Poraďte mi pěkné jméno pro chlapečka

seshira
14. črc 2015

Ahoj holčiny. Dnes jsem se dozvěděla, že se holčička nekoná a budeme mít druhého chlapečka. Potřebovala bych nakopnout, inspirovat, nějaké pěkné jméno, aby sedělo k přijímení Hromádka. Hlavně žádnou ameriku 😀 Starší kluk se jmenuje Michal. V rodině máme Zdeňka, Honzíka, Matyáše, Jakuba a Libora. Tak něco jiného. A aby neměl svátek v prosinci - to se má totiž narodit. Tak kdyby Vás něco napadlo. Já jsem bezradná.

craki
14. črc 2015

Tomas, Martin, Marek, Matej 🙂 To byli nasi favoriti

mirin89
14. črc 2015

Tomáš, Vojta, Jakub, Ondra 🙂

koncita
14. črc 2015

Filip, Lukáš, Marek, Martin, Patrik, Prokop, Tomáš, Viktor, Vítek......to všechno se mi líbí jak k Michalovi, tak k vašemu příjmení 🙂

ckei
14. črc 2015

U nás bylo favoritů víc, ale nejvíce Matouš a Hynek - nakonec máme Hynka 🙂

lv
14. črc 2015

Leo? Aleš, Alan, Marian

bartovka83
14. črc 2015

Já mám také synka Michala, ale původně jsem si přála Tobiáše...no ale k vašemu příjmení by se asi hodila nějaká klasika. Martin, Lukáš, Štěpán, Adam (ale ti mají svátek v prosinci), Petr, Tomáš, Šimon.

seshira
autor
14. črc 2015

přemýšlím nad Dominikem. 🙂

hankatrdlinka
14. črc 2015

Matěj zní hezky, nebo Patrik...
my máme Danečka 😉
Hodně štěstíčka

p_ch
14. črc 2015

Doma mám Libora, Dalibora, Tibora... ale chtěla jsem Daminána, Dalimila, Vítka, Jiřího..

ellen85
14. črc 2015

David,Petr,Vojta,Daniel,Pavel,Kryštof... 🙂

seshira
autor
14. črc 2015

@hankatrdlinka Patrik Hromádka, nezní to moc tvrdě?
Kdy má svátek Daneček?

hankatrdlinka
14. črc 2015

@seshira já jsem to právě řekla i s tím příjmením a mně se to líbí...zní to dobře 😉 no a Daneček je prosincový...17.12 má svátek a to jste nechtěla

seshira
autor
14. črc 2015

@hankatrdlinka kurnik právě to co se mi líbí tak je prosinec 😀 ještě tady jedna psala že Ondra, to taky není špatné. Ondřej Hromádka.

katka_mel
14. črc 2015

@seshira První co mě k příjmení napadlo byl Ondřej. 🙂

1lenuska1
14. črc 2015

@katka_mel znám osobně😉 takže to funguje😉

seshira
autor
14. črc 2015

holky a Lukáš? To se líbí i manželovi a synkovi 😉

ivussska
14. črc 2015

a co Milan? To máme ve výběru my, když by to byl chlapeček. První je taky Michal 😉

baru88
14. črc 2015

My máme Kryštofa. Ještě jsme se rozhodovali mezi Hynkem a Viktorem...proč chcete aby měl svátek i narozeniny v měsíci kdy se narodí? Já mám svátek i narozeniny v prosinci a nevidím v tom žádné pozitivum 😉

cattus
14. črc 2015

Ac nepopularni rozhodnuti.. pokud to bude kluk bude se jmenovat po tatovi.. Frantisek.. partner sice trochu brbla ale nakonec souhlasi.. chtel by moc holcicku a u te jsme se jeste nerozhodli.. termin mam v unoru tak to zatim moc nehrotime...

mazgutka
14. črc 2015

Já mám syna Viktora, je v únoru a svátek má teď v červenci 🙂 přítel je Antonín, svátek minulý měsíc a narozeniny v září na Václava 🙂 🙂 Můj děda Pavel, strejda Václav, přítelovo děda Vlasta, bratranec Tomáš a bratrové Jan a Vít 🙂

jipe
14. črc 2015

Lukáš nebo Matěj - to byli moji favoriti (nakonec, pokud to bude kluk, tak to bude Michal 🙂 )

saruska89
14. črc 2015

Damian, Adam, Radim, Krystof

misinnka
14. črc 2015

Je diky :D taky čekám a nevim co to bude a příjmení máme taky Hromadka :D muž je Daniel a syn Davídek oba maji svátek v prosinci 🙂 vždyť je to jedno . Libi se me taky Dominik

majvik
14. črc 2015

první mě napadlo Radim, ale koukám že nejsem první s tímhle jménem. Martin a Ondřej by k tomu taky moc pěkně pasovali🙂

nerreidda
14. črc 2015

A co Roman? 🙂

jaja01k
14. črc 2015

My máme Romanka a Josífka. Ještě se mi líbí třeba Milan, Petr, Tadeáš 🙂

leikkka
14. črc 2015

my máme Vojtu a Vendelína

lullli
14. črc 2015

My máme Kryštůfka, jinak se mi ještě líbí Tobiáš (Tobík) a Antonín (Toník). Ale k vašemu jménu mě hned napadl Richard, zní mi to perfektně. A taky by pak bylo hezké: Míša a Ríša 🙂

2hanah
14. črc 2015

@seshira Také se mi líbí Vojtíšek, a vím, že nemá být v prosinci, ale také je hezké Štěpánek - Štěpán Hromádka je moc pěkné.

mercedesse
14. črc 2015

Mám taky Míšu a ještě se mi líbí Daniel, Martin, David, Tomáš, Marek, Lukáš, Šimon. Nejjednodušší, když chceš normální jméno z kalendáře, je si vzít jeden k ruce, vyškrtat jména, která se ti nelíbí a z toho mála se pak už dobře vybírá. Takhle jsme to dělali u dětí. I když jména máme teda těžce neoriginální. 😉