Ahoj pořád poslední dobou potkávám stejne nebo podobne typy mužů hlavně ve znamení Raka .
Stalo se Vám to taky. JEDNOHO Raka se zbavim a druhý mi přijde oknem.
Takhle už asi 5 mužů ve znamení rak .
Nechápu to ,ale to znamení začínám nesnášet.
Ja zena kozoroh a rak jde to spolu nebo ne ??
Já už se v tom nevyznám.
Klidně bych brala raky 😅 Já celý zivot.potkávám samé alkáče 🤔😀
@martinka_33
Si zabila🤣.
Ale mas pravdu teda 👍.
Ja zase dvojplamene,neskutocny vela dvojplameno.
A spriaznena dusa nikde.
@trdelnik234 dvojplamene je teraz aké znamení
A to jsou všichni Raci fakt stejní? :D
Jinak znám jeden moc hezký pár žena Kozoroh a muž Rak...
Já potkávala same Panny a Kozorohy. Jednu Pannu jsem si vzala, Kozoroh se mi narodil (plus tchýně a manželova babička jsou kozorozi). Dcera je typický Rak.
@trdelnik234 jsem si musela vygooglit co je dvojplamen. No, bývaly doby kdy by to sedělo k tem alkáčům 😅
@petra993
Cislo 1=byk
Cislo 2 = vodnar
Cislo 3=rak
Cislo 4 = blizenec (mam poznacene,ze "nebrat")🤣
Ten Rak bol fajn...
@martinka_33
Ja ale chcem spriaznenu dusu,ale maju vsade vypredane teraz....Dvojplamen mi nesedi,velkostne 🤣
Ja mela partnery vetsinou stiry 😆... i ted jednoho mam...
Na znameni verim a je to to nejhorsi pro me 😅 ...
Ale ja se se stirama proste nenudim...
S tim poslednim jsme dospeli do nejake harmonie a funguje to 😍...
Ale je to tim ze te urvite rysy na urvitem znameni pritahuji...
Ja teda man zas dobrou kamosku raka i ma mamka je rak a uprimne to znameni vubec nechapu , mam skoro vse opacne 😅 nevim jestli jsou to rysy i na chlapa ...
@martinka_33 🤣🤣🤣pobavilo
Za mě rozumný kozoroh žena a citlivý muž rak by i šli, ale probůh ne obráceně. To by ženskou ráčka odvezli do Bohnic ;)
Jinak těžko říct co způsobuje, že na ně máš takový "čich". Nepřipomínají ti svojí energií někoho z nejbližší rodiny?
Asi si ještě pořád potřebuješ zpracovat něco, co ti má dát rak 🙂. Něčím je na nějaké úrovni přitahuješ. Pozor na to, že jak se soustředíš, že nechceš raka, tak se říká, že vesmír nezná ne, ale je to jak kdyby sis přála raka :D
ja sice na znameni moc nedam, ale je vtipne, ze pote,co jsem se rozvedla s vodnarem a zarekla se, ze zadneho uz v zivote nechci videt, je muj soucasny pritel tez vodnar. Ale je uplne jinej 😀
@levandule_k jj tohle je pravda. Něco mi chybí od raků. Možná nebýt, tak tvrda jak kozoroh . Kozorozi jsou super. Tvrde jsi jdou za svým
@adelisss moc nejde, já jsem rak a první dva dlouhodobé vztahy byly váhy a beran - což by jít nemělo a oba opravdu skončily hlavně na vzájemném nesouladu.
Teď mám k sobě raka a krásně si notujeme (a vůbec se nedoplňujeme 😀), a mladší syn k tomu taky rak 🙂.
Ale nedá se to všechno brát jako dogma, těch vlivů je hodně, takže věřím, že mohou být i šťastné páry, co se nehodí.
@konidana 😁😁 hele ale aspoň se můžete nějak obohatit, něčemu přiučit. My jsme taky každý na opačném spektru co se vyjadřování emocí týče. Já jsem expresivní cíťa ale partner mě naučil se trochu uzemnit. On je zase introvert, ty pocity má, ale zakrytý maskou neempatickýho pařeza co je hned se vším hotov...ale trošku ho otevírám 🥰 Ale taky se teda musím leccos vydržet 😭😭😭😂😂😂
Tak jasně že jo, máš v sobě nějaký zažitý nevědomý vzorce, který se jen tak samy od sebe nezmění. Takže pokud neprojdeš nějakým hlubším seberozvojem nebo terapii, budou se ti ty vztahove věci a výběr partnerů opakovat
@eviicka my jsme s manželem také oba raci. Je to super,s žádným znamením jsem si tak nikdy nesedla. A my jsme navíc každý jiná strana raka,takže se i perfektně doplňujeme 😊
@kristyneckaa27 no změnila jsem názor znám raka ,který je super. Ale znám některý na zabití
@trdelnik234 mohu se optat co je u 4=blíženec to nebrat? Kvuli čemu?
@petra993 Mně se líbí, jak o znameních píše Linda Goodman. Má víc knížek. V jedné rozebírá znamení obecně, pak charakteristiku znamení pro ženu, muže, dítě, nadřízeného a podřízeného a v jiné knížce rozebírá každé znamení ve vztahu s každým znamením obecně a pak muž a žena v tom znamení.
(Si připadám jak puberťačka, co se rozněžňuje na horoskopem z Bravíčka 😂 )
Pokud jsou mezi partnery věci, které neplynou snadno, ale pracuje se na nich, může to vytvořit velké věci, oba partneři se mohou dost posunout, i když to na první pohled není snadné. Tedy i na první pohled neladící věci můžou přinést dobré ovoce. Kde je vůle, je i cesta. Na druhou stranu proč to lámat přes koleno, když to může jít snadno...A zase tam, kde ve vztahu mezi partnery plyne hladce, tak si partneři můžou začít být až příliš jisti sami sebou, nebudou o vztah pečovat a pošlou ho do kytek. Vztahy jsou alchymie.
Ano, hodí se k sobě. Já na to ale nevěřím, každý vztah je o toleranci, podle znamení se k sobě nehodíme, nemáme s manželem ani jednoho společného koníčka a klape to spousty let.