ahoj maminy, neznáte někdo nějaký pojízdný second hand? jsem doma s dětma, bez hlídání a tak když potřebuji doplnit oblečení musím je vzít do sekáče s sebou, a to je peklo 🙂 uvítala bych nějaký co by přijel až ke mě domů 😉 díky matylda
no, to se trošinku bojím, koupit něco jen podle fotky...ale díky za info 🙂
@kozajoza já tedy o pojízdném sekáči ještě neslyšela 😉 , ale taky doporučuji net. Kromě zmiňovaného Brumly, ještě využívám Laclík a občas i Mimiweb. Nevím jak máš děti velké, ale pro kojence a menší batolata jsou věci skoro vždycky jako nové. A pokud něco z objednaného zboží nebude sedět nebo se ti nebude líbit, můžeš do určité lhůty vrátit. Už jsem objednala spoustu věcí a stalo se, že asi 2 nebo 3 kousky nebyly podle mých představ, ale nevracela jsem - těch pár Kč jsem oželela.
Já také hodně nakupuji přes internet, ale kdyby k nám na vesnici čas od času nějaký takový sekáček přijel, určitě bych se zašla podívat 🙂 a jak se tak znám, s prázdnou bych asi neodcházela. 😀
no, tak holky budeme trošinku pátrat a doufat, že se někde nějaký objeví 🙂
U nás jeden takovy funguje a je to super. Když budete mit zájem, zjistím vám kontakt.
Zdravím pojízdné sekáče jsem sice viděla, ale spíš dospělácké.
Tak nakupuji raději přes internet. Zkus www.svistici.cz
@kozajoza tak to kupuj přes net 😉 Já to tak dělám,v klidu si to prohlídnu doma a co se mě líbí odkliknu 😅 Kupuji to z Brumla.cz,ale je jistě i víc sekáčů 😉