Ahoj holky, taky jí v těchto dnech pociťujete? Jak se s ní vypořádáváte?
ja nejsem ani tak unavena jako zdeptana tim pocasim. Ale to je kazdy rok, ja jsem letni clvoek, zimu nenavidim a nejradsi bych mela zimni spanek
u mě jarní únava plynule přechází do letní lenosti, ta pak do podzimního splínu a vyvrcholí to zimním spánkem.😉
Na podzim mi pomáhá být venku, někde mimo město, na zahradě nebo tak: Bohužel už mám přes týden nemocné děcko, tak do sebe valím ovoce a sladkosti, taky to zabírá 🙂
johanda 😀
Mívám podzimní "rozlady", takový náběh na depresi, ale ta to snad není, pomáhá mi hořčík v tabletách.
Jsem totálne hotová nemuzu se dospat a porád bych jen polehávala coz bohuzel nejde.Strasne me chybí slunícko asi by to chtelo solárko 😀
sakris ja jsem unavena furt,ale na podzim jako fest tak se snazim bejt na vzduchu hodne svitit doma aspon svicky a aromalampu pouzivat a zjistila sem,ze driv kdyz jsem se namacela do horke vany aby mi jako bylo lepe je pro me blbost tak se radsi rychle sprchuju sice je mi kosa jak z nosa a letim z tama ven ,ale pomaha to mirne a pak jeste masaze,hodne pit a jist vitaminove jidla treba ovocne salaty zasypane porridge a medem a orisky a pak taky sampus mi dela dobre na nervy po vecerech nekdy 😀 😀 😀 😀
Ahoj holky,chtěla bych se k vám přidat.Mám taky podzimní unavu,nikdy jsem takovýho nic nepocítila až ted.nevím co mám dělat a spát přes den nemužu máme děti a dost práce.Taky bych nejradši poléhavala,ale to si mužu jenom nechat zdát.Taky užívám vitamíny,ale buhužel necítím to,že by to pomohlo.Tak ahoj Andrea.
ahoj holky ja mam asi podzimni unavu cely rok... 😀 😀 😀 gor ted kdyz malej porad lita a venku je k neudrzeni a ja za nim utikam jak srna a jsem vic unavena nez on 😀 😀
Holčiny, je pravda, že lezu do vany proto, abych si odpočinula a odreagovala. Výsledek je ten, že jsem ještě více utahanější. Takže si myslím, že je nejlepší vlažná sprcha a pak rychle do postýlky. Hořčík beru skoro 14 dní a žádné změny. K lékaři se mi jít nechce, řekne mi, že nejsem jediná a půjdu domů.
Teď jsem se vrátila od léčitele. Prý jsem unavená z toho, že mám nemocné ledviny. Špatně se pročišťuju. Dal mi namíchané čaje
Já, ale já ji mám i zimní, jarní a letní..
😵
zatím se mi žádné vitamínové tablety neosvědčily, takže taky uvítám jakoukoliv radu 🙂