Ahoj,
ukázalo se mi v upozorněních asi dvacet zpráv za poslední 3 hodiny.
Máš novou odpověď od teamu Modrého koníka. Přečti si ji - klikací odkaz.
Navíc nová privátní zpráva Podezření na podvod:
Ahoj,
máme pro tebe důležitou zprávu týkající se podezřelého kupujícího v bazaru Modrého koníka. Věnuj jí prosím svou pozornost.
Víc podrobností a možnost odpovědět najdeš tady:
klikací odkaz
Pěkný den,
Modrý koník team
Ráda bych se poptala, zda to nepřišlo i nějaké z vás - jestli třeba nehackli bazárek, případně poprosím radu, jestli takto upozornění fungují opravdu obecně, případně poprosím o prověření někoho odpovědného.
Fakt se mi nechce klikat na odkazy z 20-ti zpráv a bez adresného oslovení.
Díky
Tak oprava, odkazy v automatickych zpravach od MK jsou spis pravidlem. Ale divny to, co popisujes je, tak snad ti zareaguji tady.
Tak od rána dalších 6 nových upozornění...
@hojda Ano, vážně. Zprávy určené více lidem posíláme jen ojediněle. A pokud si adresát nevypne upozornění, chodí mu upozornění na každou zprávu. Tím, že nemáme pohled z druhé strany, někdy se nám stane, že ne vše je dotaženo k dokonalosti. Info ale předám kolegům a věřím, že se podaří systém vylepšit.
Je to zprava od mk ze ti nekdo poslal podvodnou zpravu na bazaru, akorat ti chodi upozorneni za kazdou uzivatelku, co to (nechapu proc) ma potrebu komentovat a odepisovat na to. Staci bezne vypnout, aby ti dalsi upozorneni nechodila.
@gineva takhle ho asi nenahlasis
@zelenaesmolda už je nahlášeno a zablokováno.
Tvuj pristup mi prijde velmi rozumny. Me nic neprislo. Kdyz mi nekdy neco prislo od MK, tak tam myslim zadne odkazy nebyly.