Ahoj je mi to trapné proto Anonym . Potřebují koupit pro kluky (5let) nějaký dáreček do 150 Kč . Prosím pokud má někdo narážky tak prosím raději nepsat už tak je to pro mě těžké . Vůbec nic mě nenapadá
Koukněte na bazárek...je tam hromada hraček...když si vyberete od prodávajících v místě bydliště, nebudete platit zaslání...150,- není zase tak málo...co děti baví?
A mají nějaké zájmy?a dárek to má být jako hlavní k vánocům nebo jen tak nějaký dárek
v pepcu seženeš orginální hračky(Barbie, Little Pets shop) atd. víc jak o polovinu levnější. Zkus kouknout tam a nebo Lidl, Tesco nebo Kaufland. Teď před Vánoci mají hezké hračky
Jake maji zajmy? Tezko radit, kazde dite v tomto veku zajima neco jineho. Muj syn treba miluje vlaky, takze pro nej bych koupila jakoukoli knizku o masinkach nebo drevenou masinku na koleje, ktere uz doma ma.
Autíčko, samolepková knížka, míč,… Myslím, že v tomto věku děti ještě nezajímá, kolik dárek stál peněz 😉
Záleží na zájmech a v té tématice hračka, nebo třeba triko s oblíbeným hrdinou. Dokonce jsem viděla i krásné tvarované polštářky v jedné výloze. Když půjdu kolem, můžu se poptat (byl tam myslím kapitán amerika, ledové království a nějaká zvířátka)
Kupovala jsem teď samolepkovou knížku s dopravními prostředky za cca 80kč, k tomu by šlo ještě něco, třeba na tvoření, skákací kulička, angličák ...
Vojáčky, foukací fixy, nějakou stolní hru (např. Blechy, Kloboučku hop), něco z druhé ruky... Na tom není žádná ostuda.
některé děti baví puzzle jiné zase spíš kreslení... moje 3 leté dítě je nadšené z každých omalovánek a puzzle skládá 50-ti dílkové, tak klidně bych 5 letému koupila i více dílků než jen 50 ks. V pepcu a tescu by mohli mít.
Existují taky různé recyklační reuse "obchůdky" typu Přines co doma nepotřebuješ a vezmi si zdarma co se ti hodí. Máme takový v Kloboukách Valašských na Kramolišově ulici. Lidi tam nosí hlavně dětské věci co je komu už malé nebo pěkné nepoužité hračky...
Dobrý den, pokud byste chtěla, můžu vám pro kluky něco poslat. Syn má spoustu hraček, případně knížek, se kterými si stejně nehraje. Stačí napsat a můžeme se domluvit.
@eloise02 moc děkuji za nabídku, ale pomoc přenechám někomu potřebnější mu. 😍 Ale opravdu moc moc děkuji jsem šťastná že jsou na světě lidé se srdíčkem na pravém místě 💙 v mém okolí se s dobrotou moc nesetkávám a tak si toho velice vážím
Tak v Pepcu? Tam majú pekné hračky za pár korún. Alebo niečo na tvorenie v papiernictve ak ich to baví.