Po 48 hodinách nemám výsledek PCR testu. Zkušenosti?

lpch
19. lis 2021

Dobry den, zajimaly by me prosim Vase zkusenosti s dobou cekani na pcr test. Byla jsem na odberech ve stredu dopoledne a vysledek stale nedorazil. Na odberove misto se neda dovolat, na email nikdo neodpovida, na portale obcana stale nic. Cekal nekdo taky tak dlouho a pak vysledky dorazily? Napada me jedine opetovne na to odberove misto zajet, aby zkontrolovali, jestli me v tom systemu maji, ale to je asi snad posledni reseni..

Diky predem za zkusenosti

zuzineckah
19. lis 2021

zkus tam ještě volat....mají v tom dost bordel teď

smudlinky
19. lis 2021

Myslím, že chudáci momentálně neví, kde jim hlava stojí kolik toho mají. Mrkni za jak dlouho garantují výsledky. Někde bylo tuším i 36 hodin.

lpch
autor
19. lis 2021

@zuzineckah zkousela jsem to dnes uz 9x, pokazde se ozve “je nam lito, ale s volanym cislem se nelze spojit..” maji to zrejme vypnute

lpch
autor
19. lis 2021

@smudlinky pri odberech rikali prave do 48 hodin.

zuzineckah
19. lis 2021

@lpch no to je krásný... asi bych tam zašla znovu, nejspíš si se vůbec nedostala do systému

ivya
19. lis 2021

A zkoušela jsi 1221?

zuzineckah
19. lis 2021

@smudlinky jenže ona už to má víc než 48 hodin a výsledek nikde. Pokud to člověk potřebuje účelově, tak je to v háji, když test platí 72 hodin od odběru

michaela666
19. lis 2021

Kamarádka čekala 3 dny a pak když to konečně přišlo měla neidentifikovatelný odběr. Takže asi někdo udělal chybu a šla znovu.

danulka04
19. lis 2021

@lpch na konci října se mi stalo to samé, výsledek testu přišel až 3. den. Naštěstí jsem ho na nic konkrétního nepotřebovala, měla jsem to pro vlastní potřebu abych věděla jak na tom jsem, jinak by mi byl úplně na prd.

lpch
autor
19. lis 2021

@danulka04 presne tak.. my mame dnes odpoledne odjizdet na rodinou oslavu, ja sama jsem ockovana, ale protoze chodime do prace, mezi lidi, chtela jsem mit jistotu, ze s sebou nedovezu i bacil. Nekteri, kdo se ucastni, nejsou ockovani.. moje snaha byla tim padem naprosto zbytecna. Zkusim aspon z lekarny antigen. Nicmene jsem strasne nastvana, ze neco takoveho muze proste z nasich penez fungovat. Kdyby se stal erorr jen u meho testu, ale ani manzel nema vysledek.. na misto se neda dovolat a za tohle se ma z meho pojisteni platit??? Je to bordel

lpch
autor
19. lis 2021

@ivya nezkousela, zkusim 🙂

mamikry
19. lis 2021

@lpch Oni toho ted maji strasne moc, takze asi nestihaji, coz neni omluva. Koukali jste i na mail do spamu? Obcas to posilaji mailem. Nam prisly vysledky jeste ten den, max. druhy.

danulka04
19. lis 2021

@lpch Je to bordel a bohužel to není tím, že teď je toho hodně, před 3 týdny to taková hrůza nebyla a fungovalo to stejně. My jsme se vraceli ze zahraničí, tak jsme taky chtěli jistotu, protože jsme pak jeli k příbuzným a do práce, tak jsme se šli raději otestovat. Byli jsme s manželem na stejném testovacím místě a jemu výsledek přišel normálně do 24h a mě až takhle pozdě. Vůbec nechápu jak je to možné, ale možná to raději ani nechci vědět jak to tam funguje.

konidana
19. lis 2021

@lpch aktuálně, garantovali 48h a výsledek byl za 36h. Přišlo mi to mailem (potvrzení bez QR kódu) a odkaz na ocko.uzis jak mailem tak sms. Tam to ovšem pro dítě stáhnout (nebo se vůbec přihlásit) nejde🙄

uzivatelkapetra
19. lis 2021

A jsi si jistá správně zadaným kontaktem?
Mě třeba před dvěma dny přišel výsledek někoho úplně jiného. Takže dotyčný se asi taky diví, že nic nejde.
Navíc je dotyčný pozitivní.

veruska007
19. lis 2021

@lpch já čekala 50 h. U syna se testovala celá třída minulé pondělí a většině přišel výsledek ve čtvrtek a pátek. U dcery se spolužáci testovali v úterý, včera byl rodičák a ze 22 přítomných nemá výsledek nikdo 🤷‍♀️

j.a.n.i
19. lis 2021

@konidana Proc by to neslo, bez problémů jsem stahla vysledky obou deti.

konidana
19. lis 2021

@j.a.n.i nejde se mi tam přihlásit s jejich datem narození a když se přihlásím na sebe, děti tam nevidím. děti nemají OP

lpch
autor
19. lis 2021

@uzivatelkapetra ano, to jsem kontrolovala. Mam spravny mail a cislo. Jela jsem na odberove misto a takovy amaterismus se nevidi.. na info o nefunkcnim telefonu reagovali tim, ze na nej zkusili sami zavolat a konstatovali, ze to nejde. Odbery byly odeslany do laboratore, kde se neda dovolat a hlasi se pouze hlasova schranka.. odeslali aspon email. Naposledy jsem byla nekde mimo nemocnici, tohle bych po roce, kdy se intenzivne testuje opravdu necekala..

j.a.n.i
19. lis 2021

@konidana Tak si zavolej na tech 1221, nekde tam budes mit problem, treba nezadany telefon nebo mail, obacne to jde.

konidana
19. lis 2021

@j.a.n.i peču na to, potvrzení mám, jestli někdo bude chtít QR, tak at si to tam najde. Jedná se o test, kterému zítra stejně končí platnost. Certifikát o očkování si vždy radši nechávám rovnou vytisknout.

j.a.n.i
19. lis 2021

@konidana Tak to pak chapu, na to nema cenu plytvat energii na.

ptule
19. lis 2021

Mě přišel výsledek za 54 hod. ( Byl pozitivní a ty prý trvají dýl protože testují kmen. Ale nechci plašit každá lab. to má asi trochu jinak)

saralinda
19. lis 2021

Teta cekala 57h. Potrebovala test k odletu na dovolenou, takze potvrzeni tiskla az na letisti (nema chytry telefon).

lpch
autor
21. lis 2021

Tak jsem se vysledku nakonec dockala, dorazil cca 55 hodin po odberech, chvili pred tim nez jsme meli vyrazit. Nastesti negativni.

marukorinkova
22. lis 2021

Ahojky, můžete prosím říct jaké odběrové místo? ať se mu vyhneme :( nechci čekat více než 50 hodin na výsledek...