Dobrý den, na sbazaru jsem zakoupil věc v hodnotě 749kč. Věc jsem platil na dobírku a přišla, jen jak jsem to rozbalil tak věc vypadala úplně jinak neodpovídala fotkám co mi paní zaslala, na emaily neodpovídá. Mám její adresu, jméno a příjmení, chci se teda zeptat co dělat a zda by byla policie schopna to nějak řešit. Děkuji za rady.
Tak v prve rade musite zajit za mymi kolegy a sepsat to. Zda to vude pr, nebo tc(v pripqde secteni skody) si uz pcr zjisti sama.
@barulina myslíte,že pán ví,co zkratka pr,nebo tc znamená? A ty vaše věčné překlepy, to je taky chuťovka ...
@amazonkajanik vetsina lidi tento pojem zna. A verite, ze bych uvitala, kdybyste si zacla hledet sveho. Muzete radeji panovi objektivne poradit, tak se mejte
@barulina já si hledím svého, ale od vás čtu několikátý příspěvek a je to fakt křížovka aneb,domysli si,co to mělo být za slovo. A ty vaše zkratky jsem schválně popsala tchyni a ta nevěděla,o co jde.
@amazonkajanik jj. Tak pekny vecer
@barulina jo a jinak,objektivně jsem poradila hned na začátku,bez toho,aniž bych upozorňovala na své povolání,známé,nebo podobně ...
@amazonkajanik me se nezda, ze byste odpovedela na otazku... Spis se mi zda, vase "objektivni" odpoved jako pokus o mirne zesmesneni a dokazani toho, ze vite vic. No a ted uz se s vami rozloucim. Nejak me nebavite a diskuze s Vami je pro mne ztrata casu
@barulina zdát se může. Nejedná se o výsměch, ale o to,že v podstatě trollí. Jinak o tom,že to má podat na PČR jsem psala a upozornila i na to,že se jedná o nízkou částku. A pak,že je lepší, balíky od neprověřených prodejců,otevírat přímo na poště, pak se totiž lépe reklamují (dotyčný nemusí platit ani dobírku a tudíž ani poštovné),což jsem popravdě takhle do detailu nerozváděla, čekala jsem na reakci tazatele.
A jinak,vy mne, bavíte/nebavíte už hodně dlouho a dnes mi prostě jen došla trpělivost. Hezký večer,přeji 😊
@amazonkajanik tak vam doporucuji si najit jinou zabavu. Teda ja ztracet trpelivost tady s nekteryma a mit potrebu to resit, povazovala bych svuj realny zivot za zbytecny. Jesteze me tady nazory, pokud se na neco neptam nezajimaji. Tak at se dal dari, me vynechte. Ale je fajn vedet, ze me mate v merku, ja ani nevim do dneska, ze existujete, a dal vedet ani nechci. Krasny vecer
@barulina já bych byla taky ráda,nevědět o vaší existenci,ale bohužel,některými svými příspěvky jste se mi vryla do paměti. A pokud vás některé názory nezajímají,je v podstatě vaše přítomnost na tomto fóru zbytečná, jelikož, co názor,to osobnost a to nás může posouvat dále. I ten troll nás může povznést a hlavně kolikrát i pobavit. A ne,nemám váš v "merku ",jen prostě máte "modus operandi "dle kterého vás lze identifikovat i bez přezdívky 😊
@amazonkajanik Chtela jsem jenom napsat, ze s vami v nazoru na @barulina plne souhlasim.
@meronym děkuji 😊
@amazonkajanik Souhlasím.. Mám pocit, že paní svým psaným projevem dělá policii spíše ostudu. Být ní, tak na fakt, že jsem od policie ani neupozorňuji.
@lukasyilongmuller pokud to není hodnota nad 5000,- policie s tím nic neudělá 🤷🏼♀️
@alilali přesně tak. Zásilka může být v hodnotě do 5tis, ale co když jich takhle poslala třeba 10. Už se to sčítá. Táta si před lety koupil klávesnici za cca 500,- a přišla mu stará herka,co se používala u prvních PC. Tak to podal dál a ukázalo se,že bylo celkem 300 poškozených, musel k soudu až do Olomouce a trvalo to 5let,než se to dotáhlo do konce. A známý si na dobírku (prozíravě) koupil foťák za 25tis a místo něj byla cihla ...
@lukasyilongmuller a proč se ptáte zde,když je to z sbazaru? Na stránkách by měl být postup,co a jak.
Jinak,lze to podat na PČR,sice částka je malá,ale může se ukázat,že dotyčná udělala víc podvodných prodejů. Pro příště,zásilky na dobírku z bazaru pouze balík na poštu a pod dozorem rozbalit