jake kdo pije a ma rad...
ja pivo jen obcas tocene staropramen..horke nemam rada a birel miluju jinak ted ma bernard novinku svestkove pivo nealko a je to namina..zenske to prej milujou..stoji 18kc,ale to je neco
Já pivař moc nejsem,ale když už ,tak Plzeň nebo Maestro(Litovel)
Byla jsem se podívat na beerfestu a měli tam pivo Svijany,ochutnala jsem malé a bylo vyníkajicí
fakt doporucuji zkusit ten svestkac od bernarda
Mě chutná Frisco dry, i když vím, že to nemá s pivem nic moc společnýho jinak skousnu Velveta, Birel, Heineken a ochucená piva která točí v pivovarském domě na Karláku
apo-jestli na něj narazím,vyzkouším
To mám raději Frisco
neměla by se spíš založit diskuze alkohol
Svijany (mňaaam) a Birel
staroprameň a kelt
jeeeej pivoooo ...to je moje ja milujem Kelt
Já jsem taky pivař a hodně rozmlsanej.
Mám ráda Gambrinus 12,Plzeň,Staropramen a dávám přednost hospodě kde pivo ženou vzduchem,nejsou v něm bubliny,nepálí na jazyku a člověk po dvou není nafouklej jak balónek.
čierny kozel 10- to je top č.1 , velvet, guiness, plzeň,.všetko najlepšie čapované, z fľašky to nie je ono
Tak u nás poslední dobou jede hlavně Hoegarden pak Gambrinus, Stella,...
no momentalne popijam Budvar...ale inak cierna hora, kelt, zubr,...
Stela je fajn..ja nemam rada horke piva teda guiness nemusim opravdu..jen kvuli te horkosti ,ale bernard me docela uchvatil i to jantarove pivo je fajn..chlap mi rikal,ze to svestkove je takove specificke mu nechutna,ale prej kdyby to tocili tak zenske to pit budou..jako lahvove mi nic moc nerika to spis v lete na zizen tretinku..jo a teda moc se mi nelibi pit z pullitru..me se libi kdyz zena pije z tretinky
ja mám rada tretinky kvôli tomu, že kým klesne pena, ho aj vypijem. s pollitrom sa trápim a ku koncu je už aj pena fuč
jeee aj ja pivo lubim... momentalne popijam iba nealko - najlepsie zlaty bazant...
klasicke plzen je naj... a pivo ja pijem radsej vlazne ako studene....
flaskova plzen. capovane dobre som pila iba v prahe, v znamej krcme a este v brne, tiez znama krcma prave dobrym capakom.
a chuti mi aj weizenbier
a ano, flaskovy kozel desina.
teda plnzen je horka jak hrom co?
jj na slovensku jezdime do Tater a v Nove Lesne je takova pajza u bytovek takova stara maringotka a pam paji vynikajici pivo nevim jak uz ,ale dobree a bazant je super
capovane je dobre iba ked je tlacene vzduchom...a to veru malokde maju
kedysi sme chodili s kamoskami do plzenskej na litrove piva
hlásim sa do klubu aj ja mám rada pivo hlavne čierne a hlavne v lete
já mám hořké ráda som sa naučila v Ostravě
Tak za 15 minut odcházím na pivo Kamarádka volala
ahojy,tak ja mam rada Litovel 11,Velvet,Maestro,Stella a ted jsem zkusila Hoegarden a mnamka
jo a ted ,mi na slovensku taky moc chutnal Bazant
kelt a heineken ja pivo aj do chleba dávam namiesto vody
Jéé, to byly doby, když jsme chodily s holkama po škole na tupláka Ted radši taky piju třetinky, než to vycucám, tak bych měla půllitr teplý Ale ten Hoegarden do mě teče rychlejc Manža nedávno donesl z práce džbánek, tak si chodíme pro točený do džbánku
ahojte, aj mne chuti pivo (Matkovi tiez , uz skusil nealko Bernard a Birel) pocas tehu maly rastol v brusku na capacku Birel a doma na nealko Bernard, teraz z alko - Bernard, Velvet (uz davno som ho nepila ), obcas Samson. Ked som na cestach pijem lokalne piva, napr. sme boli v Londyne, isla som k baru objednat pivo, s barmanom som sa dala do reci, ze chcem lokalne pivo, ale ze anglicke nepoznam, tak mi zacal capovat po troche z kazdeho na skusku, ked som nechodila k stolu pol hodinu, museli ma hladat a uz som v tych pivach (aj v hlave ) mala misung.
aponchie, mne ten slivkovy nealko Bernard nechutil. Prislo mi to take - taka divna chut.
no slivkova
momentalne birell a taky plzen...
mně teda obecně chutná černý.Pak Granát(myslím,že Staropramen) a taky Červený drak