Pharmatex. Máte zkušenost ohledně alergie?

4. kvě 2020

Ahoj, vím že témat je tady hodně, ale zanimo by mě jestli máte taky podobnou zkušenost.. Mám vyzkoušené čípky za mě super, vyhovuje mi to. Ale přítel má na ně alergii ( štípání).. Tak jsem přemýšlela nad pořízení pharmatex krému. Někde jsem se dočetla, že někdo má alergické reakce na jedno, ale na druhé ne.. Nemá někdo podobnou zkušenost?

marketkaticha
4. kvě 2020

Já si koupila Pharmatex krém cca 4 měsíce zpátky.Taky jsem se tady ptala a hledala všude možně nějaké recenze a byli takové půl na půl takže jsem měla obavy... No použili jsme ho jen jednou 🙈😂
1. Byla to težká čvachtanice ale fakt jako brutál 😂
2. uplně jsem se zděsila když jsem viděla jak ho má celýho bílýho od toho krému 😂 - nic moc pohled 😂
3. já nic necítila jako žádné štípání nebo něco, ale přítel pak říkal, že už to nechce, že ho trochu svědí...
Takže vyhozené peníze 😂

autor
5. kvě 2020

@marketkaticha jejky tak teď jsem se zdědila jen při přečtení 😂😂😂😂... Mě ty globulky vyhovovaly nebyla to žádná cvachtacka aniho přítel od toho celý neměl alr jeho to hodně stipo :/... No moc jste mě nepotrsila 😂teď nevím jestli mám vyhazovat dalších skoro 300