Zdravím, ráda bych se zeptala na názory případně zkušenosti. Chodila jsem na lekce plavání, které byly kvůli covidu zrušené. Teď řeším, co s nimi dál. Mohu si vybrat, zda na ně chodit teď dál nebo chodit od září se slevou. Momentálně jsem v 7 měsíci a vzhledem k tomu, že jsem celé těhotenství neplavala a rozhodně se na to teď necítím, tak jsem uvažovala spíš nad podzimním plavání. Pokud bude vše podle plánu, tak bych měla končit šestinedělí v na přelomu září říjen. Vůbec si neumím představit, zda budu moci hned naskočit na plavání v plném tempu nebo se s nimi zkusit domluvit jinak. Chodila jste některá plavat hned po šestinedělí? Jak to šlo?
@pexi u nás to byla vždycky otázka hlídání, bez malé jsem byla asi dvě hodiny za celých 15 měsíců. Takže já bych si to určitě vybrala radši ted 🙂 hlavně se mi do 3 měsíců ustalovala laktace, takže bez vložek do podprdy jsem nechodila, spala jsem denně 2-3hod, takže jsem raději šla spat než někde trajdat 🙂
@jjasmina toho se taky bojím... ale teď je to pro mě nereálné. Spíš uvažuji domluvit se nějak individuálně. Je to kurz, kde se plave celkem v tempu a jsem si jistá, že teď to nedám. Zaplavat si dle mých možností by bylo v pohodě.
Hlídání bych musela zajišťovat tak nebo tak. Mám ještě starší dceru, a to bylo náročné miminko. Říkám si, že druhé by mohlo být spavější 😂
@pexi Já jsem se i tak po porodu dostavala do nějaké normal formy asi 5 měsícu, chytlo mě co mohlo záda, klouby, nohy, kulhala jsem. Mě se po porodu fakt spustilo , co mohlo.. Bez malé ani ránu, total zavislak a nespala skoro, k doktorovi sme chodili vždycky i s manželem, no.. A spodek se mi léčil taky dlouho, takže já bych si ani nelajzla jit do bazenu. Ono fakt nevíte nikdy, jak to bude po porodu
@pexi určitě bych se domluvila individuálně. Pokud je to kurz intenzivního plavání,tak hned po 6ti nedělí se na to nemusíš cítit. Něco jiného je jít si zaplavat sama podle sebe a nebo v kurzu.
Já jsem začala běhat 2 týdny po druhém porodu, ale podle sebe. Na tréninky, které si nemůžu přizpůsobit sama sobě bych si netroufla. Chce to naskočit pomalu.
Díky všem za odpovědi, domluvila jsem se individuálně a kurz si posunu na další pololetí. Pevně věřím, že tou dobou to už bude v pohodě 😊
@pexi plavala jsem ještě týden před porodem, byl začátek června, ve studeném lomu. Zpet ve vodě jsem byla 5tydnu po porodu, zase v lomu. Takže bych se toho vůbec nebála. Teď při kojení plavu venku od začátku května a úplně bez problémů