Plně integrovaná myčka nádobí bez přední desky s úchytem

janka12
12. lis 2016

janka12 Prosím majitele plně integrované myčky nádobí (bez ovládacího panelu na přední straně) o radu, zda lze dočasně myčku používat, než mi truhlář vyrobí přední desku s úchytem a připevní ji. Truhlář na mě bude mít čas až za 2 měsíce a já bych myčku ráda koupila teď. Obávám se, že dvířka nebudu bez desky moct otvírat a zavírat a myčka mi bude na nic. Prosím o zkušenosti. Děkuji.

matttes
12. lis 2016

Jde samozrejme pouzivat vetsinou maji otvor na dvirkach na otevirani. Vyberte mycku a na obrazku bude jiste vse znazorneno.

janka12
autor
12. lis 2016

@matttes mas s plne integrovanou myckou zkušenost s otvorem na dvirkach? jak pises. na interentu jsem prohlidla fotky k desitkam těchto mycek na ruznych e-shopech a nikde není obrazek, který by znazornil dvířka bez desky. to bych dotaz preci nepsala. kazdopadne diky za zpravu. moc by mi to pomohlo, kdyby šla dvířka ovládat bez desky.

matttes
13. lis 2016

Ano mam zkusenost mam plne integrovanou mycku a ma otvor pro otevirani.

janka12
autor
13. lis 2016

@matttes A pouzivalas mycku i nejakou dobu bez desky? v jakem miste ten otvor na dvířkách je? Diky moc za info.

matttes
14. lis 2016

Pouzivala. Ta moje ji ma v nahore nastredu stejne jako otvor ma mycka s panelem.

gachna
14. lis 2016

Myčka bez desky používat samozřejmě jde. Akorát dvěře jsou zpravidla velmi těžce otevírat. Protože jsou přizpůsobena váze desky která na nich bude přidelaná. Me,á to na funkci vliv. Záleží dost na tom jakou myčlu si budeš kupovat. Jsou varianty, na které musíš mít madlo - i tak jdou bez desky otevřít a nebo mají ovládací panel zvenčí a tak nemusíš řešit žádné otvory pro otvírání. Mají normálně otvírání jako neintegrovaná myčka

janka12
autor
14. lis 2016

@matttes dekuji moc za info

@gachna dekuji za info. Priklanim se k této https://www.datart.cz/Vestavna-mycka-nadobi-BOS... plne integrovane, tedy zadny panel na predni strane. jen na vrchni hrane.

gachna
15. lis 2016

@janka12 no oba tem neni vyfocena bez desky... takze tezko rict. Ale urcite ji pujde za co otevrit. Prinejhorsim si udelejte provizorni "madlo" z izolepy. Ja jsem tak fungovala docela dlouho... truhlarum trvalo dlouho nez si na me udelali cas s madlama😀