Plnapenezenka.cz, máte zkušenost?

happylenulka
11. lis 2014

máte někdo s tímto servrem zkušenosti? Opravdu vyplatí ty odměny, pokud přes ně nakupujete? Není v tom nějaký háček??? Díky za odpověď

dominickap
11. lis 2014

Ahoj, já přes tama nakupuju běžně, už jsem si nechala vyplatit asi 300kč a v pohodě .. jenom jim někdy trvá to schvalování těch nákupů, ale peníze vidíš připsané ihned .. kdyby si se chtěla zaregistrovat, tak řekni, pošlu ti odkaz. Dostanu díky tomu penízky a ty taky 🙂

lidadv
13. lis 2014

ta penezenka je něco jako slevový server??? jak se tam nakupuje a získavají ty odměny???

dominickap
13. lis 2014

Jakoby díky tomu dostaneš zpátky třeba 2% z nákupů, my třeba kupovali ledničku a pračku za 12 tisíc a dostali zpět díky tomu asi 200kč

lidadv
13. lis 2014

aha. mrknu na to. moc jsem tomu nevěřila. dříve jsem něco podobného používala, něco jako vrátitpeníze se to jmenovalo, ale byly ty stránky takové jako rozpracované. tahle penezenka vypadá na první pohled více profi a a důvěryhodně. zkusím se zaregistrovat. 😨 😕 😨

vorllinka
7. dub 2016

Musím přidat kladnou recenzi. Zezačátku jsem moc nevěřila tomu, že mi vrátí peníze za nákupy, které udělám, ale dneska mi na účtu přistálo prvních ,,naspořených,, 400,-. Hodně nakupuji v eshopu Tchibo a tak mi to rychle naskakuje. Za mě opravdu doporučuji 😉

barca_ulo
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
niikcaa92
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
and91
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
monikasucha
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
julca_kap
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
majda8
15. bře 2017
Uživatel majda8 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od majda8.

Já používám denně plnou peněženku a nemůžu si to vynáchválit :D já jsem ale nákupní maniak takže ušetřím fakt hodně! Tipli jsem taky vyzkoušela ale potom jsem se nakonec vrátila k peněžence, přijde mi v něčem prostě lepší no :D

terka_jurcikova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
majda8
4. dub 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od majda8.

@terka_jurcikova mě teda Tipli moc nevyhovoval.. raději jsem se potom vrátila ke staré a dobré Plné Peněžence.

mates123321
2. čer 2017

Za nakup v hodnote 7000 na kasa.cz cash back ve vysi 82 korun. Toto vedet, tak nakoupim radeji jinde a o cca 500 korun lascineji. Sice pisou, ze vrati az 15%, ale realita je tak okolo 1%. Takze je na zvazeni, jestli se to vyplati a radeji si to nekoupit jinde levneji...

majda8
2. čer 2017

@mates123321 a vy si myslíte, že jinde dostanete více? Omyl..

alenii
22. čer 2017

@mates123321 jak levněji? Když nskoipim třeba na pilulka.cz nebo na pilulce přes PP tak je to to samý ne?

majda8
22. čer 2017

@alenii nene, když to koupíte přes PlnouPeněženku, ušetříte tak až 15 % z ceny, kterou byste normálně utratila. Já takhle nakupuju běžně a zatím mi PP vyplatila něco přes 2500 Kč.

star07
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
klalka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
soleilll
4. čer 2018

Nějaká aktuální zkušenost...?

patmouse
4. čer 2018

Ja nedelam zadne velke a extra caste nakupy,ale kdyz uz obcas kupuji neco po netu,tak to beru pres plnou penezenku. Od cca prosince 2016 se mi zpet vratilo cca 1700. Neni to nic moc,ale kde to clovek najde?

arrowka
4. čer 2018

@soleilll Používám, největší vratka byla asi 1300 Kč z booking.com a vše bez problému. Jakmile mi odměnu schválili a já si o ni požádala, tak do dvou dnů jsem ji měla na účtě.

soleilll
5. čer 2018

@patmouse @arrowka Já se tam po všech reklamách přihlásila před 3 týdny, udělala nákupy za 30 tis. a zatím se mi připsaly jen ty nejmenší z Aleixpressu (cca kolem 5,- za každý nákup). Jinak jsem pořád ve vyjímkách - nákup po uplatnění slevového kuponu a podobně. Teď už skoro 2 týdny řeším, že mi nepřipsali cashback za objednávku za 24 tis. (elektrospotřebiče) a stále nic. Takže musím říct, že mi přijde, že služba, co se navenek tváří strašně výhodně, je jen marketingovej tah a mně se zatím nakupování přes Plnou peněženku vůbec nevyplatilo. Jen můžou poholdně sledovat, jaké obchody navštěvuju a jaké zboží vybírám. Určitě si to nenechávají pro sebe a posílají dál. Informace jsou nejdražší zboží... :-/

patmouse
5. čer 2018

@soleilll pravda,kdyz jsou tam nejake kupony nebo jine akce (napr.u Tchiba to byl osobni odber), tak to muze odmenu odmitnout. Ono je to vzdy konkretne napsane u tech obchodu,aspon to tak tedy bylo. Jak jsem psala,ja delam nakupy max v radech stovek ci tisicu,takze odmena je vzdy tak 20-60 kc na jeden nakup,ale aspon neco...

soleilll
5. čer 2018

@patmouse Jasně, to použití slevového kuponu je ve vyjímkách, i když ne úplně striktně. Nicméně bez kuponu téměř nenakupuju a za plnou cenu jen po cashbacku z Plné peněženky se mi to nevyplatí.

miladka87
12. čer 2018

Jo jo, výplaty ti skutečně pošlou, jen někdy chvilku trvá, než je schválí. Taky jsem tenhle cashback portál nějakou dobu využívala, ale pak jsem přešla na www.tipli.cz 🙂 Zdá se mi to přehlednější a u některých obchodů i výhodnější.