Holky prosím vás poraďte mi nějaké cviky na posílení prsou. Kojila jsem malou sedm měsíců ato nonstop. Prsa se mi z mých 90g zmenšily na 90dd ale trošku se mi povytáhly 🙂 🙂. Rozhodně nejsem žádná cvičitelka, ale s timhle příští rok na koupák nemyžu ☹
Holky já sice taky nekojila, ale v mým případě je to úplně jedno.Prsa jsem měla vždy dost velká,po porodu jsem hodně rychle zhubla a bez podprsenky je teď mám snad až k břichu. 😲 Obávám se, že žádné cviky v mém případě nepomohou... Nepřichází v úvahu, abych se zase prsila na koupáku nahoře bez...Z chirurgického zákroku mám ale strach, ale popravdě o tom i uvažuju,páč je to opravdu děs a běs 😝
Terez, ty jsi kecka 😅 No je fakt, že to cvičení až tak neřeší tu "natáhlou" kůži, páč ty prsa byly předtím větší.
Já bych ale na plastiku koz nikdy nešla 😅 Zaprvé bych měla strach, že mi to blbě udělají (což není nic zřídkavého) a zadruhé to bolí jak sviňa 😝, no stačil mi císař v lokálce a fakt nebylo o co stát a tohle je podobné
Jo a neuvažovaly jste někdy o přípravku decolen? Já se na to dívala na netu, mělo by to trošku ty prsa "nafouknout", akorát mi není jasné to užívání - jestli je to dlouhodobá záležitost nebo stačí 1 balení? 😝 Páč jinak by se to dost prodražilo 🙄
Holky,přiznejte se.Která z vás má plastiku??? 😀
Zdravím já mám dvojčata a kojila jsem je jen 2 měsíce, ale chlap říkal že větší prsa jěště neviděl, no a tak pul roku po porodu to byla dost hruza,ale ted už se to nejak upravilo samo i bez cvičení a jsem celkem spokojená, asi to chce jen vydržet.
no já mám též taky kozy jak vozy...a stejně jako Terka, nejradši bych šla na plastiku...ne zmenšit..ale povytáhnout..ale bojim bojim 😔 😅
kamaradka byla na plastice, ale ona si je dávala zmensit protože je mela moc velké a mela kvuli tomu problémy se zádama, a co jsem videla tak je má samou jizvu. docela hruza
No mě by taky prsa zmenšily ze zdravotních důvodů(záda) ale gynekolog mi doporučil až po druhým dítěti a to chci. To jako mam do tý doby chodit s těmahle věšákama??? 😖
já se právě taky bojim těch jizev-není to moc vábný pak... 😝
terez: ty jizvy už skoro nejsou... 😉 a můžeš si vybrat, kde je chceš..jsou to jen malinký dvě čárky 😉 já se zas klasicky bojim bolesti 😅
to já taky jsem z toho posraná, ale když už jsme přežily porod,tak jsem přesvědčená, že vydržíme všecko 😉
terez: no..já zrovna měla porod docela v pohodě..na to, jak jsem se bála..tak nevim nevim..tohle by mohlo být i horší 🤐 😅 😅 😅 😅
Závidím 😔 Já porod měla neskutečnej a tak dlouhej...já nemám absolutně hezký vzpomínky-bohužel 😖 Vdycky si potom ale můžeš říct o něco na bolest.Ty jo, já už o tom koukám uvažuju docela vážně!! 😲
terez: a ty chceš zmenšit nebo jen modeláž? 😕
Já tedy viděla silikony na živo a dotyčná mě na jizvy musela upozornit. Já je neviděla. Vlastně se jedná jen o řez v bradavce. Ale pokud, tak bych do toho taky šla až po dětech 😉
Jinak kokršpaněly asi budeme mít všechny 😀
já bych chtěla asi jen tu modeláž.I když sama nevim,páč když si představim, že mi to všechno bude najednou držet nahoře...aby to nevypadalo divně...Chce to asi konzultovat s dr.Když je ale zmenší, tak přece taky to trochu vymodelujou, ne?
mobina: kokršpaněly 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
terez: no..asi jo...co máš za velikost..já bych měla mít správně tak 75DD..ale to se nedá sehnat, tak kupuju 80D a je mi to tak tak 😕 🤐
To jste mě ale potěšily holky s těma jizvama, že nejsou ani vidět...ty jo,holky,já snad půjdu 😲
Já po porodu měla 80E a teď se teda dost zmenšily, jak jsem rychle shodila a mám 75D-asi...ale jsou to fakt hrozný věšáky.Když si lehnu,tak se mi rozlejou až pomálu k zádům-no děs. 😅
terez: to znám 😅 😅 😅 😅 navíc nesnášim podprdu..takže ji nosim, jen když jdu ven..doma neeee 🤐
já jí nosím radši pořád(kromě spaní samozřejmě 😀 ).Mám pocit, že jak visí bez podprdy dolů,ještě by se mi víc vytahly 😖
terez: ono to asi nějakou spojitost má..ale doma v podprdě bych zešílela 🙄
siss,a kojíš ještě???
terez: no tak jednou za den..trošku..páč za těch 24h se mi prsa trošku nalejou...ale jinak vůbec 😉
Tak to jsem měla úplně stejný.Takhle jako to máš teď ty jsem to vydržela asi 14 dní a pak už jsem se na to ... úplně.Jen škoda, že nebudeš moct holkám ukázat, jak zvládáš kojit místo na veřejnosti doma 😀
terez: já bych se na to taky vyprdla..ale když jsem zas nekojila vůbec(jeden den), tak mě ty kozy děsně bolely..a furt mi z nich teklo..a malej se nemohl vůbec vy 🤐 když ho nakojim jednou denně..tak kaká dobře 😕
časem se ty prsa zklidní,ještě je brzy a to nalejvání je dost nepříjemný-znám.mě pořád hrozně bolely,jako kdyby se nalejvaly, ale mlíko sotva pár kapiček.Ale za měsíc byl už klid...Ty jo já nevím, jak by ty mí kozy vypadaly, kdybych kojila-to by snad už ani nemohlo bejt horší... 😅
terez: tak on visí tak max. pět minut na jedný...tak se to dá 😅 😅 😅 jednou denně 😅 právě, pocit, že mi prasknou..a pak tři kapky 🙄
ty jo, já jsem exot.Ne mÍ kozy ale mÝ kozy.Sorry,překlep. 🙂
No, to bude v poho časem.Já si asi teda domluvím nějakou tu konzultaci-nezávazně samozřejmě. 🙂
m.ajko, perfektní název tématu 😀 No já jsem na tom podobně, jen z C mám takové placatější delší A 😀. Já jsem sice nekojila, ale v těhu se mi prsa dost nalily, pak jsem po porodu celkem zhubla, bohužel hlavně teda v prsou, zadek zůstal a asi měsíc jsem se snažila odstříkávat, protože malá byla na jipce. Ale mlíko moc nebylo, já ty prsa dost drtila a řekla bych, že jsem je decentně vytahala 😝
Ale k vánocům si asi nechám nadělit DVD pilates. Všichni si to moc pochvalujou, tak předpokládám, že se tím celkově zpevní tělo a tudiž i ty lajdáky 😅