Dostala se ke mne tato petice. Chci ji sirit, proto sdilim:
At si je nosí kdo chce a neotravuji s tim ostatní
Samozřejmě podepsáno. Děkujeme za zveřejnění
@lachtanice86 Fajn, at udelaji v kramech pulku prodejni doby s rouskami a klidne se tam v te dobe bez uslapejte, ja si rada nakoupim v klidu s rouskou.
ach boze,hlavne ze maji cesi zase co resit a hlavne na koho nadavat😂😀
Jenom aby ta petice jeste necemu pomohla...lide na sobe nechaji drivi stipat a vsechny okresy bile s vyjimkou dvou,jak si lide myslite,ze to dopadne v zime,kdyz ted uz se mame rouskovat,pak naridi rousky uvnitr a pak i venku,kdyz v Italii uz venky se zacinaji nosit...tohle neni dlouhodobe udrzitelny stav a jen petice nepomuzou,oni musi konecne zacit resit ru chytrou karantenu a ne nam lhat,ze se plosna opatreni uz zavadet nebudou,jen doufam,ze to lide v tech rijnovych voleb budou pamatovat,jak nam ted v tech narizenych rouskach bude lepe...kazou vodu a piji vino,tohle uz je na demonstrace...
@marcicek84 Je to tak. Proto ty hadry proste bojkotujme
@j.a.n.i fajn, nemela bych s tím problém, raději "uslapani" jak ty říkáš, než ten hadr přes hubu.
díky. Podepsáno
Já třeba jsem teď nachlazená a jak zítra půjdu něco vyřizovat, roušku si dám, ale nařizovat mi to nikdo nebude. Navíc ve školách u prvňáčků třeba je to hodně hodně blbé..
@dk123 Ano, v infikovanych pripadech ma jiste sve opodstatneni. Ale nikoli plosne
@kattyd jasně, super vymytej mozek z tv 👍🌷🥂 petice samozřejmě podepsaná👍
At už jdou všichni do háje. A vy co jste posraní, se klidně poserte!!! Zdravý rozum zmizel. Je mi smutno z téhle doby, svoboda zmizla a temer cely narod se chova jak stado ovci. Vcera jsem schvalne sla do obchodu bez rousky,byli jsme tam dva odvazlivci - ale BYLI!!!!!
@martiniquest v indikovanych, ne infikovanych 🤪😀
@nnnadja Moje rec. Kdo se boji, necht chodi s respiratorem. Nic vic, nic min
@nnnadja a to ma byt hrdinstvi?
@nnnadja me se strasne libi jak se vsichni ohaneji svobodou.muzeme uplne vsechno.muzeme mit praci jakou chceme,muzeme studovat,cetovat,kdyz chceme muzeme zit a pracovat v zahranici a jen nam nekdo neco prikaze( a nejen nam v cr,ale deje se to vsude na svete ve vyspelych zemich) a uz se ohanime svobodou😀 a jen tak mmch je uplne jedno kdo nam tu ted "vladne".vsadila bych boty na to ze ted jsou vsechny strany v opozici stastne,ze minule volby prohrali a nejsou to oni kdo to musi resit😉
@rezusesmichy jsi velice kratkozraka,ale pokud to narod neni schopny rozlisit,tak az toho zacne pribyvat a uvedomi si o co jde,uz bude pozde,pak pujdes treba povinne na vakcinu,treba z tebe udela sterilniho cloveka a tve deti nikdy nebudou mit deti...to je jeden z mnoha scenaru,samozrejme,ze se plan elit nedovis,ale slepa vira,kdyz prubeh epidemie a vydavana opatreni v primeru k nim nesedi,mi prijde opravdu ovcacke...jednou ti reknou skoc z okna,tak mozna se u toho skoku stale budes rezat smichy 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ono byt treba v 10.patre to moc sanci mit nebudes,z prizemi nebo z prvniho jo 😜
@kattyd Víš co, u nás se roušky nenosí, protože korona má asi prázdniny, ale s úderem 1. září prázdniny končí a covid začíná řádit, najednou hadr na hubu musí být? Tohle není morová epidemie s úmrtností 90%, ať táhnou do bažin už se vším, se semaforem, roušky ať si napchají taky kamsi. Tady nejde o žádnou svobodu ani silácká gesta, ale o zdravý rozum, tady se nikde neválí nepohřbené haldy mrtvých, těch závažných průběhů taky není tolik. Je to jen mediální a politický humbuk, nic víc.
@marcicek84 tak ty jsi zase podle sve odpovedi velice paranoidni😀 ted nevim co je horsi
Podepsala jsem už 4 petice na toto téma od včera včetně této. Jsem proti tomu. Já Facebook nemam, ale říkala mamka co je tam nespokojených komentů. Prý tam stovky lidí píšou ať lidé vyjdou do ulic. Proč teda někdo něco nezorganizuje? Kvůli tomuhle bych zrovna i do tý Prahy jela a ty roušky jim naházela s chutí do ksichtů. Kdyby se lidi fakt spojili a začali masivně protestovat (ne jen na netu), tak by to ve vládě sakra museli řešit a né že ne... Kdo to nosit chce ať nosí ale ať to necpou těm co nechtějí.
A aby bylo jasno, já nenavádím k žádnému bojkotu, jen se pozastavuju nad tím, že se ještě najde spousta lidí, co tu mediální masírku žere...
@krtcice na netu je kazdy hrdina to jsi jeste nezjistila???
@rezusesmichy povime si na jare, vakcina bude na podzim na 99 Kc a kdyz nebude dost troubu,od jara muze byt povinna 😜 ja nevim, ale byt pokusnym kralikem na neodzkousene vakcine, nehodlam...a co vim jiste, urcite jim nebude me dite...
@marcicek84 Ještě toho trochu, povinná vakcína... Tu ať si vetknou do zadele.
@marcicek84 povime😉
@rezusesmichy právě proto já nechci jen tlachat na netu a do tý Prahy klidně jet, nebo jít do ulic u nás kdyby to bylo ve více městech, ale nemám to jak zorganizovat když FB nemám a mít nechci 🤷♀️ ale kdyby se něco objevilo, neváhám a přidávám se
@marcicek84 tak tu vakcínu do sebe ani do nikoho z rodiny dát nenechám, ať se klidně vzteknou.
@rezusesmichy vic lidi jako ty,nejlip 70-80 procent populace,at nam ostatnim daji pokoj
@krtcice ja myslim,ze neco bude,lide toho maji dost a zacina to v nich celkem vrit...snad zase vetsina nebudou jen silaci na puse...
Zajimave je ze na Slovensku bezi kampan kde rikaji "nosme rousky, nemusi nam to nekdo narizovat, mame svuj rozum a rousky nas chrani" V Cr nejsou lidi schopni dodrzovat ani 2m rozestup ve fronte v obchode, kdy vsude na to upozornuji cedule a na zemi jsou znacky, tak se nedivim ze vlada musi neco narizovat, jinak jsou lidi fakt bezohledni. Takze pokud se nebudou lidi chovat rozumne, vlada bude porad neco narizovat a muzeme si za to sami...