mam nakoupene polstare za statisice a nevim jak je vyprat 😀 na kazdem polstari ci perine je uvedeno perte na 95C,ale jak to narvat do pracky????vcera sem vzala velkej polstar narvala ho tam,ale buben to nestihal a navic se to nemohlo dobre proplachnout takze dumam jak to vyrobce vlastne zamejsli..jestli to mam jako dat do cistirny?to je blbost ne?co kdyz se potim nebo mam alergika doma a potrebuju to prat doma kazdej tyden minimalne a navic pochybuju ,ze by to v cistirne prali na 95C to spis suchou cestou,a ja mam alergika doma a potrebuju to prat..perinu tam dame pac je nastesti tenounka ,ale ten polstar at sem zkusila z jysku ikei nebo bezneho obchodu lamu si s tim hlavu.. 😀
no ale ja nemam tolik casu a penez abych to kazdej tyden nosila do cistirny pac to potrebuju vyprat fakt na tech 95c 😲 mam alergika jak pisu a neverim ,ze to perou v horke vode 😉
btw nasledne vytazeni z pracky a cucek kterej z toho vznikne je taky parada 😝
a nevojde ti k tomu nieco ine este? mne pracka nechce prat ked nemam vyvazeny bubon a pri vankusoch sa mi to stava bezne, preto sa snazim zmiesat vacsie s mensimi alebo rozlozit vahu v bubne aby sa tocil...
kúp si menšie vankúše 😀 😉
to chces prat postare kazdy tyzden?ja si ich davam cisti dva krat do roka aj s perinami
aha to je rada jako blazen kup si mensi polstare vy spite doma na detskejch?? 😲
titkova ale ja je musim prat kazdy tyden mam alergika kolikrat to mam napsat? 😉
modrica kdyz si vemes velkej prositej polstar 70x90 a postavis se s nim pred pracku tak by me zajimalo jak ho tam narvat je velkej obrovskej a kompaktni a mas co delat ho tam narvat vubec ne k nemu neco jeste dat
me jako zajima proc teda pisou ,ze se da prat kdyz se prat neda pac se nevejde do pracky 😲
ale do pračky se vejde horší pak když ho vytáhneš je k nepoužití 😝
no nevejde jako fakt ne kdyz je plnenej kulickama tak dobre to je vytahnejavascript:addEmoticon('😠','vBody')s a peres treba na 2x aby se to proplachlo ale kdyz neni rozepinaci ten polstar a je prositej a drzi tvar tak ho tam fakt nedas a jednou sem s malinkatejma polstarema urvala manzetu z bubnu pac se to nechce poddat v te vode tak se to smejklo a pak je z nich cucek to je fakt to je hruza
aponchie, my ich nemáme vôbec 🙂 je to lepšie na chrbticu 😉 inak skús sa teda obrátiť na výrobcu, že ako to myslel 🙂
tak uz my dochadzaju rady lebo ja mam podusky aj paperove aj z antialergickych latok,do pracky by sa vosli-len som sa ich vzdy prat v pracke bala-uz ma napadalen cistit to niakym ziaricom.
a skus kontaktovat vyrobcu,alebo predajcu.
skus ho nejakym sposobom uplacat, ked chceme mat vzdusne vankuse nadychane tak ich natriasame a ty skus opak, aby splaskli a boli poplacane.
neviem ale ja s tymto problem nemam, vankus 70x90 cm rozmerov v pohode vpratam do pracky sice len jeden ale vpratam 😉 🙂
jo a marse když je vypranej tak v jakým ho máš stavu 😝
uplne v rovnakom nensy 😉
prave ,ze na chrbticu neni dobre nemit zadnej posltar 😉 musis mit alespon trochu vypodlozenou krcni pater 😝
no prave,ze uplacat vubec nejde a kdyz sem ho tam nacpala tak vyplnil celej buben a kdyz sem dala extra machani tak se stejne ani nepromachl fakt des
no zkusila sem dneska jit do obchodu co prodavaji nejaku znacku rakouskych perin a ptala sem se zenske co tam prodava a nevedela rikala,ze fakt netusi jak ,ze ano reklamuje se to ,ze prat se daji ,ale jak to uz nikdo neuvede 😝
ja jsem vcera ten nadhernej aloe vera polstar za 700kc vyndala a malem me kleplo!!cucky vsude mozne a pak sem to hodinu natrepavala aby to bylo aspon rovnomerne ,ale marne 😖
jo a jednou sem koupila pro navstevy periny z jysku takove modre za 800 jedna a po oprani na 60C se smrskly 🙄
no to zavisi aj od velkosti bubna, co ti don vojde...keby u nas fungovali verejne pracovne ako v USA, nemala by si problem to tam vpratat a nielen to. Ja tiez uz neviem inac poradit
no jasne ,ale ja nejsem v USA ,ale u nas v CR a mam klasickou pracku jako kazda zenska to znamena na 5kg pradla Indesit jestli ma nekdo na 7a vice kg tak se to tam vejde ja nikoho takoveho neznam abych to u nej vyprala a zkousela sem to i ve Whirpoolce u maky co ma vrchni plneni pac tam se ten buden zaklapne ,ale jak rikam vytahla sem ho a jak sem ho tam svacla tak i vytahla takze zbytky prasku a neproplachnuto to pak nema cenu tech 90C 😝
jako me slo o to aby mi napsal nekdo kdo ty polstare velkejch rozmeru pere jestli vubec..jestli na to kazdej kasle a jen ja se snazim to oprat? 😀 😀 😀 ale kamoska rikala,ze ji to taky zajima pac jeji synek slinta v noci a poti se jak chlap a musi to casto prat a tak bohata aby kupovala porad nove na to nema 😀
tak se jí na to zeptej jak to pere že je to furt k používání 😀
skús ich reklamovať... 😉
no to by taky šlo 😀
to uz nejde namam doklad o tom a uz me to fakt vytaci pac kvuli male je musim vyprat na 95 a presto nejede vlak 🤐
jeste jsou prej nejake povlaky na polstare a periny co maji nejakej protiroztocovej povlak ,ze nemusis vyhazovat stare periny ale povleces je a je to ,ale nikde to nemuzu najit
jo tak to teda nevím tak se zeptej
teda já pokaždý když ho vyperu tak to mám na vyhození 😝
aponchie a z akého sú materiálu? 😕 či by to nešlo aj inak čistiť...
ted mě ještě napadlo a co do čistírny tam by to mělo bejt šetrný 😝
setrny hej ale ne levny 😒
ja by som to zaniasla do cistiarne,doma sa stakymi vecami vobec nehram