Jak udržujete každý den čistou podlahu v koupelně, aby se tam furt neválely vlasy či prach? Zametu, vytřu podlahu, pak se stačí jednou učesat nebo i jen sundat gumičku z vlasů a na podlaze je další bordel. Není na to nějaká vychytávka, abych nemusela každý pohyb v koupelně po sobě zametat? Prosím, nedělejte si ze mně srandu. Bojuji se svým bordelismem a je to pro mě dost náročný.
@biomichell robotický vysavač
Tmavou dlažbu a nic nevidím 😅🙈
Taky to nesnasim, proste to sbiram pokazde, kdyz neco vidim
Vlasy prostě seberu po učesání třeba toaletakem. Jinak to moc nehrotim, nejsem postižená super čistotou.🙈
Já se češu nad umyvadlem. Vlhkým toaleťákem to pak shrnu a hodím do koše.
Já to taky nesnáším. Světlá podlaha = vše je vidět. ALE česat se chodím zásadně ven. Na dvůr, jen seběhnu schody, žádné drama. Ano, i v zimě, v dešti (je tam stříška). 😉 Doma se češu málokdy. A když už, tak mám ručník na zádech, vlasy hážu rovnou z okna koupelny ven a ručník pak taky vytřepu z okna. 🙂 2x týdně vysávám a vytírám a pak dle potřeby.
My máme v kuchyni tyčový vysavač (děti neustále a ve velkém drobí pod stůl a kolem něj) a koupelna je jen par kroku od kuchyně, takže vždyck popadnu vysavač a přejedu to.
Navlhcenou papírovou utěrkou.
Moje sousedka se chodí česat na balkon. Denně vymotávám její dlouhý černý vlasy z muškátů. Věřím, že v koupelně má čisto... 😃
Rozcesu vlasy , zametu. Mam vlasy az pod zadek. Ale padaji mi minimalne.
Ja tedy nevím, máme tmavě hnědou podlahu v koupelně a vidím tam bordel snad druhý den 🙈 to by se fakt muselo uklízet denně
@petulles blond vlasy na tmavé podlaze jsou jak červená na býka 😂👌proste to neřešim, vezmu, hodim do wc a nazdar😉komu se nelíbí, ať uklidí pečlivěji🤟
@zuzineckah Lepsi do kose, nez do WC.
@puhelin pravda☝️Už se to snažím házet víc do koše, než do wc. Jen občas se ještě zapomenu
Denně vysávám. Teď po porodu mi padají vlasy strašně moc, jsou úplně všude.
Češu se nad vanou a pak s tím do koše. A robotický vysavač.
Cesu se nad umyvadlem, pak splachnu do sitka na vlasy, vyhodim. Jinak koupelnu mame malinkou, takze pres den bordel uz neresim. Vecer pokazde vyluxnu, rucne setru. Zalezitost max desti minut
Mam v koupelne pred umyvadlem koberecek, ktery po cesani atd vyklepu do kose/z balkonu ;)
Češu se nad vanou,jelikož mě padou vlasy fakt brutal ... Dokonce kdysi v nemocnici si uklízečka myslela,že podstupuji chemo 😂 jsem zdravá,ale dle ségry kadernice mám prý nehygienicky moc vlasů 😂😂😂
@biomichell My uklízíme denně , vychytávku nemáme bohužel.