Ahoj holky, můj malý je strašný jedlík, bohužel ani po zavedneí příkrmů nevydrží dlouho bez jídla, po hodině už by znovu papal a po kojení vydrží 2hodky...je mu 8,5měsíce, takže jsem mu začala dávat do ruky kukuřičné křupky, abychom alespoň někam dojeli či došli 🙂 ale nesetkali se s moc velkým úspěchem, spíš je hází na zem 😅 tak jsem koupila v lékárně dvoje sušenky, jedny bezvaječné od Nestlé, ale jsou strašně tvrdé, prcek ještě neni zvyklý ani na rohlík a pak Hero od Sunarky, ty jsou křehoučké a vyborné a moc mu chutnají...i mě 😀 jenže jsem si všimla, že obsahují vejce...můžete mi poradit nějaké stejně křehké-pro dítě lehce kousatelné dobré sušenky, které neobsahují vejce a vašemu dítku chutnaly? díky 😉
vejce sou problém ohledně alergií, spíš bílek teda, ten by se "neměl" nevím do kdy až...ono to není nebezpečný, to je jak s rajčatama, ty sou vysoce alergenní, takže by se taky měly zkoušet až dýl,ale když se podíváte na některý skleničky se zeleninovými příkrmy (např. Hami), tak tam sou narvaný rajčata a píšou, že od ukončenýho 4. měsíce...takže tak...
Ahoj, moje švagrová dává svým dětem ( 1,5 roku a 3 roky ) suchary co prodávají v lékárně. Jsou to takový žlutý válečky a oba jsou v poho. Bohužel nevím složení. Balík stojí myslím 40kč.
např. Sunarka na dobrou noc (fialový obal) je bez vajec. A jsou křehoučké.
Já dávám místo sušenek takový ty křupky (říkám jim hovínka 😅 ), co se prodávají např. ve zdravých výživách. TAťka je alergik, tak se snažím to hlídat, aby malej nepřišel s alergenama do styku (moc). Je to čistě kukuřičná mouka a voda a strašně mu chutnají. Navíc se jakoby rozpustí v puse, takže i když si ukousne kus, nemám strach, že by to nezvládl zpracovat. Navíc myslím, že na sladkosti je vždycky času dost (až nastoupí babičky.....).
Jo a to balení vyjde na cca 15 korun a je to fakt pytel.
Čauky, my mlsáme Nestlé Baby Sušenky! Ty nám moc šmakují 😀 😀 Jsou obohacené o vitaminy a minerální látky a neobsahují vejce ani další potencionální alergeny 😉
A to je velký problém že tam jsou vejce? Myslím že Sunarka je od ukenčenýho 6 nebo 7 měsíce, nejsem si jistá, kdyby to pro děti bylo nějaknebezpečný tak by to neprodávali...Navíc na posezení celej balíček nesní, ne?