Plenky do vody vs. dítě bez plen. Jak řešíte vy?

nnikola24
1. bře 2022

Dobrý den

Mam dceru 2 roky je bez plen kromě noci .a teď jsme byli nedavno v bazenu. A dala jsem ji raději plenky do vody aby nemel nikdo reči . Ale stejně jsem lítali na wc .
A ja si říkam jestli tu plenu jí mam tedy davat . Na zachod si rekne a rekla a sli jsme . A pochybuji ze ji to brani proti nejakym bakteriim . Jinak plavky prestu plenu mela stejne .
Davate plenky do vody i kdyz mate dite bez plen nebo zbytecne ?

Treba aby ty plavčíci nemeli reci

konidana
1. bře 2022

@nnikola24 pokud je bez plen tak jsem pleny už fakt nedávala. Bez plen byla od 1,5 roku. Ale je fakt, že teda měla asi do dvou let, takové ty plavky se síťkou. Nosila je na plavání od roka. Nekupovala jsem jiné, dokud z nich nevyrostla. Jednorázové pleny do vody jsem neměla nikdy.

krisstina93
1. bře 2022

Nedávám pleny tak velkému dítěti. Ono stejně funkce tech plen do vody je ta, aby do bazénu nekadili, moč to stejně propustí.

martiniquest
1. bře 2022

Ne, pleny do vody bych nedavala a misto toho koupila normalni plavky.

vladienka
1. bře 2022

Ja uplne nerozumiem preco by malo mat dieta ktore uz normalne nenosime plienky plienkove plavky 😁 a tie aj tak moc prepustia

nnikola24
autor
1. bře 2022

@martiniquest normalni plavky mame ☺️

nnikola24
autor
1. bře 2022

@vladienka ja si rikala ze ji to chrani od bakterii z vody 😃 ale pak mi došlo ze je to kravina😃tak priste uz jen plavky

lida9
1. bře 2022

zjisti si pravidla bazenu, nekde maji vylozene predpis do kolika let musi deti nosit spec. plenkove kalhotky do vody - tim bych se ridila🙂

95newmommy2020
1. bře 2022

Ta plenka stejně moc propustí. Mám dvouletého, na plenach. Na bazén chodíme, kadi naštěstí ráno. :D Jinak chodíme od miminka a nikdy nekadil v bazénu. Davam mu normální plavky, už se ani do těch plenkovych nevleze bez tlaceni. Nikdo nic neříkal.

hanyzka11
1. bře 2022

Jj souhlas. Ta plenka je na 💩 😄. Jak psaly holky výše: moč to pustí a bobek tuhoš udrží (ale nesmí tam být dlouho, aby se nerozmočil 😄). Mě se stalo jednou, že to na jedno z dětí přišlo na bazénu.... a i když jsem ho hned tahala z dětskýho bazénku ven a letěla na wc, tak mu cestou po nožce tekla hnědá voda 🙈
A ještě si třeba pamatuju, že jednou na dovolené v aquaparku opravdu plavalo 💩 ( ne naše 😆). Samozřejmě to paní uklízečka přišla rychle vylovit. No stane se no......s malýma dětma kolikrát nevíš,co tě čeká a prostě když musíš,tak musíš 🤣🤣🤣🤣.
Závěr: plenku jí nedávej 🙂. Kór když si řekne i na čůrání.

lenatko91
2. bře 2022

Zbytečnost, malá má plavky. A ani jako instruktorka plavání batolat jsem ještě neviděla nikoho s plenkou a na to plavky 😃 vždycky buď jedno nebo druhé ale odplenkovanému dítěti rozhodně plavky.