ráda za fotku. Díky za rady a hezký den všem.

ladyhacek
20. dub 2018

zadejte si do vyhledávače activity board > https://www.google.cz/search?biw=1242&bih=579&t...

skvělé je světlo (stačí i vypínač, ale se žárovkou a malým obvodem to bdue super-nebo dělají ty světla na baterky) pak uričitě telefon s číselníkem zip tkaničku sny měl jednoduchou verzi a hlavně látkovu knížku-hodně rozvazoval tkaničky nebo si hrál právě se zipem. Skvělé je i třeba zrcátko (prodávají se zrcadlové fólie)

winkpink
autor
20. dub 2018

@ladyhacek Strašně moc děkuju, tohle přesně jsem potřebovala🙂 Nedokázala jsem přijít na správný název, takže se mi nedařilo nic vygooglit Ještě jednou díky a hezký den.