Je mi 16 let a važím 56kg a měřím 166cm chci se zeptat jesli je normální jist denně 1000 kcal max 1300kcal lidi rikaji ze je to malo ale me to prijde naprosto v pořádku budu rada za odpovědi
Je to málo . Akorát si rozhodis metabolismus , a budeš tloustnout . Ptz když tělu nedavas , co potřebuje , bude všechno ukládat .
A takový příjem ti stačí, aby sis udržovala váhu beze změny?
Je to málo. Pokud chceš vážně počítat kalorie, zkus třeba kaloricketabulky.cz, sama uvidíš, co tvoje tělo teoreticky potřebuje, plus samozřejmě vkladej výdej - cvičení, chůze.
Myslím si, že na věk a výšku je ta váha v pohodě.. 😊 Kalorie nevim, vůbec se o to nezajímám.. 😁
Je mi sice 30,měřím 160cm a vážím cca 55kg...a už takhle to mám taky od těch 16let..😁😊 A nijak extra se neomezuju😁😊
Záleží jestli ti to takhle stačí... 😁🤷 Proč to chceš řešit.. 😊
Není to zas ta bláznivá matka co se tu občas objeví s takovým , co se neustále hlida a běhá na pásu celý den a žije v podstatě jen ze vzduchu ?
Ne, není to normální. Příjem pod bazalnim metabolismem znamená, ze hladovís a tvé telo nepřijímá všechno, co potřebuje. Zbytecne si zadelavas na zdravotní problémy.
@mariahustv4 S těch 1000 kalorií jíš protože je to pro tebe přirozeně,nemáš víc hlad,nebo se schválně takhle omezuješ? Váhu mas ideální, hubnout nepotrebujes. Jinak já osobně většinou vic jak 1300 kalorií za den taky nesnim, nemám potřebu a dokud jsem nevyzkouswla kaloricke tabulky, nevěděla jsem kolik kalorií sním. Postavu mám téměř stejnou už od 15 a je mi už o hodně víc. Dulezite je co je pro tvoje tělo přirozeně.
@mariahustv4 na tvoju váhu je to ok ja vážim ako ty, meriam 167 a príjem mám 1200-1300kcal nechudnem/nepriberám. Keď niekto váži 60-70kg+ samozrejme, že kcal potrebuje viac a napíše ti, že to nie je normálne ale pokiaľ ani ty nechudneš s takým príjmom kalórii a máš stabilnú váhu je to ok.
@mariahustv4 Ne není v pořádku... Normální je zajímat se o sport, koníčky, kluky a školu a ne počítat kalorie.