Muzu otehotnet kdyz jsme nepouzili kondom a zkusili to bez ale hned to vytahl protoze z toho byl nadrzeny? Prosim reknite mi ze ne rekl mi ze zkontroloval jestli na penisu nejsou zadna sperma
Šance je naprosto minimální, ale je. Najisto nemůžeš otěhotnět jedině když sex nemáš vůbec...
A jaky ma smysl ho tam na 30 vterin cpat 🤔
@j.a.n.i Když je ti patnáct (a jemu nejspíš ne o moc víc), tak smyslem je objevování nového, ne? ... to, že vyhodnotili experiment velmi rychle a přerušili ho, bych naopak považovala za slušný bonus.
Ale jak píšou holky: jistota, že neotěhotníš, je jen ve chvíli, kdy nemáš sex. Ale ta pravděpodobnost, že těhotná jsi, je fakt tak malá, že bych se s ní nestresovala. Ale pokud je ti 15, fakt neopakujte experimenty bez ochrany. Aspoň do osumnácti.
Dnes, kdy máte mobily a přístup k internetu a nejste tak odkázáni na ochotu rodičů podělit se o informace ohledně sexu jako to bylo za mého pubertálního období, mě dost překvapuje, že jdete experimentovat bez informací.
Každé propojení penisu a vagíny může skončit těhotenstvím, s ochranou i bez ní, protože 100 % je pouze celibát. Ve vašem případě je pravděpodobnost těhotenství dost malá, věřím, že z toho nic nebude.
Před dalšími experimenty si oba nastudujte, co dělat, abyste se nestali náctiletými rodiči. Vhodné je nespoléhat se pouze na jednu metodu, pokud dítě opravdu nechcete, což předpokládám. Mě třeba před těhotenstvím neochránil ani kondom, neb praskl a bylo to zrovna v době plodných dnů (nutno dodat, že za těch x let, co je používáme, se to stalo jednou jedinkrát, ale od té doby prostě kombinujeme více nehormonálních metod, abychom se nestali potřetí rodiči).
@nevimjak_ tak jestli to zkontroloval tak to určitě bude v pořádku 😉😂