Podzim. Jak jej vnímáte?

28. srp 2024

Ahoj.
Ležím v posteli a přemýšlím nad tím, že je zachvilku podzim. Nevadí mi jaro,léto ani zima,ale ten podzim,ten podzim. Bože jak mě přijde depresivní všude ta hnusná hnědá. Bože už ten mám depresi.😓 Jak vy vnímáte podzim? Děkuji.🙏🏼🙏🏼

mirecka.jaroscakova
28. srp 2024

Miluju podzim.

mimi1004
28. srp 2024

Celý rok se těším na podzim. A už se blíží 😊

teate
28. srp 2024

Pozdim je tak krásný. Ty jeho barvy. Všude lítají draci a jsou zapálené dýně. S tím souvisí koláč, polívka a dýňové latte. Miluju vůni večerního horkého čaje na zimní zahradě. Chodíme na ořechy, pečeme štrůdl a žemlovku z jablek. Ach 🎃🎃🎃🤩

autor
28. srp 2024

Ježiš no tak tohle není pro mě. Já nejraději léto a zimu.

veru181
28. srp 2024

Pozitivně, ne hnědá, ale spousta barev, ze začátku ještě trochu tepla, podzimní chutě…

marketa11112
28. srp 2024

Já nemám ráda zimu..led, sníh, chlad...brrr. těším se vždy na jaro a vždy jak rozkvetou louky, rozkvetu i já, zlepší se mi nálada cítím se lépe. Podzim mi nevadí, hlavně , že nemrzne.

pavlajichova
28. srp 2024

Podzim není hnědý, je to nejbarevnější část z celého roku😁 Miluji ho, nejvíce ze všech ročních období, čím sem starší, tím víc a víc a přitom sem narozená na jaře♥️

biciklissie
28. srp 2024

Já mám taky moc ráda podzim. Za prvé nemám ráda horko a letní oblečení, takže si libuji. Za druhé obě moje děti mají na podzim narozeniny, a my jsme slavící rodina, takže taky bezva. Za třetí ta atmosféra - listí, vůně studeného vzduchu, lampiony, draci, atd. A za čtvrté, to je trochu cvokle, ale já silene miluji vánoce, takže pro mě to je období takového vyckavani a prvních připrav. Ale myslím, že každý to má nějak a nedá se to nikomu vysvětlit. Já zase nesnáším leden, takové to období po vánocích, kdy do nějakých dalších zajímavostí silene daleko a před námi nekonecna zima nebo spíš špatné počasí.

alianan
28. srp 2024

Souhlas. A ty jeho pachy, plísně, zmar, rozklad a hlína. Vlhko, bahno, hnědo..... Podzim také nemám ráda, do Vánoc daleko a do léta ještě dál.

klokanka31
28. srp 2024

Já ho taky nesnášela. Ale přišla jsem na to, že je super si to doma hezky barevně nazdobit, a už se pomalu chystat na Vánoce...😊

prejeta_zaba
28. srp 2024

Poslední roky se rozmohlo úplně uctívání podzimu - hygge, v tom se musí nutně najít každý. 🤭🎃🍂☕️🥧 Nesnáším konec zimy, v tom není co hledat. Ale podzim je fajn, vždyť kolikrát je do listopadu na tričko, všude barevný listí a pak už se dá těšit na Vánoce.

westie
28. srp 2024

Já jsem si řekla, že zkusím pozitivně vnímat každé období, nebo alespoň neutrálně, protože si už dopředu nechci kazit čtvrtinu roku. Takže ze začátku trochu na sílu, ale funguje to😁

michaela666
29. srp 2024

Já si začala víc užívat podzim až s dcerou, dřív jsem ho taky neměla ráda. Hlavně déšť, mlha, nízké ranní teploty a odpoledne teplo, takže pořád vyslékat, oblékat a tahat oblečení s sebou.
Teď pouštíme draka, sbíráme pořád nějaké přírodniny a potom z nich tvoříme. Děláme jedlé dárky k Vánocům, protože jsme Ježíškovi pomocníci 😀,...
Ve svých 30 jsem loni zažila první lampionový průvod a ač trochu pršelo, bylo to parádní odpoledne. Doma proběhla velká příprava, protože lampion jsme vyráběli. - Díky bohu za zručného a trpělivého tatínka, který to s malou asistentkou zvládl na jedničku.
Prostě jsem se rozhodla, že každé roční období si uděláme hezké, protože malá je jen jednou a chci si to maximálně užít.

pilzzee
29. srp 2024

Podzim je fajn, ale jen kvuli tomu, ze po nem prichazi zima a ze uz celej podzim to vsude kolem smrdi vanocema, tak ho nesnasim 🥶

miryp
29. srp 2024

Jaro a podzim jsou nejkrásnější a nejbarevnější roční období. Na jaře se vše probouzí, příroda začne hýřit barvami a vůněmi a na podzim je to obráceně - přicházející barvy podzimu nám dávají vědět, že za chvíli příroda ulehne k odpočinku. Já podzim miluji, vůbec ho nevidím jako ponurý a hnědý.

pilzzee
29. srp 2024

@biciklissie Achjo 😀 Ja teda miluju letni obleceni a cely vanoce (cize uz od rijna) trpim a tesim se na leden, az bude po vsem 😀

michaela666
29. srp 2024

@pilzzee Je pravda, že Vánoce v obchodech začínají poslední dobou pořád dřív, to mi hodně kazí náladu. Rok zpátky měli vedle Hallowenu vyskládané sněhuláky a o kus dál už adventní kalendáře a Mikuláše. 🤦

terss
29. srp 2024

Já se letos tesim obzvlášť, protože letošní léto bylo silene horký a s malým mimčem to nebylo moc dobrý 😁😁

j.a.n.i
29. srp 2024

@terss Jen aby to z léta nepreslo rovnou do zimy...

alubif
29. srp 2024

Čím jsem starší tím si na každém období nacházím něco krásného, strašně ráda chodím na podzim má výlety v době, kdy je vše barevné, zvlášť někam, kde jsou krásné vyhledy. Když jsou naopak mlhy a deštivo jsem ráda doma u krbu, něco dobrého upeču. Naopak ač léto miluju, čím dál tím hůř snasim ty vedra, takže léto se stává mim nejméně oblíbeným obdobím.

terss
29. srp 2024

@j.a.n.i doufám že ne! 😔 ale nedivila bych se

eldoradoh
29. srp 2024

Stejně s tím nic neuděláš a podzim bude 🙂 Koukni na dlouhodobou předpověď počasí, letos je vidina babího léta do konce října prý 😉

enoli
29. srp 2024

Stejně bude pořád vedro a pak rovnou zima🙈

ada22
29. srp 2024

@enoli 😄 no přesně už to není ono.

ada22
29. srp 2024

Jediné co mi vadí na podzimu, že se prohodí čas a bude brzo tma. To špatně snáším. Jinak podzim miluju.

autor
29. srp 2024

@ada22 Vidíš to je taky pravda. 🤦🏼‍♀️ A ještě bude tma.

andelka
29. srp 2024

Nesnáším zimu. Podzim mám ráda, tak do půlky listopadu maximálně. A nejlíp když je dlouhé babí léto.

andelka
29. srp 2024

@eldoradoh pamatuji na takový krásný podzim, když byli kluci malí. Ani v listopadu nebylo potřeba teplé oblečení a boty, bylo teplo a dost slunečno. Ale to je tak aspoň 9-10 let zpět. To bylo úžasné.

sedouana
29. srp 2024

Z léta miluju tak maximálně rajčata, houbaření a letní soumrak, jinak ho nemusím a nesnáším turistickou sezónu, hnus. Na podzimu miluju absolutně všechno a ještě víc ten studený, pošmourný, dušičkový. Už se moc těším.

martina8084
29. srp 2024

nemůžu se dočkat, až skončí ta hrozná vedra a konečně přijde podzim. Miluju ho.