Ahoj, vím že témat je tady hodně, ale zanimo by mě jestli máte taky podobnou zkušenost.. Mám vyzkoušené čípky za mě super, vyhovuje mi to. Ale přítel má na ně alergii ( štípání).. Tak jsem přemýšlela nad pořízení pharmatex krému. Někde jsem se dočetla, že někdo má alergické reakce na jedno, ale na druhé ne.. Nemá někdo podobnou zkušenost?
@marketkaticha jejky tak teď jsem se zdědila jen při přečtení 😂😂😂😂... Mě ty globulky vyhovovaly nebyla to žádná cvachtacka aniho přítel od toho celý neměl alr jeho to hodně stipo :/... No moc jste mě nepotrsila 😂teď nevím jestli mám vyhazovat dalších skoro 300
Já si koupila Pharmatex krém cca 4 měsíce zpátky.Taky jsem se tady ptala a hledala všude možně nějaké recenze a byli takové půl na půl takže jsem měla obavy... No použili jsme ho jen jednou 🙈😂
1. Byla to težká čvachtanice ale fakt jako brutál 😂
2. uplně jsem se zděsila když jsem viděla jak ho má celýho bílýho od toho krému 😂 - nic moc pohled 😂
3. já nic necítila jako žádné štípání nebo něco, ale přítel pak říkal, že už to nechce, že ho trochu svědí...
Takže vyhozené peníze 😂