Ahoj dievcata, som tu jedina, ktora ma obcas pocit, ze je uplne ale uplne k nicomu, seredka, partnerom dostatocne nezboznovana a este naviac hysterka? A to dnes nemam ani PMS 😀 😀 Co vam na to pomaha? Skusila som cokosku, ale efekt minimalny 😒 Problem je, ze ten nedostatok sebavedomia tam v podvedomi je asi furt, len na to obcas zabudnem 😀
Jo, stává se mi to často. Kolikrát dojdu k zrcadlo a řeknu si jejda, ty jsi ale hnusná 😀. Jinak se snažím zaměstnávat, ale moc dobře mi to nejde, protože ten důvod mé úzkosti je ztráta ženství a fakt, že nemůžu otěhotnět a tenhle červíček bude ve mě hlodat vždy, dokud se to nepovede.
@lv Tak som rada, ze to je normalne. Zamestnat sa niecim, co ma bavi, znie ako dobry plan. Praca ma v poslednej dobe silne nebavi, tak to moc nepomaha. Asi by to chcelo zmenu, aby sa clovek aspon sebarealizoval, to sa pak sebavedomie hned zvysi.
@no_title Ach jo, tak to chapem. Ja ani nemam zo seba pocit, ze som hnusna, ale z partnerovych poznamok obcas neplesam. On to ani nemysli zle, spis mi povie, ked mi nieco neslusi alebo si urobi dobromyselnu srandu z nejakeho nedostatku, ale ja to neviem brat s humorom a vsetko sa to zapisuje do podvedomia. Nemusim byt najkrajsia pre vsetkych, ale pre neho by som chcela. Inak ty si podla mna hezka moc a mas krasne vlasy. 🙂 Neschopnost otehotniet mi tiez nepridala na dobrom pocite zo seba.
Ja to mam kazdy den, nejhorsi je, ze jsem porad sama doma a uz jsem vzdala uplne vsechno. Pomaha, kdyz se zamestnas. Musis porad neco delat a nezastavit se, nesmis si sednout a premyslet. Pritel je od rana do vecera v praci a nikoho tu ve meste neznam, tak se nemam ani komu vypovidat, takze moc dobre vim jake to je.
☹
Jedina zarucena rada co vim, tak ze musis byt porad v pohybu, zamestnat mozek nebo si treba poridit nejake nove zviratko, ktere ozivy domacnost. Neco co ti bude zpusobovat radost 🙂
@diva_ziva to "hnusná" jsem myslela spíš svou povahou. Abych to vysvětlila... Pracuji doma krom sobot, kdy jezdím fotit, manžel je normálně v zaměstnání od pondělka do pátku. To znamená, že jsem většinu dne sama a někdy to hodně špatně snáším. Když manžel pak přijde domů, sedne k pc, protože chce odpočívat, takže z něj moc nemám. Teď mu nabídli v církvi, kam chodíme, že by vedl mládež, což chtěl vzít, ale nechtěl, abych tam byla s ním. Z čehož jsem se naprosto sesypala a řekla mu, že to nezvládnu, když by tam chodil a já zůstávala zase doma sama a že z toho mála času, co máme budou čerpat cizí mladé holky, takže to nakonec musel odmítnou. Mám z toho takový blbý pocit, že tuhle službu nebude mít kdo dělat jen kvůli mě, že ti puberťáci nebudou mít vedení jen proto, že psychicky nezvládám svoji samotu. Právě proto mám pocit, že jsem hnusná, ale spíš jako povahově. Nevím, možná je to normální, že mám takové pocity 🙂. Omlouvám se, že vybočuju z tématu, jen jsem tohle neměla komu svěřit 😉
@no_title Uplne chapem tvoju frustraciu a nevadi ze off topic, celkom sa to sem hodi. 🙂 A ako si na tom ty s konickami a s naplnenostou v zivote? Chcelo by to, aby clovek na manzela akoby "necakal", ale mal aj svoj aktivny program aspon par dni v tyzdni. Vies preco chce manzel chodit do cirkvi viest mladez sam? Viem si predstavit, ze by ma to mrzelo, ak by som nevedela o co mu ide. Inak chapem potrebu chlapov mat cas pre seba mimo pracu, pripada mi, ze vacsina z nich to potrebuje k dusevnej pohode.
@diva_ziva
@lv No, já jsem to taky tak chtěla, bychom tam byli spolu, ale to on nechce, že prý by to nedělalo dobrotu a že nezná žádný manželský pár, který by společně něco vedl. Asi se bojí, že bych mu do toho zasahovala nebo co. No, třeba si to ještě nechá projít hlavou.
S koníčky to mám tak, že mým koníčkem je má práce 😀 Fotím svatby, takže teď ani nemám moc času na něco myslet, od května do října denně upravuju fotky. Ale nevadí mi to, hlavně když nemám čas myslet 🙂. Trochu nějaké pokusy o zájmy byly, nicméně je to trochu složitější s mým zdravím, hlavně když jsou velká horka nebo velké zimy, bydlíme na vesnici, tak toho moc k vymýšlení ani není 🙂. Ale mám v plánu si vyrobit domeček pro panenky 😀 Vždycky jsem ho chtěla jako malá, ale rodiče mi jej nedali, tak si splním svůj dětský sen 🙂. Navíc sbírám miniatury, tak se to tam bude hezky hodit 😀.
Spíš myslím, že mi chybí spíš ta vztahová rovina. Prostě hluboký vztah, jaký mám zatím jen s manželem, to sebelepší kamarádka prostě neposkytne. Taky jsme si pořídili andulky, tak nějakého závisláka, který je mi stále v patách mám, ale s dítětem nebo prostě s člověkem se to srovnat nedá.
@no_title Vau, tak tvoja praca mi znie ako sen 🙂 Nieco take by sa aj mne pacilo. Si sikovna, ze si dokazala premenit svoj konicek na pracu, to sa malokomu podari.
Co sa tyka tej cirkvi, tak uvidis, mozno si to manzel rozmysli ... suhlasim s Iv, ze by to bolo fajn napln pre vas dvoch. Pripadne nieco ine, co by ste mohli pravidelne robit spolu (sport, vylety, ...). Ale tak mozno to uz mate, neviem. Je pravda, ze s partnerom je vztah na inej urovni ako s ostatnymi ludmi ale je dolezite to nevzdat u tych ostatnych 😀 Tiez mam tendenciu byt len sama alebo s partnerom, ale z dlhodobeho hladiska mi nedodava pohodu a aj to kladie vacsi tlak na nas vztah.
No nevim, u nas v cirkvi vetsinou vedou pary- manzele. Muj muz ma teda jen obcas slovo, ale vzdy je rad, kdyz tam jsem...a to ja jsem hnusny kritik 🙂 skoda, ze to nechce delat s tebou, nemuzete se treba o to podelit, ty vymyslis hry, muz slovo? Upeces buchtu atd? A do slova slibis, ze kecat nebudes? Proc to alespon nezkusit a max casem rict, sorry nejde to...
@diva_ziva me na to pomaha sport. Letos jsem prvne zabehla pulmaraton. Chodim behat pravidelne, kazdy zlepseni me potesi a zvysuje mi sebevedomi. Najdete si neco, kde se daji posouvat hranice a vy sama uvidite, ze se zlepsujete a uz nebudete potrebovat nekoho, kdo vam to bude rikat. Napadaji me cizi jazyky, jakykoli sport, rucni prace....
Mivala jsem hodne spatne sebevedomi, ted na materske je hodne tezke si to udrzet
nejsi tu jediná..
když se těch negativních pocitů, situací sejde víc, je to nepříjemné..
někdy, tak jednou do roka se pořádně vyplaču..ty emoce prožiju, bulím a bulím a stýskám si a uleví se mi../děti to nevidí/.
jindy se zaměstnám něčím, co mi jde..peču, vařím../ale osvědčené, ne abych si naložila neúspěch../
samozřejmě poklábosení s kamarádkou..