Dobry den, zajimaly by me prosim Vase zkusenosti s dobou cekani na pcr test. Byla jsem na odberech ve stredu dopoledne a vysledek stale nedorazil. Na odberove misto se neda dovolat, na email nikdo neodpovida, na portale obcana stale nic. Cekal nekdo taky tak dlouho a pak vysledky dorazily? Napada me jedine opetovne na to odberove misto zajet, aby zkontrolovali, jestli me v tom systemu maji, ale to je asi snad posledni reseni..
Diky predem za zkusenosti
Myslím, že chudáci momentálně neví, kde jim hlava stojí kolik toho mají. Mrkni za jak dlouho garantují výsledky. Někde bylo tuším i 36 hodin.
@zuzineckah zkousela jsem to dnes uz 9x, pokazde se ozve “je nam lito, ale s volanym cislem se nelze spojit..” maji to zrejme vypnute
@lpch no to je krásný... asi bych tam zašla znovu, nejspíš si se vůbec nedostala do systému
A zkoušela jsi 1221?
@smudlinky jenže ona už to má víc než 48 hodin a výsledek nikde. Pokud to člověk potřebuje účelově, tak je to v háji, když test platí 72 hodin od odběru
Kamarádka čekala 3 dny a pak když to konečně přišlo měla neidentifikovatelný odběr. Takže asi někdo udělal chybu a šla znovu.
@danulka04 presne tak.. my mame dnes odpoledne odjizdet na rodinou oslavu, ja sama jsem ockovana, ale protoze chodime do prace, mezi lidi, chtela jsem mit jistotu, ze s sebou nedovezu i bacil. Nekteri, kdo se ucastni, nejsou ockovani.. moje snaha byla tim padem naprosto zbytecna. Zkusim aspon z lekarny antigen. Nicmene jsem strasne nastvana, ze neco takoveho muze proste z nasich penez fungovat. Kdyby se stal erorr jen u meho testu, ale ani manzel nema vysledek.. na misto se neda dovolat a za tohle se ma z meho pojisteni platit??? Je to bordel
@lpch Je to bordel a bohužel to není tím, že teď je toho hodně, před 3 týdny to taková hrůza nebyla a fungovalo to stejně. My jsme se vraceli ze zahraničí, tak jsme taky chtěli jistotu, protože jsme pak jeli k příbuzným a do práce, tak jsme se šli raději otestovat. Byli jsme s manželem na stejném testovacím místě a jemu výsledek přišel normálně do 24h a mě až takhle pozdě. Vůbec nechápu jak je to možné, ale možná to raději ani nechci vědět jak to tam funguje.
A jsi si jistá správně zadaným kontaktem?
Mě třeba před dvěma dny přišel výsledek někoho úplně jiného. Takže dotyčný se asi taky diví, že nic nejde.
Navíc je dotyčný pozitivní.
@lpch já čekala 50 h. U syna se testovala celá třída minulé pondělí a většině přišel výsledek ve čtvrtek a pátek. U dcery se spolužáci testovali v úterý, včera byl rodičák a ze 22 přítomných nemá výsledek nikdo 🤷♀️
@uzivatelkapetra ano, to jsem kontrolovala. Mam spravny mail a cislo. Jela jsem na odberove misto a takovy amaterismus se nevidi.. na info o nefunkcnim telefonu reagovali tim, ze na nej zkusili sami zavolat a konstatovali, ze to nejde. Odbery byly odeslany do laboratore, kde se neda dovolat a hlasi se pouze hlasova schranka.. odeslali aspon email. Naposledy jsem byla nekde mimo nemocnici, tohle bych po roce, kdy se intenzivne testuje opravdu necekala..
Mě přišel výsledek za 54 hod. ( Byl pozitivní a ty prý trvají dýl protože testují kmen. Ale nechci plašit každá lab. to má asi trochu jinak)
Teta cekala 57h. Potrebovala test k odletu na dovolenou, takze potvrzeni tiskla az na letisti (nema chytry telefon).
Tak jsem se vysledku nakonec dockala, dorazil cca 55 hodin po odberech, chvili pred tim nez jsme meli vyrazit. Nastesti negativni.
Ahojky, můžete prosím říct jaké odběrové místo? ať se mu vyhneme :( nechci čekat více než 50 hodin na výsledek...
zkus tam ještě volat....mají v tom dost bordel teď