Miluju krátké seriály jako jsou Průměrňákovi, Zajatci předměstí, Jak jsem poznal Vaší matku, Přátelé, Chůva k pohledání apod. Ale už mi došla inspirace a nemám na co koukat, poradíte mi některá něco, u čeho relaxujete? 😵
Fakt mě nezajímá Ordinace, Helena, Comeback apod. 😀
Děkuji 😉
Seinfeld
@swarovski_sk Tak ty taky znám 🙂 Díky 😉
@mamkamarketa Díky, zkusím najít, jestli se dá někde sledovat 😵
Dexter 😉
Kancl (britská verze).
Kutil Tim,denik zaslouzile matky,Will a Grace,Dokonaly svet🙂
Modern family, Sherlock.
Já jsem na ty kriminálky, Sběratele kostí, Odložené případy, co můžu pořád dokola je MASH, Teorie velkého třesku, z podobného soudku je Heureka (město). Ale stejně teď u nás víc frčí Herkules a Scooby Doo. 😀
Big bang theory je pro nas super, dobre byly i dharma a greg a ostatni uz jmenovane.
zkus Takova normalni rodinka (Modern Family), Rules of Engagement (v cestine nevim) nebo 2 $ocky (2 broke girls) 🙂
IT partička válíme se smíchy 😀 😀
Já teď jedu V těle boubelky (Drop Dead Diva) 🙂
Ve znamení raka, IT Crowd je také dobrý, Black Books (nevím, jestli tohle bylo nadabované česky), Sherlock Holmes od BBC, Robin Hood od BBC...
Červený trpaslík 🙂
Momentálně ujíždím na Arrow, předtím byla závislost na Spartakovi a White Collar 😀
Jednu dobu jsem ujížděla na Upířích denících - v originále, ale asi jen 2 série. Pak už to bylo takové "uměle natahované", tak trochu Beverly Hills - každý s každým, a už mě to tolik nebralo... 😝
mne zas jednu dobu hrozně bavil Deník doktorky
nedávno jsem objevila sitcom 2 Broke Girls, dlouho jsem se tak nezasmala, skutečně dobry relax
Moje rodina od BBC
Jmenuju se Earl 🙂
Cerveny trpaslik a IT Crowt
Frasier, Teoria velkeho tresku, Sex v meste 🙂