icon

Pilulky po nechráněném sexu

pomoztekacence
12. lis 2017

Ahoj holky,mela bych prosbu mate některá zkušenosti s pilulkami po sexu,sluníčko se vystrikalo do me a já zapadnout alespoň ted nemůžu.Možná za rok,jsem s nim teprve dva měsíce.A nejhorší na tom je ze se nám to stalo dvakrát,vim co bych si zasloužila a ze jsem blba.Můžete mi prosím poradit které prášky jsou nejlepší?Jestli escaple nebo ty další?Dělali jsme to před 22hodinami,zde lékárna není,takže to bude po 34hodinach brány prášek než se dostanu k tomu si ho koupit i vzít?Je tam velká šance ze opravdu nezapadnu?Nevadí tolik hodin a jsou spolehlive?Děkuji za radu

sticker
ariadna12
12. lis 2017

Nechces zajit k lekari gynekologovi nebo na pohotovost, aby zhodnotili, jak brat a ktery lek vzit? At si nezhuntujes telo a hlavne tech 34 hodin je uz dost.

lida9
12. lis 2017

na pohotovosti jsou nonstop, lekarny u nemocnic vetsinou taky (nocni vydej zpoplatnen)... sla bych hned a fakt necekala... jo a slunicko je fakt....

lv
12. lis 2017

Sluníčko, zapadnout 😀

galatea_a
12. lis 2017

Sluníčko? Zapadnout? Asi jsem stará 😀 Určitě si dojdi na pohotovost, ať to má nějaký smysl 😉

nafuka
Odpověď byla odstraněná
janawaes
12. lis 2017

@pomoztekacence Zajdi si do pohotovostni lekarny u nemocnice, escapelle a dalsi tyto pilulky jsou volne prodejne, takze nepotrebujes recept. A mas ted plodne dny, ze se tam obavas? Jo a ty nebo slunicko byste meli uzivat nejakou ochranu, protoze pochybuju, ze se ti po kazdem sexu bude chtit brat tato pilulka, muzou hezky rozhodit, tak to moc nedoporucuju. A stranka penezni, antikoncepce te vyjde urcite levneji i kondomy. 🙂

pomoztekacence
autor
12. lis 2017

Prášky jsem si už koupila 2.Už i použila.Pro prášky si zajdu na gyndu v utery

vandatomeska
23. lis 2017

Já jsem to měla jednou a neudělalo mi to moc dobře, ale myslím že tam je nějaký časový odstup snad 48 hodin do kdy se to má vzít. Taky jsem potom raději šla k doktorovi ale už je to dlouho co jsem to měla, možná se od té doby něco změnilo...

nafuka
Odpověď byla odstraněná