Ahojte holky, vím, že to bude znít divně, ale jsem s dětma v jednom penzionu v Praze ... Večer jsem 100% zamkla (2x jsem to kontrolovala) a tak se dívám na telku ( hodně stará ) u které jsem usnula... Vzbudila jsem se o půlnoci a telka vyplá... Tak jsem se podívala z okna (na večerní Prahu... Vedle se taky nespali, zrovna zavírali okno) a ráno zjistím, že není zamknuté... Co by jste si o tom mysleli?? Nic se neztratilo... Ale mám z toho divný pocit...
@ammore1987 Nemají na chodbě kamery? Řešila bych s recepcí..
Tak bud radily deti nebo ma nekdo dalsi klic nebo jsi myslela, ze zamkla, ale zamek nefunguje/klic se protocil a nezamkl. Zkouselas predpokladam po zamceni, zda dvere jsou skutecne zamknute. Co na to deti?
@ariadna12 děti ještě spaly, vždy právě zkouším za kliku... Jsem tak zvyklá z domu... Bavila jsem se s majitelkou a ta říkala, že jeden klíč jsem měla já, druhý byl zamknuty v jedné místnosti kde má kancl... Každopádně mi to přišlo divné... Nic se nestratilo...
Některé televize jsou nastaveny tak, že se po nějaké době bez aktivity vypnout samy..
Hm, ja bych to asi neresila pokud se nic nestratilo. 🙂 Mozna tam jenom strasi 😀😀
@ammore1987 kolik je dětem? 😉